Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ στόν Βοτανικό ; ; ; Ναί, ή όχι ; ; ;


Το τέμενος του Βοτανικού άνοιξε τις πύλες του: Έναρξη λειτουργίας ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ "ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΟ
ΜΗΝΩΝ.


Πριν από μία ώρα περίπου, κατά τις 18:30, (ο αναγνώστης ενημέρωσε τό απόγευμα της Τετάρτης 15ης Απριλίου) βρισκόμουν για δουλειά σε μεταφορική εταιρεία κοντά στο σταθμό (του 'ΜΕΤΡΟ') Ελαιώνα, στο Βοτανικό. 
Ξαφνικά, μέσα στην απόλυτη ησυχία που επικρατούσε, άκουσα το γνωστό κάλεσμα για πιστούς που απευθύνεται από τα τζαμιά στους μουσουλμάνους, για να προσευχηθούν!!!


Στο Ισλαμικό Τέμενος της Αθήνας ο Γαβρόγλου: Θα λειτουργήσει τον ...

Αρχικά, νόμισα ότι ίσως ήταν από κοντινή Εκκλησία (υπάρχει ένα εκκλησάκι και μία μεγαλύτερη κοντά στο τζαμί), αλλά η γλώσσα που ακουγόταν ήταν ξένη και σε καμμία περίπτωση δεν έμοιαζε αυτό το «μοιρολόϊ» με τις γνωστές μελωδίες των ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδος.

Δυστυχώς, λόγω ελλείψεως χρόνου, δεν μπόρεσα να πάω να δώ από κοντά τι γίνεται. 

Παρακαλώ όποιον είναι κοντά στην περιοχή να κάνει μια «αυτοψία» για να επιβεβαιώσει, ή να διαψεύσει πιθανή λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό.

Πραγματικά, εύχομαι να άκουσα λάθος. 

Διότι αν μας έχουν κλείσει ερμητικά (για λόγους υγείας) όλες τις Εκκλησίες μεγαλοβδομαδιάτικα, απαγορεύουν τις καμπάνες και τα μεγάφωνα, κυνηγούν ανηλεώς τους Ιερείς που κοινωνούν ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ, μιλάμε για αδιανόητη πρόκληση!

Απάντηση ιστολογίου'ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ': 
Δεν άκουσες λάθος! 
Εξ’ όσων διαπιστώσαμε, το τζαμί λειτουργεί κανονικότατα!


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!