Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ά, τόσο καλά....

Γυναίκες αστυνομικοί τιμούν τη Μέρα της Γυναίκας με δωρεάν μαστογραφίες |  PoliceNET of Greece

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΕ, ΛΕΓΕΤΑΙ ...Α Φ Η Ρ Η Μ Α Δ Α;

Άγνωστοι έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο μιάς υπαστυνόμου, μέλους της προσωπικής φρουράς του Κυριακού Μητσοτάκη!


Η ανομία στα Εξάρχεια συνεχίζεται με αγνώστους να στοχοποιούν μάλιστα και μέλη της προσωπικής φρουράς του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με τη γενικότερη ασφάλεια ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Policiers : l'autorisation du port d'arme hors service limitée à l'état  d'urgence

Σε «Βερολίνο της Ελλάδας» μετατρέπονται τα Εξάρχεια | ΑΘΗΝΑ 9,84

Το αυτοκίνητο της γυναίκας υπαστυνόμου, διέρρηξαν άγνωστοι στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να της πάρουν το υπηρεσιακό της πιστόλι.

Συνελήφθη 37χρονος για διάρρηξη αυτοκινήτου από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας  - Εφημερίδα ΛΑΟΣ Βέροια Ημαθίας

Το περιστατικό το οποίο συνέβη στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, το πρωΐ της Δευτέρας,αποκαλύφθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, επιβεβαιώνεται από την Ελληνική Αστυνομία.

Γιατί τα Εξάρχεια παραμένουν μία από τις πιο αυθεντικές γειτονιές του  κέντρου – Newsbeast

Οι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, από το οποίο και αφαίρεσαν τσάντα με προσωπικά αντικείμενα της υπαστυνόμου, ανάμεσά τους και το υπηρεσιακό της όπλο....

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/09/blog-post_79.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι αφηρημάδα, είναι ανικανότητα το λιγότερο. Τη συγκεκριμένη δημόσια υπάλληλο πρέπει να τη μετατάξουν σε ένα ΚΕΠ να δίνει αριθμούς πρωτοκόλλου στον κοσμάκη. Για εκεί είναι. Και να ήταν η μόνη που χρειάζεται μετάταξη.... (ΟΚΑΝΕΝΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά ποιος σώφρων άνθρωπος αφήνει το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο του;Αυτός ο άνθρωπος είτε είναι επικίνδυνα ηλίθιος οπότε δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά,είτε το άφησε εκεί επίτηδες για να κλαπεί από άπλυτα και να δηλώσει μετά κλοπή για να μην τον τρέχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!