Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΥΤΟΥΣ δέν θά τούς ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ κύριε υπουργέ της Δημοσίας Τάξεως; ΓΙΑΤΙ; Επειδή είναι οι ..."ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ" ; ; ;

 


Στην εποχή που όλες οι μαζικές εκδηλώσεις  γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ότι  α π α γ ο ρ ε ύ ο ν τ α ι,  με πρόσχημα τον κορωνοϊό (κοροϊδοϊό!), διεξήχθη η μόνη που είχε λάβει την άδεια του αστικού – και… υγειονομικώς ορθού! - κράτους: το φεστιβάλ της… επαναστατικής νεολαίας, της Κ.Ν.Ε.!




Βέβαια, οι… «ανυπάκουοι» και «επαναστάτες» της Κ.Ν.Ε., φρόντισαν, για μια ακόμα φορά, για «την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας όλου αυτού του κόσμου», όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα τους!

Και με το παραπάνω, μιας και εκτός από τις αποστάσεις (που αυτή την φορά δεν διευκρινίστηκε από τους καθοδηγητές αν μετρήθηκαν με… μεζούρες, ή με… αλφάδια), όλοι ανεξαιρέτως οι κνίτες φορούσαν μάσκες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο και ως εκ τούτου η μάσκα δεν ήταν υποχρεωτική ούτε καν από τα διατάγματα της χούντας!

Συμπέρασμα: το δήθεν… επαναστατικό κόμμα δεν έχει απλά και μόνον συμβιβαστεί με το ΣΑΠΙΟ σύστημα του κεφαλαίου και της αμερικανο-γερμανοκρατίας, αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πιο σκληρού πυρήνα του συστήματος!

https://ethnikismos.net/2020/09/21/%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Μερικά γρήγορα συμπεράσματα από τη 2η μέρα τού παγκόσμιου ιατρικού συνεδρίου για τον κορονοϊο (covid-19).

    http://trelogiannis.blogspot.com/2020/09/2-covid-19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!