Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Αμφιλόχιος: ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΘΑ ΓΙΝΕΙ Τ Α Χ Α  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ" Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ;

Σε μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μέσω 'skype' μίλησε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, (λίγα 24ωρα μετά τήν σύλληψή του από τήν αστυνομία στό Μαυροβούνιο) όπου αναφέρθηκε στην δοκιμασία που περνάει η ανθρωπότητα από την αόρατη απειλή του κορωνοϊού.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την μακρά διαδρομή των περιπετειών της Εκκλησίας, μιλώντας για τους διωγμούς και τα χτυπήματα που έχει δεχθεί ως τώρα, αλλά μίλησε και για τα όσα οφείλουν στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, οι Σέρβοι.

Συγκινημένος αναφέρθηκε και στον… 

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.orthodoxianewsagency.gr


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Τι να γίνει; Παράδειγμα; Εδώ οι "δικοί μας επίσκοποι"αφού κλειδαμπάρωσαν όλες τις εκκλησιές για να μην εισέρχονται τα εστεμμένα τελώνια από τις χαραμάδες, έβγαλαν μέχρι και spot στην τηλεόραση "έχουμε πίστη,μένουμε σπίτι" και εσείς λέτε να παραδειγματιστούν; Πως εκφράζεται η απορία στην μαλλιαρή γλώσσα: Τί ΄ναι τούτοι ρεεεε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!