Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

"Θερμά συγχαρητήρια" στήν Αστυνομία! Φόρτωσαν ιερέα (στήν Χαλκιδική) μέ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.500 ευρώ!!! "Ανακάλυψαν" εντός του Ναού ....2 πιστούς!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ Ι.ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ;

ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;

ΡΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ;

ΕΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ;



Συμφώνως μέ δημοσιογραφικές πληροφορίες της συμπρωτευούσης, χθές Κυριακή 22α Νοεμβρίου στην Χαλκιδική ιερέας, παρά την απαγόρευση, αποφάσισε να τελέσει λειτουργία μέ πιστούς.



Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, (ποιός ξέρει ποιανού "σοβαρού πολίτου"), στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και εντόπισαν εντός της Εκκλησίας πλήν του ιερέως ...δύο πιστούς!

(ΩΩΩ, ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ !...)

Οι αστυνομικοί αμέσως προχώρησαν στην επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στους δύο πολίτες και 1.500 ευρώ στον κληρικό....

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μετά τά πρόστιμα, συμφώνως μέ τήν ιστοσελίδα voria.gr, ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους δύο αστυνομικούς, τραυτίζοντάς τους ελαφρά.

Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο ένας πιστός.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικώς (...) στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι δύο λαϊκοί που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Μέ βάση τίς πρόσφατες αποφάσεις ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ & ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΜΑΣ καί ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Ι.ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, προβλέπεται πώς  η τέλεση λειτουργιών επιτρέπεται στην καραντίνα, μόνο με την παρουσία ιερέων και του αναγκαίου προσωπικού χωρίς πιστούς...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Ωραία, άρχισαν να ξεχωρίζουν οι αμνοι από τα ερίφια. Σε ευχαριστώ Θεέ μου που με αξιωσες να ζήσω σε καιρούς που άρχισε να διώκεται και θα διωχθεί ακόμη πιο σκληρά η Εκκλησία σου. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία ομολογίας και όχι μόνο της Πίστεως μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή καταλύσανε το άσυλο της εκκλησιάς και σταματήσανε την Θεία λειτουργία ή δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βάση τις ατομικές ελευθερίες καθώς και τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα ισχύει το παρακάτω :

      Αρθρο 13: (Θρησκευτική Ελευθερία)

      1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
      2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.
      3. Oι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια εποπτεία της Πολιτείας και στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της, όπως και οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.
      4. Kανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Kράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.
      5. Kανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του.

      Εκτός από την καταπάτηση άρθρου του Συντάγματος, την κατάφορη παραβίαση των ατομικών ελευθεριών και της θρησκευτικής συνείδησης, τα όργανα της "τάξεως", οι κατά τα άλλα "θεματοφύλακες των νόμων", διέπραξαν ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με το 'Αρθρο 200 του Ποινικού Κώδικα περί "Διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων", στο οποίο ισχύουν τα εξής :

      1. Όποιος κακόβουλα προσπαθεί να εμποδίσει ή με πρόθεση διαταράσσει μιαν ανεκτή κατά το πολίτευμα θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
      2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος μέσα σε εκκλησία ή σε τόπο ορισμένο για θρησκευτική συνάθροιση ανεκτή κατά το πολίτευμα, ενεργεί υβριστικά ανάρμοστες πράξεις.

      Σύμφωνα με τα παραπάνω ο ιερεύς και οι πιστοί είχαν το απόλυτο δικαίωμα να αρνηθούν να πληρώσουν το πρόστιμο και να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά των αστυνομικών οργάνων. Το γνώριζαν αυτό;;; Προφανώς, όχι!!! Η άγνοια των νόμων, από πλευράς πολιτών, είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο αξιοποιεί η πολιτεία προς όφελός της, στο να απειλεί, εκφοβίζει, τρομοκρατεί και κατ' επέκταση να "τυλίγει" τους πολίτες σε μιά κόλλα χαρτί.

      Προσωπικές απορίες : Σε παρόμοιες περιπτώσεις το άρθρο 13 υπερισχύει του άρθρου 21 παρ. 3 (Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων) ή ισχύει το ανάποδο;;; Σύμφωνα με τους νόμους, η Εκκλησία αποτελεί απαραβίαστο από όλες τις απόψεις άσυλο ή όχι;;; Εάν μπορεί ας μας απαντήσει επίσημα κάποιος νομικός.

      Διαγραφή
  3. ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΑΤΣΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΑΠΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΙΕΡΕΙΣ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ'' ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΝΕΟΝΕΡΩΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΝΑ ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΡΙΑΛΙΤΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΙΤΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'', ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΗΡΙΟ.
    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
    ''Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι''.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΒΟΡΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο τέλος, στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη γη, θα μείνουν ΜΟΝΟ όσοι ΗΔΗ μετανοούν (επιστρέφουν συνειδητά στον αληθινό Θεό της Εκκλησίας) και όσοι ΘΑ μετανοήσουν ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (ο Θεός τους προ-γνωρίζει και θα τους αφήσει να ζήσουν στη γη, για να μετανοήσουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια τελικά ότι παίρνουν ποσοστό χρημάτων όσοι κόβουν τέτοιου είδους πρόστιμα;
    Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος με απόδειξη κρατικών εγγράφων που είναι ψηφισμένα από τους πολιτικούς;;;ή είναι ένα άλλο καλοστημένο κατασκεύασμα ψεύδους που γράφονται έτσι για πλάκα.
    Όποιος γνωρίζει άς αναρτήσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!