Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ «ΕΥΑΛΩΤΟΙ-φουκαριάρηδες» του ΤΣΙΟΔΡΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ (ΞΑΝΑ) ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!




Πλούσια η δράση των ανεξέλεγκτων «ευάλωτων-φουκαριάρηδων» του εθνικού μας δεσμοφύλακα Τσιόδρα αυτές τις ημέρες. 
Δείτε :

Συγκεκριμένα, στην Καλαμάτα εισέβαλαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου οι αστυνομικοί στον καταυλισμό όπου είχαν πληροφορίες, ότι βρισκόταν ένας «ευπαθής» που καταζητείται με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων. 
Όμως, δέχθηκαν ...επίθεση από τους ομοφύλους του που επιχείρησαν να τον φυγαδεύσουν! 

Ακολούθησε σύρραξη, κατά την διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις αστυνομικοί, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Και στο Μενίδι όμως, «ευάλωτοι» επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην διασταύρωση των οδών Μόρνου και Μπόσδα, μετά από καταγγελίες για ρίψη κροτίδων, πυροβολισμών και έντονης ηχορύπανσης.

Στην θέα των αστυνομικών, οι δράστες επιτέθηκαν με πέτρες και λοστούς στα υπηρεσιακά οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές…

Επίθεση σε αστυνομικούς από «ευάλωτους» υπήρξε και στα Τρίκαλα, όταν άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στον οικισμό των Ρομά στο Κηπάκι, μετά από κλήση που δέχτηκε το κέντρο για φασαρία με μουσική, ενώ παράλληλα είχαν κληθεί για συνδρομή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από εξαγριωμένους «ευπαθείς», ενώ η κατάσταση «άναψε» όταν προχώρησαν στη σύλληψη ενός από δαύτους. 
Δημιουργήθηκε νέα ένταση και ομόφυλοί του τους επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια!

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Προφανώς, οι «ευάλωτοι-φουκαριάρηδες» έχουνε πάρει θάρρος από τους τσιοδρο-χαρδαλιάδες και κάνουν ότι γουστάρουν!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Είσαι "ευάλωτος"; Αν το δηλώσεις μπορείς να τσεπώσεις (να μαχαιρώσεις, να σκοτώσεις) και ό,τι σε -ώσεις! Θυμίζει την αθάνατη εποχή του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!