Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Θ Ρ Α Σ Ο Σ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΟ: ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ....ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ! ! ! ! !

 


Μία γυναίκα και ένα ανήλικο παιδάκι βίωσαν τα καλά του…"τουριστικού" πολυπολιτισμού στα Λεύκτρα Βοιωτίας, με δύο συνεχόμενα περιστατικά σεξουαλικής παρενοχλήσεως από πακιστανό επιδειξία να σημειώνονται. 


Σύμφωνα με την καταγγελία το Σάββατο (12/09) το απόγευμα, ο… ξαναμμένος εμφανίστηκε ξαφνικά σε μια γυναίκα που πήγε να ανάψει το καντήλι σε αγαπημένο της πρόσωπο στο νεκροταφείο!

Ο πακιστανός ξεγυμνώθηκε μπροστά της, η γυναίκα αντέδρασε, άρχισε να την κυνηγά και αφού δεν την έπιασε εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Ο αδίστακτος “σάτυρος” ξεπέρασε κάθε όριο με την αρρωστημένη συμπεριφορά του - σε άλλο σημείο των Λεύκτρων προσέγγισε ανήλικο παιδάκι, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα!!!

https://ethnikismos.net/2020/09/17/%ce%b8%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%b9%cf%87%cf%89%cf%83-%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b1/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Ταλαίπωρε Ελληνικέ λαέ πως έχεις καταντήσει!
    Εφόσον απομακρύνθηκες εκούσια και πεισματικά από τον αληθινό Θεό της Εκκλησίας, θα ταπεινωθείς και θα υποφέρεις σε μεγάλο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ είναι να έχει κανείς μια χατζάρα, ένα τσεκούρι, να του τα κόψεις και να του τα δώσεις να τα φάει αμάσητα. πολυπολιτισμικότητα δεν θέλανε κάτι πό@νες και κάτι π@@@στάρες; αλλά στα δικά τους τα παιδιά και στα σαπιο-κουφάρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να υποχρεώσουμε ομοεδθνείς του να το βιάσουν και μετά να τον σκοτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!