Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

"Π Ο Λ Υ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ" !

Σχετική εικόνα
"ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ".


Ένα "ξαναμμένο προσφυγάκι» από την Αίγυπτο, ετών 19, εκμεταλλεύθηκε την φυλάκιση των Ελλήνων μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, από τους Κούληδες και βίασε νεαρή Ελληνίδα μέσα στήν μέση του δρόμου, στην Αθήνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής 27ης Μαρτίου!

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος εκμεταλλευόμενος την ερημιά που επικρατούσε στο δρόμο λόγω των απαγορεύσεων, ακινητοποίησε σε δρόμο της Κυψέλης μια νεαρή κοπέλλα που επέστρεφε στο σπίτι της και αφού την χτύπησε, της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και στην συνέχεια με απειλές κατά της ζωής της, την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε! 

Εν συνεχεία, την εγκατέλειψε στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκε.

Αυτά είναι τα «αγαθά» του… πολυπολιτισμού, που ευαγγελίζονται τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», από ορισμένους αληθινά λυπηρούς τηλεπωλητές "θαυματουργών" αλοιφών,  μέχρι εκείνους τους παιδιόθεν άγευστους εργασίας μονίμους κομματικούς υπαλλήλους του εν Περισσώ καταστήματος του ...λαού!


'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

11 σχόλια:

  1. Φανταστείτε τώρα αυτός ο βρωμύλος εκπολιτιστής, να είχε και κανένα έητζ.Ο Θεός να σου δώσει δύναμη κοπέλα μου να το ξεπεράσεις!Κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις, κι εύχομαι να πιαστεί το κάθαρμα και να πληρώσει όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανάμανα χικ... Επειδή τον συνέλαβαν, βλέπεις φωτογραφία του. IQ φουντουκιού...

      Διαγραφή
    2. Ναι ωραία,πιάστηκε.Και;Το θέμα είναι θα πληρώσει;Και αν ναι για πόσο;Όσο προβλέπει ο νόμος ή θα βγει σε έξι μήνες για να ξανασυνεχίσει το έργο του και πάλι;Αντί να σε απασχολεί αυτό, σε απασχολεί που ευχήθηκα να πιαστεί ενώ έχει ήδη πιαστεί.Μπεεεε!Αν το δικό μου IQ είναι φουντουκιού,το δικό σου που ασχολείσαι με δευτερευούσης σημασίας θέματα και όχι με την ουσία του θέματος,τι είναι;Τζατζικιού;Μετά από μια μέρα προσαρμογής στα νέα σχολικά δεδομένα των παιδιών μου και με ένα κεφάλι καζάνι,εσένα σε πείραξε το μικρό λαθάκι που έκανα ή ότι αυτός κυκλοφορούσε χωρίς χαρτί και ότι βίασε μια κοπέλα;Και μόνο που σου απαντώ χάρη σου κάνω..

      Διαγραφή
    3. Δεν ζήτησε κανείς να απαντήσεις. Τι να απαντήσεις, άλλωστε; Το σχόλιο σου είναι γραπτό μνημείο ανοησίας. Δεν καταλαβαίνεις, τι διαβάζεις. Αυτό το "μικρό λαθάκι" είναι η απόδειξη, πως είσαι μειωμένης αντίληψης. Οι φλυαρίες της απάντησής σου απλώς προσπαθούν να καλύψουν την γκάφα σου. "Συνελήφθη. Και;". Ούτε αυτό δεν κατάλαβες μόνος σου και θες και να σχολιάζεις. Ρόμπα έγινες, καημένε! Δεν αλλάζεις το ψευδώνυμο σε "Ε-χικ-τλαίος", που σε χατακτηρίζει κιόλας;

      Διαγραφή
    4. Η περίπτωση να έγινε αυτό το λάθος από κούραση δε σου περνάει από το μυαλό έτσι;Να υποθέσω ότι εσύ είσαι αλάνθαστος λοιπόν!Μάλιστα!Το ότι ασχολείσαι συνέχεια με το τι λέω και το τι δε λέω εγώ αντί να σχολιάζεις δημιουργικά και παραγωγικά την επικαιρότητα ,δε σε καθιστά μόνο κομπλεξικό και κολλημένο,αλλά αποδεικνύει και πόσο λανθασμένες είναι οι προτεραιότητες που βάζεις σε ένα ενημερωτικό σάιτ σαν την Οδύσσεια.Αν αυτό δε είναι άλλη μια απόδειξη της χαμηλής νοημοσύνης σου και αλλά και αυτοεκτίμησής σου,τότε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να είναι.Αν εγώ λοιπόν ονομάζομαι Ε-χικ-τλαίος εσύ ονομάζεσαι μαλακώνυμος ή κομπλεξώνυμος.Εκτός αν τα λες όλα αυτά, επειδή είσαι ένα άξεστο καλοπληρωμένο τρολλάκι ή υπό την επήρεια πρέζας.Παίζει και αυτό το ενδεχόμενο.

      Διαγραφή
    5. Α,και για να μην ξεχνιόμαστε,η μειωμένη αντίληψη ενός ατόμου φαίνεται από τη συνολική του παρουσία μέσα σε ένα ενημερωτικό σάιτ όπως αυτό της Οδύσσειας,κι όχι από ένα στιγμιαίο λάθος που μπορεί να γίνει και λόγω κούρασης.Αν εγώ λοιπόν είμαι μειωμένης αντίληψης όπως λες ,για ένα λάθος ήσσονος σημασίας που έκανα,εσύ που ασχολείσαι μονίμως μαζί μου αντί να σχολιάζεις τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας,πόση αντίληψη θεωρείς πως έχεις;Θαρρείς πως είσαι καλύτερός μου;Εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι.Όταν ξεκίνησε η πρώτη διαμάχη μας μιλούσες για τους γιατρούς που μολύνθηκαν από την εγκυμονούσα στον καταυλισμό της Ριτσώνας,κι εγώ σου έλεγα ουσιαστικά ότι αυτό σε λίγο θα είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει γιατί μας κουβάλησαν εκατοντάδες από αυτούς,μην πω και χιλιάδες στην ενδοχώρα και τους διέσπειραν σε όλη την επικράτεια.Συνεπώς για να τους παστώνουν σε καράβια καταυλισμούς,και να τους φέρνουν στην ενδοχώρα σημαίνει ότι δε φοβούνται μήπως πάθουν τίποτε.Εφόσον λοιπόν ανησυχούν για μας και όχι γι αυτούς πάει να πει ότι εμείς κινδυνεύουμε σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση και αυτοί όχι.Επάνω λοιπόν εκεί έκανα το ειρωνικό σχόλιο με χιουμοριστική διάθεση κι επειδή δεν το κατάλαβες,άρχισες να ειρωνεύεσαι την απάντησή μου λέγοντας ότι είναι άστοχη και εκτός πραγματικότητας.Ποιος λοιπόν είναι ο μειωμένης αντίληψης από τους δυό μας;Συνεχίζω να σχολιάζω την επικαιρότητα κι εσύ ξαναρχίζεις τα ίδια και τα ίδια.Πόσες εμμονές έχεις πια;

      Διαγραφή
    6. Και κάτι ακόμη.Δεν προσπαθώ να καλύψω καμία γκάφα.Έκανα ένα λάθος και το παραδέχτηκα.Τα λάθη είναι ανθρώπινα.Εσύ δεν κάνεις καθόλου λάθη;Ώρα είναι να μου πεις ότι είσαι και αλάνθαστος.Ούτε φυσικά έχω ανάγκη να κρυφτώ από κάτι κάγκουρες σαν κι εσένα.Το μόνο που λέω είναι που χαίρομαι που πιάστηκε ο αληταράς,κι ελπίζω να πληρώσει γι αυτό που έκανε δεόντως.Να υποθέσω πως εσένα δε σε απασχολεί η ποινή του,έτσι;

      Διαγραφή
    7. Θα σου πω ένα μυστικό. Όταν βλέπεις φωτογραφία κάποιου και ακολουθεί περιγραφή ποινικώς κολάσιμης πράξης, σημαίνει ότι έχει ήδη συλληφθεί. Πιο απλά, για να το καταλάβεις ακόμα και εσύ: φωτογραφία+ περιγραφή αδικήματος= σύλληψη. Οι φωτογραφίες των δραστών δεν ανασύρονται από άλμπουμ της Πανίνι. Σε σοκάρω. Το ξέρω
      Ήσσονος σημασίας το ότι ευχήθηκες να συλληφθεί
      ο ήδη συλληφθής, του οποίου την φωτογραφία έβλεπες δημοσιευμένη; Κοίτα ποιός μιλάει για χρήση ναρκωτικών!
      Πέρι τρολ, όποιος θέλει μπορεί μπορεί να διαβάσει τα σχόλια στο άρθρο για το παιδικό πάρτι στο χοτσποτ.

      Διαγραφή
    8. Σου εξήγησα και πιο πάνω,ότι λάθη από κούραση γίνονται σε όλους μας αλλά δε θέλεις να το καταλάβεις.Σε ρώτησα ακόμη αν εσύ δεν κάνεις ποτέ λάθη στη ζωή σου αλλά δεν μου απάντησες.Το ότι ευχήθηκα εσφαλμένα να συλληφθεί ο ήδη συλληφθής είναι ήσσονος σημασίας για εμένα.Η ουσία του θέματος πάλι για εμένα, είναι ότι συνελήφθη το κάθαρμα και ελπίζω να πληρώσει όπως του αξίζει.Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι εγώ λόγω του λάθους που έκανα λόγω κούρασης είμαι μειωμένης αντίληψης όπως λες.Εσύ που εδώ και δύο μέρες ασχολείσαι με εμένα,έναν φτωχό στο πνεύμα όπως λες,πόσο περισσότερο μυαλό θαρρείς πως έχεις από εμένα;
      Δεύτερη ερώτηση.Αν το κορίτσι που βιάστηκε ήταν η κόρη σου που πήγε σε μια άλλη πόλη να σπουδάσει,(και ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο δράστης)τι είδους ανάρτηση θα ήθελες να κάνω;Του στυλ εύχομαι να πιαστεί το κάθαρμα κοπέλα μου και να πληρώσει ακριβά γι αυτό που σου έκανε ή του στυλ πιάστηκε δυστυχώς ο μετανάστης που είχε ερωτική συνεύρεση με τη βιασμένη η οποία τον προκάλεσε αρχικά και στη συνέχεια πήγε να του προσάψει και βιασμό,(γιατί θα υπάρξουν και άνθρωποι που πιστέψουν ότι το φταίξιμο ήταν της κοπέλας.)Εσύ λοιπόν ποια από τις δύο θα ήθελες να διαβάσεις.Την πρώτη που είναι συνεπής με το γεγονός,αλλά όχι με το χρόνο ή τη δεύτερη που είναι συνεπής με το χρόνο αλλά ασυνεπής με το γεγονός;Εάν εσύ θεωρείς τις δηλώσεις συμπαράστασης μου προς την κοπέλα λιγότερο σημαντικό πράγμα από το λάθος χρόνο που χρησιμοποίησα,τότε ας κρίνουν οι άλλοι ποιος είναι ο μειωμένης αντίληψης εδώ μέσα.Όσο για τα τρολλ μία από τις συνήθεις τακτικές που χρησιμοποιούν όπως έχω παρατηρήσει,είναι ότι γίνονται εμμονικοί με ορισμένους σχολιαστές προσπαθώντας να τους σπάσουν τα νέυρα.Κι εσύ πληρείς αυτή την προϋπόθεση.Ε,λοιπόν δε θα τα καταφέρεις.

      Διαγραφή
    9. Χικ και πάλι χικ...

      Διαγραφή
  2. "Πληροίς" είναι το σωστό και όχι "πληρείς", που έγραψες εσύ αγράμματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!