Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ μεγαλο-ΚΟΡΟΪΔΑ αυστηρή ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, αλλά ΓΛΕΝΤΙΑ γιά τούς «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ»!


Την ίδια ώρα που όλοι οι Έλληνες είναι φυλακισμένοι μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, σε όποιον τολμάει να ξεμυτίσει χωρίς την άδεια του «Μεγάλου Αδελφού» της χούντας Μητσοτάκη, οι «ευπαθείς» «καίνε το πελεκούδι» γιορτάζουν στην περιοχή του Ζεφυρίου.


Πιό συγκεκριμένα, με αφορμή έναν αρραβώνα «ευπαθών» και παρά τις απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα, στήθηκαν από νωρίς 50 τραπέζια πάνω στο δρόμο με εκατοντάδες καλεσμένους από το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια.



Κρίμα για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, που δεν θα μπορέσουν να κλείσουν μάτι όλη την νύχτα, αφού η αστυνομία, όπως πάντα, δεν πρόκειται να κάνει κάτι...



Εσείς κορόϊδα, «Μείνετε Σπίτι» κι αν κάποια στιγμή τρελλαθείτε από την κλεισούρα, βαράτε τα κεφάλια σας στους τοίχους να σας περάσει! 




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

9 σχόλια:

  1. Παιδιά έχει παρατραβήξει το σκοινί. Συνεχώς σέρνουν ανθρώπους στο τμήμα που προσπαθούν να πάνε να προσκυνήσουν. Σήμερα έμαθα ότι παραλίγο να συλλάβουν μια γνωστή μου κοπέλα και την τραβούσαν με το ζόρι στο περιπολικό. Αν δεν ήταν ένα καλό και θεοσεβούμενο παιδί που τους παρακάλεσε να την αφήσουν θα την πήγαιναν στο τμήμα. Κανένας αληθινός Έλληνας να μην ξεχάσει αυτή τη μαύρη εποχή που ζούμε και να το αποδέίξουμε όταν έρθει η ώρα. Όσο για τους αστυνομικούς, αυτή την εκφυλισμένη και βρωμερή κάστα (υπ-)ανθρώπων είθε να νοιώσουν την τιμωρία σκληρά και ανελέητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους τελευταίους θα δούμε την αντίδρασή τους όταν θα κοπεί ο μισθουλάκος...Τότε θα δούμε όλοι πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος!!!

      Διαγραφή
  2. Χρειάζεται και εκκαθάριση στο Σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί (όχι μόνο της παρούσας κυβέρνησης) εκτελούν τις εντολές που δέχονται από τους γνωστούς διεθνείς σατανιστές που προωθούν τον ψευτο-μεσσία (τον Αντίχριστο).
    Με τους περισσότερους πολιτικούς που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική Βουλή, ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να γίνει κάτι καλό. ΚΑΜΙΑ πιθανότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παληκάρια της φακής της (Γ)ΕΛ.ΑΣ που ούτε κουνούπι δεν μπορούν να πιάσουν, είναι ωστόσο αχτύπητα λαγωνικά με τον νομοταγή Έλληνα πολίτη. Αμ έτσι είμαι κι εγώ αστυνομικός! Σαν να καυχιέσαι ότι είσαι κι ο πρώτος κυνηγός και να πάς να κυνηγήσεις το καναρίνι που έχεις στο κλουβί. Πιο ηλίθιος και γελοίος καίγεσαι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κούλη η παραμονή της πρωθυπουργικής καρέκλας λιγοστεύει! Φάνηκες τρις χειρότερος από τον άθεο δεδηλωμένο Τσίπρα! Έκλεισες Ναούς σε συνεννόηση με την (ανύπαρκτη Ιεραρχία μας) δεν αφήσατε το λαό να γιορτάσει στις εκκλησίες του την μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας έκλεισες και αμπάρωσες τόν κόσμο με το πρόσχημα του κορονοιου διώκεις συλλαμβάνεις και βάζεις πρόστιμα σε όσους δεν υπακούν στις νεο ταξίτικες εντολές σας! Ο Θεός όμως δεν θα αργήσει να παρέμβη και να καθαρίσει τον ευλογημένο αυτό τόπο από μασσόνους που σκάβουν και κατατρώγουν τα θεμέλια της πατρίδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!