Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Νά ζήσεις! ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Χριστιανός βαπτίσθηηκε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ  Α Θ Λ Ι Α   ΚΑΝΑΛΙΑ "ΜΑΣ"

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ  Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Ο Σ  ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ (ΞΕΝΟΣ) ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΟΤΕ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, Ε;



Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων 'Ria Novosti'.

Ο σταρ του κινηματογράφου βαπτίστηκε στον ρωσικό καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, στο Παρίσι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε ένα στενό κύκλο 30 ατόμων.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Σμιρνόφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή, όπου βλέπουμε τον 71χρονο Ντεπαρντιέ να βρίσκεται καθισμένος στον ρωσικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό.

Ο Ντεπαρντιέ έγινε Ρώσος πολίτης, με υπογραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2013, ενώ σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι συγκρίνει τον Ρώσο Πρόεδρο με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β' και τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν.

Κατά τήν διάρκεια της πολυετούς καρριέρας του, ο Γάλλος ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 ταινίες, και έχει λάβει πολλά βραβεία στις Χρύσες Σφαίρες και σε κινηματογραφικά Φεστιβάλ. 

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, έχει επιζήσει από αεροπορικό ατύχημα, πενταπλό 'μπάϊ-πας' και περισσότερα από 15 ατυχήματα με μοτοσυκλέτα! 

Το 2008 έχασε τον γιο του, Γκιγιώμ, από οξεία πνευμονία.

https://www.naftemporiki.gr/story/1633886/o-zerar-nteparntie-baftistike-xristianos-orthodoksos

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. ...ὁ λαὸς οὗτος τῷ στόματι αὐτῶν καὶ τοῖς χείλεσί με τιμᾷ, ἡ δὲ καρδία αὐτῶν πόρρω ἀπέχει ἀπ᾿ ἐμοῦ... Για τους νεοέλληνες που αποστάτησαν... Διερύγνυαν τα ιμάτιά τους για την Αγία Σοφία πριν από λίγο καιρό τα Μέσα Μαζικής Μαλάκυνσης. Ποιοί? Οι άθεοι, αντίχριστοι, βλάσφημοι, χυδαίοι πόρνοι και χυδαίες πόρνες (καθημερινά τους πλασάρουν μέσω της τηλεόρασης στα σπίτια μας), μασόνοι - ξενόδουλοι και πεμπτοφαλαγγίτες αυτοί που λοιδορούν καθημερινά την Ορθοδοξία. Πρόσφατα είπε ένας ιερομόναχος ότι μόνο το 1 με 2% του λαού μας εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή αλλά θέλουμε την Κωνσταντινούπολη... να πάμε εκεί την ξετσιπωσιά, την ασέβεια αλλά και την κάθε είδους ειδωλολατρία που μας χαρακτηρίζει πλέον σαν λαό. Πάτερ, ἥμαρτον εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐνώπιόν σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν καί είστε ο ...κανένας, πάρα πολύ καλά τά γράψατε.
      Ο Θεός νά μας λυπηθεί καί νά μας φωτίζει.

      Διαγραφή
    2. Στην παρούσα χρονική περίοδο, θέλουμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη, για να την μετατρέψουμε σε ένα απέραντο χώρο "πορνείας" και διαφοράς, μεταφέροντας τα σημερινά (έντονα διεφθαρμένα) "προσόντα" μας ΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη.

      Την Κωνσταντινούπολη θα την δούμε ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΟΤΑΝ και ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ θα το ΑΞΙΖΟΥΜΕ σαν λαός. Όσοι σας λένε κάτι διαφορετικό, απλά σας λένε ψέματα (αυταπατώνται οι ίδιοι).

      Διαγραφή
    3. Διορθώνω: " "πορνείας" και διαφθοράς ".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!