Τρίτη 21 Απριλίου 2020

«Εάν θέλετε το lockdown λόγω κορωνοϊού να λήξει σύντομα, πρέπει να συμφωνήσετε να παρακολουθούνται (!) οι κινήσεις σας», λέει η κυβέρνηση της Αυστραλίας στους πολίτες της.....


ΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...
Π Α Ν Τ Α !
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας πιστεύει ότι οι περιορισμοί στους πολίτες θα μπορούσαν να μειωθούν τους προσεχείς μήνες εάν υπάρχουν περισσότερες δοκιμές, μεγαλύτερη παρακολούθηση αυτών που έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό και πολύ ταχύτερη ανίχνευση αυτών που είχαν επαφή....

(ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;)

TraceTogether - Help trace the spread of COVID-19 | Product Hunt
9 geeky myth-busting facts you need to know about TraceTogether

Όπως αναφέρει το τηλ. δίκτυο 'ABC', πρόκειται να αναπτυχθεί μια εφαρμογή app για κινητά τηλέφωνα για να παρακολουθούνται οι καθημερινές αλληλεπιδράσεις των Αυστραλών. 

tracetogether hashtag on Twitter

Η εφαρμογή θα είναι έτοιμη σε ένα δεκαπενθήμερο, αλλά η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον το 40% των Αυστραλών, να εγγραφούν εθελοντικά για να είναι αποτελεσματική.

Η εφαρμογή δεν θα είναι υποχρεωτική.
(Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο Ι  δέν είμαστε!...)

Η εφαρμογή θα μπορεί να σχεδιάζει ποιος πέρασε 15 λεπτά, ή και περισσότερα σε κοντινή απόσταση με ένα άτομο θετικό στο COVID-19.

Η πρόκληση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση είναι να ενθαρρύνει αρκετούς Αυστραλούς να εγγραφούν.

Coronavirus: EU and Australian tracing apps 'ready in weeks' - BBC ...

Η Σιγκαπούρη, η οποία θεωρείται μια πιο συμμορφούμενη κοινωνία, έχει αναπτύξει μια παρόμοια εφαρμογή, αλλά μόνο το 20% των πολιτών της συμφώνησαν να κοινοποιήσουν τα δεδομένα του κινητού τους τηλεφώνου στην κυβέρνηση.

Αυτή η εφαρμογή, που ονομάζεται 'TraceTogether', χρησιμοποιεί τεχνολογία 'Bluetooth' για την καταγραφή επαφών με άλλα άτομα, ακόμα και αν δεν τα γνωρίζετε.

Ο πρωθυπουργός Σκότ ​​Μόρρισον συζήτησε τις τεχνολογικές τακτικές στον αγώνα κατά του 'COVID-19', με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης Λι Χσιέν Λονγκ πριν από τρεις εβδομάδες.

ΚΟ / από εδώ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Να τα μας! Το σκάσανε το παραμύθι! Δεν άνοιξε μύτη! Κι επειδή λίαν συντόμως και στα μέρη μας,να ρωτήσω κάτι, αν επιτρέπεται. Παίδες αριστερούληδες, πού είστε ρε παλικάρια του κ@@@@,που σκιζόσασταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάνατε πορείες κι απεργίες και στο τσακίρ κέφι καίγατε και ρημάζατε τον τόπο; Εδώ δεν καταστρατηγούνται ελευθερίες ή εμένα μου φαίνεται μόνο. Που 'στε ρε τσογλάνια των Εξαρχείων που κάνατε τους πολλά βαρείς τάχα στην εξουσία; Αφού ρε ρεντίκολα ήσασταν πάντα στο payroll της εξουσίας. Ουστ από εδώ καθίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!