Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.


Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 

Τώρα γνωρίζετε!

Προσωπικά και σε ότι με αφορά, δεν προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο, με όποιο κόστος.

No Vaccines Necessary - DVD
No Vaccines for Me!: Dunkelberger RN BC CLNC, Kathleen ...

Θα συμπλήρωνα όμως στα παρακάτω, για όσους τρέξουν να το κάνουν και δεν αντισταθούν στο τσιπάρισμά τους, να βάλoυν τον ιατρό να τους  υ π ο γ ρ ά ψ ε ι  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, πως αναλαμβάνει την ιατρική και οικονομική  ε υ θ ύ ν η, για οποιαδήποτε  π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι α δημιουργηθεί...

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή


Amazon.com: Just Say No To Vaccines - Button/Pinback: Clothing

ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.


Βήμα 1ον. Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον. Ρώτησε τον ιατρό εάν το εμβόλιο περιέχει MRC-5 (Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. 
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον. Επίσης ερωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία, ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον ιατρό και αποχωρήστε.

Bill would require doctors to treat kids who don't get vaccinated ...

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα. 

Τώρα γνωρίζετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

 

&

Pin by Lavaloveguru on Creepy Unelected Rulers | Henry kissinger ...

Hared a Post March 21 at 1154 PM- HENRY KISSINGER IN a SPEECH TO ...


"Ιωάννης Καποδίστριας"

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ. ΑΣΤΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!

    https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vlepo ke esi ise exapatimenos giati IOS DEN IPARHI ! O COVID 19 ine ena psema ! gia perisoteres leptomeries psakste ke vrite to video tou David Icke's BANNED interview ke tha dite ti pragmatika simveni

      Διαγραφή
  2. Στην Αυστρία, που σιγά σιγά επανέρχεται, οι υγειονομικές αρχές πραγματοποίησαν διάφορους ελέγχους σε διαφορετικά δημόσια μέρη καθώς και μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα ευρήματα ήταν διάφοροι νεκροί ιοί μεταξύ άλλων και κορονοϊών. Εδώ όμως ο πανικός και η τρομοκρατία συνεχίζονται για προφανείς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμως αναρωτιέμαι, αν θα απαντήσουν δίχως ψέματα στις ερωτήσεις μου οι γιατροί. Δηλαδή μπορούν να ισχυριστούν ψευδώς ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει το εμβόλιο και μάλιστα υπεύθυνα και γραπτώς. Αυτό δεν κάνουν όλοι? Μας λένε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις το εμβόλιο και ότι μας χρειάζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, που θα ισχυριστούν ότι είναι ακίνδυνο το εμβόλιο, τι κάνουμε? Πώς μπορούμε να το αρνηθούμε και να είμαστε νόμιμοι? Τι λέτε κι εσείς? Διότι όντως όλοι ψάχνουμε τρόπο για να αποφύγουμε το εμβόλιο. Έτσι και μπει το εμβόλιο σε κάποιον, δεν θα έχει την απαραίτητη ισορροπημένη σκέψη ώστε να κινηθεί νομικά και να τιμωρήσει εκείνους που του δήλωσαν υπεύθυνα αλλά ψευδώς, για την καταλληλότητα και "αθωότητα" του εμβολίου. Το εμβόλιο μπορεί να είναι κάτι σαν δέκτης μέσα μας. Με ένα τους κουμπάκι που θα πατάνε, εμείς θα συμπεριφερόμαστε ως ζόμπι. Τι να το κάνεις να τιμωρηθεί κάποιος, αν πλέον είσαι ένα ζόμπι δίχως γυρισμό?






    Βεβαίως και μπορείς να αρνηθείς το εμβόλιο με τεχνάσματα. "Ίσως δηλαδή..." . Άντε και τα κατάφερες και το αρνήθηκες. Θεωρείσαι πλέον δημόσιος κίνδυνος διότι ίσως φέρεις τον ιό ως ασυμπτωματικός, όπως ισχυρίζονται και μπορεί να τον μεταδίδεις άθελά σου (δήθεν). Η τιμωρία είναι ότι σε πετάνε από το σύστημα. Δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές χρηματικές (και όχι μόνον χρηματικές...), καθότι δεν θα έχεις νόμιμη άδεια ως "υγιής" πολίτης. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα αυτό που σχεδιάζουνε. Μπράβο όμως που ψάχνετε τρόπους και δεν κάθεστε άπραγοι. Μπορεί αν ψάξουμε κι άλλο, να βρούμε τρόπο. Θαυμάζω το έργο σας. Συνεχίστε την έρευνα.


    Έχω αναρτήσει σε σελίδες που κυκλοφορούν όσα σας γράφω. Όμως χρειάζεται ο κόσμος να ενημερωθεί με κάθε τρόπο, πριν πάει στον Γιατρό και μείνει έκπληκτος που ο Γιατρός θα του υπογράφει και θα δηλώνει υπεύθυνα ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο…. Είτε επίσης δυστυχώς, όσοι δεν δεχτούν το εμβόλιο, να καταλήξουν ως απόκληροι της κοινωνίας. Χρειάζεται να ψάξουμε κι άλλο και να βρούμε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναθαναήλ, Χριστός Ανέστη! Διάβασα το σχόλιό σου αυτό και σε άλλα μπλογκ και καλά κάνεις και το λες. Πρέπει να εξασφαλιστούμε στο 100% γιατί αυτοί το έχουν κάνει ή το μεθοδεύουν, ενώ εμείς δεν έχουμε καλά καλά ξεκινήσει. Ωστόσο επειδή αυτοί κρατούν και τη δικαιοσύνη στα χέρια τους, θα είναι αρκετά δύσκολο. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις που θα αλλάξουν πολλά και θα ακυρωθούν πολλά σχέδια. Αυτά βέβαια είναι προσωπικές πεποιθήσεις. Για να επιστρέψουμε στο σχόλιό σου, ναι, είναι επιτακτική ανάγκη όσοι από εμάς αρνηθούμε να εμβολιαστούμε να μας καλύπτει ο νόμος, ώστε και η άρνησή μας να γίνει σεβαστή και να μην υπάρξει κοινωνικός στιγματισμός και αποκλεισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, Χριστός Ανέστη! Το σχόλιο δεν είναι σχετικό με το άρθρο. Όμως με λύπη και αγανάκτηση θα ήθελα να σας πω το εξής περιστατικό: επισκέπτομαι διάφορα πατριωτικά και θρησκευτικά μπλογκ. Εχθές το βράδυ ανήρτησα κάποια σχόλια (σε μπλογκ θρησκευτικού περιεχομένου), μάλλον παρέπεμψα με σχόλιά μου σε αναρτήσεις άλλων μπλογκ για τον κορονοιό (ποσοστά κρουσμάτων από πηγή) και για τα 100.000 φρικτά κακοποιημένα παιδιά (βλ. Pizzagate) που έβγαλε και διέσωσε (ένας Θεός ξέρει πώς αυτά τα παιδιά θα σταθούν στα πόδια τους ξανά σωματικά και ψυχικά) ο αμερικανικός στρατός και το FBI (νεκρά και ζωντανά) από σήραγγες στο Central Park της Νέας Υόρκης. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, μπορεί να ερευνήσει. Σαφώς και στην Ελλάδα επισήμως δεν ακούστηκε.

    Για να μην σας κουράζω, σήμερα το πρωί που επισκεπτόμουν τα μπλογκ που διαβάζω, τί βλέπω. Κάτω από το άρθρο δεν υπήρχε κανένα σχόλιο. Τα ξαναέστειλα. Εκτιμώ αυτό το μπλογκ, και θέλω να πιστεύω ότι έγινε από λάθος του διαχειριστή. Αν όχι, πολύ κρίμα. Εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν θα έπρεπε να έχουμε αγκυλώσεις.

    Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε αυτό:

    https://youtu.be/wiMfSjqBhkw

    Πρόεδρος Τραμπ για εμβόλιο, επιστροφής του ιού, αναπνευστήρες, παραπληροφόρηση, απόκρυψη στοιχείων από ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως και τα εγχώρια σκυλιά των ΜΜΕ, έτσι και στο βίντεο τα αντίστοιχα αμερικανό-σκυλα λυσσάνε έτοιμα να διαστρέψουν αυτά που ακούν, γιατί έχουν πάει με ήδη έτοιμες τις ειδήσεις που θέλουν να βγάλουν. Μάγκες, με τον Τραμπ μιλάτε. Ο τύπος έχασε αυτοκρατορία και την ξανάφτιαξε, κάτι τέτοιους σας και σας τους φτύνει σαν κουκούτσια από καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γραία πολύ ξυνίζει όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι αυτό που σας έλεγα παραπάνω, μόλις αφαίρεσαν τα σχόλια όλα και κάποια των αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!