Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ (!) ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Αιγάλεω!


ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗ - ArmyNow.Net

Εντολή για «ταυτοποίηση» των πιστών που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, του 'Ακαθίστου Ύμνου', έχει δώσει στην αστυνομία η κυβέρνηση των αντιχρίστων μασονοδεξιών! 
Η «ταυτοποίηση» γίνεται με τη βοήθεια του «Μεγάλου Αδελφού», των καμερών που υπάρχουν στην περιοχή!

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – Δικαιοσύνη Εντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος

Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω: Αγνόησαν τα μέτρα και πήγαν σε εκκλησιασμό ...

Έτσι, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας πιστός (!) και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχουν «ταυτοποιηθεί» κι άλλα πέντε άτομα, εις βάρος των οποίων σχηματίζονται δικογραφίες (!!!) και «η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων».

Και η τρομοκρατία των αντιχρίστων συνεχίζεται, για να φανεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους παγκόσμιους αφέντες, ότι εφέτος θα καταργήσει το Πάσχα των Ελλήνων!

https://ethnikismos.net/2020/04/06/%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA/

"ΙΩΑΝΝΗΣΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


5 σχόλια:

  1. Μηνύσεις και αγωγές εναντίον των "αστυνιμικών", για παράβαση καθήκοντος και υπέρβαση εξουσίας. Το Σύνταγμα είναι νομικώς υπέρτερο από κάθε νόμο, προεδρικό διάταγμα, Κοινή Υπουργική Απόφαση, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κ.λπ. Στην προκειμένη περίπτωση, το κόμμα των μπαταχτσήδων που οφείλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και η "αστυνομία" του Παραβιάζουν το άρθρο 5Σ(ελευθερία διακίνησης) και το άρθρο 13Σ(θρησκευτική ελευθερία). Το σώμα των καταστολής δεν μπορεί να αποκαλείται αστυνομία, διότι δεν εφαρμόζει τον νόμο εντός τους άστεως, αλλά αντισυνταγματικές και παράνομες εντολές της εκτελεστικής εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία αλλά στην πράξη πώς εφαρμόζεται αυτό; Πού είναι οι εισαγγελείς; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε αυτούς δεν υπάρχουν άνθρωποι σωστοί. Δεν γίνεται να είναι όλοι φαύλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣτΕ:
      > Απέρριψε αίτημα πιστών να "παγώσει" η απαγόρευση σχετικά με τις λειτουργίες στις εκκλησίες

      Διαγραφή
  3. Κι ο Ιερώνυμος τί κάνει;Γιατί δεν χωρίζει την Εκκλησία από το Κράτος;Τί περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά κατ’ οίκον του Αγίου Φωτός» δήλωσε, πριν από λίγο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς

    https://sfa-cryptochristian.blogspot.com/2020/04/blog-post_51.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!