Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ακριβώς ΕΤΣΙ β λ έ π ο υ ν τούς ΠΑΝΤΕΣ! Κάθε ΣΤΙΓΜΗ.... [ Β ί ν τ ε ο ]

How China Tracks Everyone | VICE on HBO - YouTube



How China Tracks Everyone And What It Means For All Of Us



VICE News


VICE's Elle Reeve heads to China to investigate the rise of facial recognition technology — and what that means for all of us.
This report originally aired April 13, 2018, on VICE on HBO.

[Τό αξιόλογο 'βίντεο' τό εντοπίσαμε στό ιστολόγιο του 'κύκλωπα']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. http://aktines.blogspot.com/2020/04/apps.html?m=1

    Παρακαλώ, διαβάστε το παραπάνω άρθρο. Αναρωτιέμαι με ποιά επιχειρήματα και ποιές δικαιολογίες κάποιοι συμπατριώτες μας ακόμη αρνούνται πεισματικά να κατανοήσουν ότι το σκηνικό της "πανδημίας" στήθηκε με σκοπό την καταστρατήγηση των ελευθεριών και δικαιωμάτων του ατόμου και τον ολοκληρωτικό έλεγχο των μαζών. Επιτέλους να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε, προτού είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
      Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά τό όντως πολύ ενημερωτικό άρθρο μέ τά 'βίντεο'. Θά τό αναρτήσουμε συντομότατα.
      (Μήν σας "βασανίζουν" αδίκως απορίες αυτού του είδους.
      Οι πολλοί δεν είναι σε θέση νά κατανοήσουν, επειδή ΠΑΣΧΟΥΝ σοβαρότατα από ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ των α λ η θ ι ν ώ ν δεδομένων...)

      Διαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος! Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας. Όσο για το δεύτερο λόγω χαρακτήρα μάλλον θα συνεχίσω αυτήν την κακή συνήθεια, αλλά δε βαριέστε. Καμιά φορά με την πολλή επιμονή μπορεί κάτι να γίνει. Πρέπει κάτι να γίνει. Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!