Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Μας έρχεται ενεργειακή ...."Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Σ Ι Α"....... (Γιά εκείνους που θέλουν νά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ).

 









ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...
ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής αμερικανικής Διεθνούς Εταιρείας Χρηματοδότησης (DFC), η Διευθυντής της (διαβόητης!) 'USAID', και η Πρόεδρος της 'EXIM BANK' των ΗΠΑ,  έρχονται στην Αθήνα για να ενισχύσουν στρατηγικές επενδύσεις που θα ενισχύσουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ελλάδας. 

Το ταξίδι είναι «συνέχεια της ιστορικής συμφωνίας» μεταξύ Ισραήλ, Βρετανίας και Μπαχρέϊν και της «συμφωνία οικονομικής εξομάλυνσης μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου της 4ης Σεπτεμβρίου», ανέφερε κυβερνητική ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίστηκε ότι, «η αντιπροσωπεία θα ενισχύσει στρατηγικές επενδύσεις στα Βαλκάνια και στο Ισραήλ που υποστηρίζουν την ποικιλομορφία στις προμήθειες και θα ενισχύσουν την ενεργειακή ανεξαρτησία στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή»...

http://deltio11.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html

=============================

ΣΧΟΛΙΟ κάτωθι της ιδίας  αναρτήσεως :

Τωρα προκοψαμε.....

Η διοικητης της 'EXIM BANK' ειναι καποια Kimberly A. Reed η οποια ακουσον-ακουσον ηταν συμβουλατορας λεει, των ιουδαιων John W. Snow και Henry Paulson.


Μετα εχουμε τον επισης Ιουδαιο διοικητη του 'DFC' κον Adam Seth Boehler, ο οποιος λεει ηταν και συμμαθητης του επισης Ιουδαιου προεδρικού γαμπρού του Ντ.Τράμπ, κου Τζαρεντ Κουσνερ στο κολλεγιο.



Και φυσικα εχουμε και την επισης Ιουδαια κα Bonnie Glick (αυτη κι αν εχει ζωγραφισμενον στα μουτρα της τον χαρτη του Ιρσαηλ) η οποια ειναι ουτε λιγο, ουτε πολυ, διοικητρια του 'USAID'.


Ρε ολοι για μας δουλευουν; γι αυτο κονομαμε;

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5170116707812706188&postID=2781185242465531798

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!