Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Κοροϊδάρες ιθαγενείς Α Κ Ο Υ Τ Ε ; ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ο ιός, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ....ΚΝΕ!


Τα πάντα έχουν απαγορευτεί σ’ αυτή τη χώρα, εις ότι αφορά μαζικές εκδηλώσεις, ΕΚΤΟΣ από το φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα γίνει  κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α. 

Φαίνεται πως εκεί… δεν κολλάει!

Κι όχι μόνο δεν ...κολλάει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, αλλά ούτε και στις συναυλίες που κάνουν για αρπαχτές οι τραγουδιστές που εμφανίζονται και στα φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Οι εικόνες του απερίγραπτου συνωστισμού που βλέπετε, είναι από συναυλία που έδωσε προχθές στην Βέροια ο… επαναστάτης Βασιλάκης Παπακωνσταντίνου – σήμα κατατεθέν των φεστιβάλ της ΚΝΕ! 

Στην Βέροια, η οποία τελεί υπό καθεστώς αυστηρού μερικού lockdown, λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουν εντοπιστεί εκεί!
Λέτε η πραγματοποίηση της συναυλίας του Παπακωνσταντίνου να περιέχεται στην συμφωνία-πακέτο που έχουν κάνει ο Μητσοτάκης με τον Κουτσούμπα, μέσω του πρώην αρχικνίτη και νυν υπουργού της «εθνικοφρόνου», Θεοδωρικάκου;

https://ethnikismos.net/2020/09/04/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%bb-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%bd%ce%b5-%ce%b1/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!