Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Το 55% των νοσηλευομένων με λοίμωξη 'COVID-19', στον «Ευαγγελισμό», είναι εισβολείς - κατακτητές - λαθρομουσλίμια, ηλικίας 17-25 ετών! Με τις υγείες σας...

 


Στά μεγάλα αθηναϊκά Νοσοκομεία «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία», οι αλλοδαποί ασθενείς αυξάνονταν συνέχεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες μετά από κάθε εφημερία. 
Στήν «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων. 

Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. 
Στον «Ευαγγελισμό» δε οι αλλοδαποί με λοίμωξη COVID-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων. 

Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί. 

Για την διαχείριση της πανδημίας στους ευάλωτους κατοίκους της Αθήνας, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, θα γίνουν συγκεκριμένες δράσεις, όπως η ενημέρωση, τα 'τεστ', αλλά και η φιλοξενία τους όταν χρειάζεται σε ξενοδοχεία καραντίνας, ιδίως μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο και μέχρι να βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα των αναγκαίων 'τεστ'.

Περισσότερα, εδώ.


http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/09/55-covid-19-17-25.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. φαντάζομαι τί ασθένειες έφεραν στην Ελλάδα για να είναι σε αυτές τις ηλικίες και να βρίσκονται στην εντατική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!