Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ

 



4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ "ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ" ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=vFaZ7lCjXYM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπληκτική εκπομπή με Φίλιππο, κα Πατητή, την δικηγόρο και εσάς κ. Βασιλειάδη. Την ερχόμενη Κυριακή θα επαναληφθεί η διαμαρτυρία κατά του φίμωτρου στα σχολεία στο Σύνταγμα. Ειδικά εσάς κα Πατητή με τον χειμαρρώδη λόγο θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να σας άκουγα και ως ομιλίτρια, ειδικά αν είστε και μητέρα του θαρραλέου νέου. Μόνο γονείς σας εσάς ανατρέφουν τέτοια παιδιά. Χίλια ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Οδύσσειας και των ΕΦ. Μας δίνετε κουράγιο. Να σας έχει ο Χριστός και η Παναγία καλά για όσα όσα κάνετε για την Ελλαδάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ υπάρξουν κάποιες ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ μαθητών στα σχολεία, λόγω των μασκών, από την 14 Σεπτεμβρίου και μετά, οι καθηγητές που θα αντιληφθούν οι ίδιοι αυτά τα γεγονότα, έχουν την ηθική υποχρέωση να μην αποκρύψουν δημοσίως και εκτός των σχολείων αυτές τις λιποθυμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελώς μεταξύ μας ανώνυμε, ή πολύ ...ρομαντικός είστε, ή βλέπετε έγχρωμα όνειρα!
      Οι καθηγητές λέτε "νά αντιληφθούν";
      Σ ο β α ρ ά τώρα;
      Καί "νά μήν αποκρύψουν";
      Σ ο β α ρ ά ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!