Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕ | ΦΟΒΟΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ | EUROVISION MADONNA & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ | #33.....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕ | ΦΟΒΟΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ...









Όσα σας δείξω σήμερα πιστεύεται ότι ΔΕΝ είναι τυχαία η συμπτώσεις. Γίνε μέλος στην ομάδα μας «Mind lab Η Εναλλακτική ενημέρωση» (κλειστού τύπου) για να ανταλλάσουμε ιδέες , κείμενα , φωτογραφίες και να συζητάμε για όλα αυτά που μας απασχολούν σε αυτές τις νέες εποχές Για να πάρεις μέρος στην ομάδα μας πάτησε το παρακάτω link : https://www.facebook.com/groups/26638...
Κάθε άνθρωπος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να πιστεύει σε αυτό που νομίζει. Βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η δικιά μου ελευθερία να μην περιορίζει την δικιά σου. Η ανταλλαγή απόψεων πρέπει να μην περιορίζεται όσο κιαν πράγματα που πιστεύεις η πιστεύω είναι προκλητικά για κάποιους που δεν βλέπουν η δεν θέλουν να πιστέψουν ότι κάτι συμβαίνει. Ο κόσμος μας μόλις άλλαξε και ένας παγκόσμιος #τρόμος , #φόβος και #περιορισμόςελευθεριών έχει σκεπάσει τον πλανήτη μας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούν έχουν εξελιχθεί τόσο που είναι πια πολύ δύσκολο να τις δεις. Είναι υποχρέωση όλων μας να βρούμε τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί. Σήμερα θα δείτε τι έγινε στην Eurovision και τα υποσυνείδητα μηνύματα που η Madonna προσπάθησε να μας περάσει. Θα δείτε και πολλά ακόμα αξιοπερίεργα στα οποία θα ήθελα να πείτε την γνώμη σας. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ γιατί η αλήθεια σας δεν θα πρέπει να φιμώνετε.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΣΘΕΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ! ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΥΞΙΒΙΟ! Βίντεο.

    https://www.noiazomai.gr/2020/04/morfou-xeiroteri-astheneia-Agios-Ayxivios.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!