Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν (μέ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ!) στον Ελληνα πρέσβη: Να ξέρετε ότι εμείς στηρίζουμε σε όλα την Τουρκία, είναι ....αδελφική μας χώρα !.....


Ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχαμ Αλίγιεφ
ΠΙΟ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ &
ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ
...Π Ε Θ Α Ι Ν Ε Ι Σ !

Το Αζερμπαϊτζάν θεωρεί αδελφική χώρα την Τουρκία και θα την υποστηρίζει χωρίς δισταγμό σε όλα, και στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ευθέως ο Αζέρος πρόεδρος στον νέο πρέσβη της Ελλάδος στο Μπακού...

Αζερμπαϊτζάν: "Τί ήρθες να κάνεις εδώ" μόνο δεν είπε στον Έλληνα πρέσβη ο  Αλίγεφ | Defence-point.gr

Map of Azerbaijan

Azerbaijani flag: National symbol and honor

Ο κ. Νικόλαος Πιπερίγκος, που πήγε να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στον πρόεδρο της χώρας, Ιλχάμ Αλίγιεφ, την περασμένη Τέταρτη 2α Σεπτεμβρίου, άκουσε να κατηγορούνται Ελλάδα και Κύπρος ότι συνεργάζονται στρατιωτικά με την Αρμενία. 

Ταυτόχρονα, δε, ο Αλίγιεφ του είπε «κατάμουτρα» ότι η χώρα του στηρίζει απολύτως την Αγκυρα σε όλα -και στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο φίλος και εταίρος μας, αλλά μια αδελφική χώρα για εμάς. 

Υποστηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Τουρκία χωρίς κανέναν δισταγμό σε όλες τις περιστάσεις. 

Αυτοί υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν σε όλα τα ζητήματα και τους υποστηρίζουμε κι εμείς σε όλα τα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Αλίγιεφ, επισημαίνοντας στον νέο Έλληνα πρέσβη: 
«Θέλω να γνωρίζετε την θέση μας. 
Η θέση αυτή έχει επισήμως γίνει γνωστή από την αζερική κυβέρνηση με δικές μου οδηγίες».

(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ...ΝΕΥΡΑ, ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΟΛΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΙΓΙΕΦ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΥ....

Μάλιστα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έσπευσε να δώσει τα εύσημα στον Αζέρο πρόεδρο, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ευχαριστούμε πολύ, αγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας!!! Ποτέ δεν αισθανθήκαμε αμφιβολίες για τη στήριξη του Αζερμπαϊτζάν. Και η Τουρκία αταλάντευτα θα είναι πάντα δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν. Ένα έθνος, δύο κράτη», έγραψε ο Τσαβούσογλου.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/azermpaitzan-adelfiki-hora-toyrkia-ypostirizoyme-mesogeio

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Οι αζεροι είναι Τούρκοι που τους φτιάξανε τα κομμούνια " δημοκρατία" 1925 για να ελέγχουν τους Αρμένιους και Γεωργιανους. Οπότε η δηλοση είναι ακριβής. Σαν να το'λεγε ένας Κύπριος σε έναν Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς είμαστε φίλοι με τους Αρμένιους έπρεπε να του απαντήσει ο αποχαυνωμένος διπλωμάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμενομενο!!!
    Να το εμπεδωσουμε,περαν του Χριστου δεν εχουμε συμμαχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!