Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο Πατριάρχης Μόσχας θα ευλογήσει την ρωσική πρωτεύουσα, με την εικόνα στην οποία προσευχόταν ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ!


Icoana Maicii Domnului „Umilenie” de la Diveevo – 28 iulie (2 ...

Μια σύντομη λιτανεία στην Μόσχα θα πραγματοποιήσει ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος, για τον τερματισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα ο Πατριάρχης Κύριλλος θα ευλογήσει την Μόσχα με την εικόνα της Παναγίας της “Ευσπλαχνίας”, στην οποία προσευχόταν ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ.

Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος - Wikiwand

Η λιτανεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου, όπου ο Πατριάρχης μέσω αυτοκινήτου θα περιοδεύσει εντός της πρωτεύουσας της Ρωσίας.

Russian Orthodox Church's Patriarch Kirill discusses Syria with ...

Επίσης ο Πατριάρχης απηύθυνε έκκληση στους πιστούς να μείνουν σπίτι και να προσεύχονται, και να διαβάζουν τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου για την απαλλαγή του κόσμου από την πανδημία.


Για την εικόνα της Παναγίας 'Umilenie', της αγαπημένης Παναγιάς του Αγ.Σεραφείμ του Σαρώφ, διαβάστε Ε Δ Ω


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ  Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Στην Αθήνα πάλι ο Ιερώνυμος θα ευλογήσει την πρωτέυουσα με μία εικόνα του Σόρος, περιστοιχισμένος από τζιχαντιστές και "αλληλέγγυους που θα αλλαλάζουν Αλλάχ ακμπάρ. Πληροφορίες που αναφέρουν, πως θα έχει βγάλει ράσο και σταυρό, αλλά θα είναι ντυμένος ως ιμάμης, θεωρούνται συκοφαντικές. Ο Σόρος είναι ο Θεός και ο Ιερώνυμος ο προφήτης του. Σόρος ακμπάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!