Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΗΤΩΝ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ

 


ΕΝΩ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ (Λ.Χ.)
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
ΔΕΝ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ....


Στον Γολγοθά που περνάει η οικογένεια του μικρού Μάριου που έχασε την ζωή του πριν από περίπου 3 χρόνια από αδέσποτη σφαίρα … “ευπαθούς” ρομά σε σχολείο στο Μενίδι, έρχεται να προστεθεί η προκλητική έφεση που άσκησε χτες το δημόσιο σχετικά με την μη καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στους γονείς του μικρού θύματος.

Σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές, για την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης αυτής το ελληνικό κράτος, στέλνει την υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ισχυριζόμενο ότι “δεν νοείται ευθύνη του δημοσίου σε περίπτωση ζημιών που προκαλούνται εξαιτίας τυχαίων γεγονότων ή γεγονότων που οφείλονται σε ανωτέρα βία”.

Η ακόμα πιο εξοργιστική δικαιολόγηση είναι πως το δημόσιο “αδυνατεί να καταβάλει στην οικογένεια του θύματος το ποσό καθώς δυσκολεύεται να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις που απορρέουν από προηγούμενα μνημόνια και δεσμεύσεις , η πληρωμή των οποίων θα κινδυνεύσει από την καταβολή αποζημίωσης στην οικογένεια του άτυχου μαθητή”.

Έτσι καλεί το Δικαστήριο να επανεξετάσει και το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στην οικογένεια, ενώ εμφανής ήταν και η απογοήτευση του κ. Θανάση Σουλούκου, πατέρα του μικρού Μάριου, που δήλωσε πως “έπειτα από 3,5 χρόνια όχι μόνο δεν έχει καταφέρει η πολιτεία να βρει τον υπαίτιο για την απώλεια του γιου μας, αλλά προσπαθεί τώρα να αποδείξει , ότι δεν έχει ευθύνη για τις τραγικές συνθήκες που βιώνουμε για δεκαετίες στην περιοχή του Μενιδίου”.

Χρήματα και παχυλά επιδόματα ασφαλώς όμως και θα βρίσκονταν αν το άτυχο παιδί και η οικογένειά του περνούσαν από τα σύνορα παρανόμως, αν αποτελούσαν “ευπαθή ομάδα” ή “μειονότητα”, αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι Έλληνες πολίτες! 

Και ακόμα πιο ένοχη η αδιαφορία του κράτους για το “γκέτο” που εδώ και χρόνια έχει φτιαχτεί στο Μενίδι, όπου τα όργανα της “τάξεως και της ασφάλειας” της χούντας Μητσοτάκη δεν πατάνε καν! 
Όλα καλά … “εθνικόφρονες” ;

https://ethnikismos.net/2020/11/19/%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!