Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Mητροπολίτης Longin των περιοχών Saratov και Volyn: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ τις Εκκλησίες παρ΄ότι οι αρχές α π α γ ό ρ ε υ σ α ν στους πιστούς να έρθουν για Ανάσταση…



O Ρώσος μητροπολίτης Longin των περιοχών Saratov και Volyn είπε, δεν θα κλείσει τις εκκλησίες για Ανάσταση παρ΄ότι οι αρχές στην περιφέρειά του αποφάσισαν απαγόρευση πρόσβασης για πιστούς. 

Ο Μητροπολίτης αναφέρει: Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Παρά όλες τις προσπάθειες να συμφωνήσουμε με τις αρχές σε μια αποδεκτή μορφή για την επίσκεψη πιστών στους ναούς για το Πάσχα, στην περιοχή Σαράτοφ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στην έκκλησή μου προς εσάς, υποσχέθηκα ότι δεν θα εκδιώξουμε κανέναν από τους ναούς. Δυστυχώς, οι αρχές είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν κανέναν να μπει.

Θα τοποθετηθούν κορδέλες από την αστυνομία. Υπάρχουν ήδη παραδείγματα σοβαρής πίεσης σε εκείνους που έρχονται στους ναούς κι η παλαιότερη γενιά χριστιανών που επέζησαν από τη σοβιετική δίωξη την ανακαλεί στις μνήμη της. 

Κάθε τέτοιο παράδειγμα, με την ευλογία μου, θα καταγράφεται έτσι ώστε οι εκτελεστές αυτών των τρελών διαταγών να μπορούν στη συνέχεια να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. 

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να καλέσω κανέναν σε πολιτική ανυπακοή, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θα κλείσουμε τις εκκλησίες. 

Για όλους εμάς, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, αυτό που συμβαίνει πρέπει να είναι ένα μάθημα, αφού αποδεικνύει την αληθινή στάση των αρχών απέναντι στην Εκκλησία και τους ανθρώπους της.”


O Peskov ανακοίνωσε πως δεν θα πάει στον καθεδρικό της Μόσχας στο Χριστό Σωτήρα θα παραμείνει στη ντάτσα του κι απλά θ΄ανάψει ένα κερί στο ιδιωτικό της παρεκκλήσι…..

dimpenews.com

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Εμας γιατι μας στερουν την ελευθερια της πιστεως.
    Ας ητανε ανοιχτες οι Εκκλησιες και οποιος ηθελε ας πηγαινε
    και οποιος φοβοτανε απο τον κορονοιο ας καθοταν στο σπιτι του.
    Μ αυτο που κανανε δειξανε ολη την μανια και την κακοια τους εναντιον της Εκκλησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι οι πολιτικοί άνθρωποι του σατανά, στην Ελλάδα, που μισούν θανάσιμα ο,τιδήποτε θυμίζει Ορθόδοξη Εκκλησία.
    Χρειάζεται κάποια υπομονή, μέχρι να εξαφανιστούν οριστικά από την Ελλάδα, όλοι οι άνθρωποι του σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/04/blog-post_54.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://aktines.blogspot.com/2020/04/blog-post_849.html?m=1

    Συγκλονιστικό άρθρο της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!