Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Παρατηρώ και ακούω σε όλα τα κανάλια, τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εκβιάσουν τα συναισθήματα των ανθρώπων για τους λαθρομετανάστες από τήν Μόρια.




Έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις και συγκρίσεις...

🔴 Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ
🔴ΟΛΟΙ έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα σε μπόγους
🔴ΟΛΟΙ έχουν κουβέρτες
🔴ΟΛΟΙ έχουν σκεύη από τα οποία τρώνε και ετοιμάζουν φαγητό (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια)
🔴 ΌΛΕΣ οι μανάδες είχαν καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια)
🔴 ΟΛΟΙ είχαν εμφιαλωμένα νερά
🔴 ΟΛΟΙ είχαν τα υπερπολυτελή κινητά τους
🔴 ΟΛΟΙ είναι με καθαρά ρούχα και δέρμα
🔴 ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν είχε την έκφραση της απόγνωσης του ανθρώπου που τρέχει να σώσει τη ζωή του και τα έχει χάσει όλα
🔴 Ξαφνικά βρέθηκαν σκηνές τις οποίες είχαν ξεστήσει από τη Μόρια την ώρα που καιγόταν και στήνονται πρόχειρα γύρω από τους δρόμους.

Συγκρίνετε τους με τους ανθρώπους από το Μάτι

🔥 Υπάρχαν πάνω από 500 ΝΕΚΡΟΙ και ΚΑΜΜΕΝΟΙ τραυματίες
🔥 ΟΛΟΙ είχαν αφήσει πίσω τους τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα ΓΙΑΤΙ έτρεχαν να σώσουν τις ζωές τους
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε κουβέρτα, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας μέσα στη θάλασσα περιμένοντας να τους διασώσουν. Κάποιοι παρασύρθηκαν και πνίγηκαν σε αυτή την προσπάθεια
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε ούτε πλαστικό πιάτο. Επί ενάμιση μήνα τους πηγαίναμε εμείς φαγητό στα ειδικά σκεύη, το οποίο φαγητό κατανάλωναν καθισμένοι στα αποκαΐδια των σπιτιών τους, κινδυνεύοντας από τον αμίαντο που είχε καεί και έβγαζε αναθυμιάσεις σε όλη την περιοχή.
🔥 Καμία μάνα δεν είχε καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά. Τα είχαν αφήσει όλα πίσω στην προσπάθεια να σώσουν τις ζωές τους.
🔥 Δεν υπήρχε νερό ούτε για δείγμα. Ο κόσμος παρακαλούσε και το μόνο νερό που μοιραζόταν, ήταν αυτό που μοιράσαμε οι ιδιώτες.
🔥 Σχεδόν κανένας από αυτούς επλήγησαν δεν είχε κινητό. Πάνω στον πανικό και την απόγνωση για να σώσουν τα παιδιά και τις ζωές τους, είχαν αφήσει τα πάντα πίσω.
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε καθαρά ρούχα. Ότι φορούσαν ήταν κατάμαυρα από την καπνιά και φυσικά χωρίς νερό ήταν κατάμαυρο από την καπνιά και το δέρμα τους και το πρόσωπο τους και τα χέρια τους.
🔥 ΟΛΟΙ είχαν την απόγνωση στο βλέμμα τους, κοιτούσαν στο κενό και ξαφνικά δάκρυα ανεξέλεγκτα έτρεχαν στα κατάμαυρα πρόσωπα τους. Έτρεμαν τα χέρια τους, δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπο τους.
🔥 Φυσικά καμία σκηνή δεν στήθηκε πουθενά, ούτε καν για να μπορούν να τρώνε οι άνθρωποι ή οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκονταν όλη μέρα μέσα στον ήλιο σε θερμοκρασίες πάνω από 50 βαθμούς κελσίου.

ΑΥΤΌ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; 

Ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και μάλιστα όλοι οι λαθρομετανάστες ήταν ειδοποιημένοι και κανείς δεν έτρεξε για να σώσει τη ζωή του. Ήταν τόσο καλό οργανωμένο που πήραν ακόμα και τα προσωπικά τους είδη.

Μας νοιάζει αν είναι στο δρόμο;
Μας νοιάζει αν έχουν μικρά παιδιά
Μας νοιάζει αν δεν έχουν να κοιμηθούν;
Μας νοιάζει αν δεν έχουν να φάνε;
Μας νοιάζει πως ζουν;

ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

1. Ότι όλοι οι μολυσμένοι από τον κορονοϊό είναι ελεύθεροι και ως υγειονομικές βόμβες μπορούν να μολύνουν τα πάντα, συν ότι πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού.
2. Ότι οι 135 ΠΟΙΝΙΚΟΙ, εγκληματίες, δολοφόνοι και βιαστές είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν μέσα στη Λέσβο και πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού.
3. Ότι οι φωτιές μπήκαν από άτομα που ανήκουν σε οργανωμένες ομάδες που μπορούν κάλλιστα να αποτελούν Τζιχαντιστικούς πυρήνες στο νησί
4. Ότι έχει ανοίξει το έδαφος για προβοκάτσιες από την πλευρά της Τουρκίας
5. Ότι η ΕΥΠ και ο επικεφαλής σεκιουριτάς είναι για τα μπάζα.
6. Ότι μέσα στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ.


Υ.Γ1 Κανένα κινητό λαθρομετανάστη πήρατε για να δείτε τι συνέβη λίγη ώρα πριν από τη φωτιά;
ΥΓ 2 Τους ΜΚΟτζήδες τους ελέγξατε που βρισκόντουσαν πριν ξεσπάσει η φωτιά;
ΥΓ 3 Σοβαρά τώρα, τόσες φιάλες γκαζιού που βρέθηκαν διάσπαρτες σε όλο το καμπ, με αποτέλεσμα να εκρήγνυνται παντού;

Χριστίνα Σιδέρη

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/09/blog-post_73.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!