Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΣΗ πιά ΞΕΦΤΙΛΑ θά αντέξουμε; (Πάρα λίγο κάρβουνο ο αρχαιολογικός χώρος!)









                              Μαύρισε και η Πύλη των 

Λεόντων.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ξένα media! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έκρυψαν την καταστροφή στο αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών... Μόνο στην Ελλάδα όμως τέτοια αποσιώπηση από τα ΜΜΕ για να μη πληγεί το προφίλ του "100 μπάνια και συνεχίζω" Πρωθυπουργού.

Η γαλλική τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμα της για να μεταδώσει τη θλιβερή είδηση της πυρκαγιάς στις Μυκήνες, τα δικά μας κανάλια ...big brother.

Το πιο γελοίο κράτος του ορατού Σύμπαντος είναι ανίκανο να προστατεύσει τους πιο ιστορικούς αρχαιολογικούς του χώρους γιατί αντί να δώσει λεφτά για πυρόσβεση τα δίνει για να μην μαθαίνετε πως σήμερα η πυρκαγιά πέρασε μέσα από τις αρχαίες Μυκήνες. 

Κι όταν λέμε μέσα απ τον αρχαιολογικό χώρο...εννοούμε ακριβώς μέσα. 

Άντεξαν Οθωμανική Κατοχή, αμέτρητους πολέμους, Ναζί, την πρώτη επιθετική χριστιανική εγκαθίδρυση και μύρια ακόμα καταστάσεις στο χείλος της καταστροφής, ώστε να φτάσει μια κυβέρνηση γλίτσας, διαφθοράς, εξαπάτησης και φαύλης εθνικοφροσύνης για να τις φέρει σε αυτή την κατάσταση.



Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών άφησε ανοιχτό το

 ενδεχόμενο εμπρησμού για τη φωτιά στις 

Μυκήνες,

 λέγοντας πως «δεν είχε λόγο να ξεκινήσει η φωτιά 

από εκεί που ξεκίνησε».



http://ixnos.blogspot.com/2020/08/blog-post_98.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!