Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αυτό ΕΜΙΣΗΣΑΝ, αυτό εμάδησαν, με πρωτομάστορες αρχιτέκτονες, τούς αντίχριστους ΔΙΩΚΤΕΣ καί ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ!....







"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. Οι άθεοι Κομουνιστές της σημερινής κυβέρνησης, γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού βρίσκεται (προς το παρόν) σε πνευματική αφασία, και εκμεταλλεύονται (με κακό σκοπό) αυτό το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που το ξέρεις ότι βρίσκεται σε πνευματική αφασία; Ανήκεις κι εσύ στο σύλλογο "Ξύπνα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πνευματική αφασία είναι εμφανέστατη, πολλά χρόνια τώρα.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ήταν σε πνευματική αφασία, η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. Αν ρωτήσεις φίλε μου μερικούς φίλους, γνωστούς , συναδέλφους κλπ αν γνωρίζουν τι είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, τι είναι η ΑΤΖΕΝΤΑ21 ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, τι είναι το σχέδιο Καλλέργη, το σχέδιο Μεγάλη Αλβανία, το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ, o Codex Alimentarius κλπ θα εκπλαγείς

      Αν ρωτήσεις τους ίδιους, τη χρώμα βαρκάκι φόραγε η Μουνεγακη ολη την εβδομάδα, πόσα ανέκδοτα ανέβασαν στο facebook και πόσα likes πήραν, αλλά και τι είπαν οι ειδήσεις σήμερα τότε θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν βρίσκονται απλά σε πνευματική αφασία αλλά, ας το πούμε όπως πρεπει, σε πραγματική διαστημική αποβλάκωση …… Το αποδεικνύουν άλλωστε και πιο καθαρά σε κάθε εκλογική διαδικασία….

      ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!