Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος έδωσε ένα καλό μάθημα στους Τούρκους μέσα στο ΝΑΤΟ!




Ο Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος αρνήθηκε οποιοδήποτε διάλογο με τον Τούρκο στρατιωτικό, μέσα στο ΝΑΤΟ, ξεκαθαρίζοντας με την στάση του ότι «δεν συζητά με εισβολείς».

Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος: Υπέβαλε τα σχόλια της ελληνικής πλευράς για ενδεχόμενο μηχανισμό αποκλιμάκωσης με την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, στο γραφείο του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ μετέβη ο Έλληνας αξιωματικός, με σκοπό να υποβάλει τα σχόλια της ελληνικής πλευράς επί των προτάσεων του ΓΓ γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ για ενδεχόμενο μηχανισμό αποκλιμάκωσης με την Τουρκία.

Όπως τόνισαν διπλωματικές πηγές, δεν υπήρξε κανένας διάλογος με τον Τούρκο στρατιωτικό, ενώ σύμφωνα με πηγές του enikos.gr, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Ναύαρχος Παυλόπουλος ξεκαθάρισε στο ΝΑΤΟ ότι «δεν συζητά με εισβολείς»!

Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος: Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συζήτησης.

Τόσο ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας, πτέραρχος Στιούαρτ Πιτς, όσο και ο Τούρκος Αξιωματικός, ήταν προετοιμασμένοι για διάλογο, αλλά ο Έλληνας Ναύαρχος, αφού κατέθεσε εγγράφως τα ελληνικά σχόλια, ζήτησε να κάνουν το ίδιο και εκείνοι αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συζήτησης.

Σύμφωνα με το 'enikos.gr' ο Τούρκος αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν ήταν προετοιμασμένος και ζήτησε χρόνο για να υποβάλλει τις προτάσεις του.

Η Τουρκία πήγε στη συνάντηση αυτή με στόχο να παρουσιάσει ότι οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει τον διάλογο (με το Oruc Reis και τον τουρκικό στόλο να συνεχίζουν τις προκλήσεις τους), ή, ότι η Ελλάδα αρνείται τον διάλογο.

Όμως, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, αφού υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο.

https://www.epilekta.com/2020/09/blog-post_11.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Το μάθημα το καλό θα δοθεί,όταν θα παραβιάσουν οι τουρκαλάδες τα χωρικά μας ύδατα κκαι την υφαλοκρηπίδα μας,τους ζητήσουμε να αποχωρήσουν,κάνουν τους μάγκες ως συνήθως και καταλήξουν στον πάτο του Αιγαίου.Εφόσον θα βυθιστούν σε Ελληνικά ύδατα,κανείς δε θα μπορεί να τους πει το οτιδήποτε.Τότε ναι θα τους έχουν δώσει ένα μάθημα.όλα τα υπόλοιπα,είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρασημοφόροι μου, ο λαός σας σέβεται και σας στηρίζει. Συνήθως οι αποικίες δεν κάνουν πόλεμο στα αφεντικά τους αλλά σε αυτά τα χώματα πρέπει να προσέχεις που πατάς γιατί από κάτω τους έχουν προϊστορία, αρχαία ιστορία, ιερά λείψανα Αγίων μας που σας προστατεύουν και κόκαλα ηρώων. Στην ιστορία αυτών των χρόνων κάντε μας περήφανους αφού περάσετε και μια βολτούλα από μέσα γιατί σε μια επιστράτευση ο άμαχος λαός θα είναι με τον εσωτερικό εχθρό μέσα σε αυτά τα ίδια τιμημένα χώματα. Πράξεις πρέπει να γίνονται και όχι λόγια γιατί από πότε ο Ορθόδοξος φοβάται τον θάνατο. Χρόνια πολλά και Ευλογημένα για το μεγαλείου του Σταυρό του Κυρίου μας που είναι φύλαξ της οικουμένης δηλαδή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!