Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Εθνική ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ: Αστροναύτες κρέμασαν τεράστια ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία στον διεθνή διαστημικό σταθμό ! - ΦΩΤΟ


ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, 
ΔΕΝ "ΕΚΡΙΝΑΝ" ΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ,
ΤΑ ΧΟΥΝΤΟ-ΒΟΘΡΟ-ΚΑΝΑΛΑ
"ΜΑΣ".......


Η σημαία κυμάτισε για περίπου μισή ώρα πάνω από τον ISS

Ρίγη συγκίνησης και δέος προκαλεί η κίνηση του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τα μέλη του οποίου ανάρτησαν χθές ελληνική σημαία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο ελληνισμός ζει ακόμα και έξω από τα όρια του πλανήτη μας.


Τα μέλη του πληρώματος ανάρτησαν τη σημαία στο ‘κατάρτι’ του διαστημικού σταθμού, την κεραία επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ο ISS για την επικοινωνία του, όπου κυμάτισε περήφανα για μισή ώρα όσο οι αστροναύτες εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες.

Όπως είπαν αργότερα τα μέλη του πληρώματος, πήραν την ιδέα από τις τεράστιες σημαίες που σηκώνονται με γερανούς στην Ελλάδα στις εθνικές επετείους.

Η κίνηση των αστροναυτών αιφνιδίασε ακόμα και την κυβέρνηση, η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία τους.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι είναι η πρώτη σημαία που αναρτάται στην ιστορία του διεθνούς διαστημικού σταθμού, κάτι που σίγουρα θα κάνει κάθε Έλληνα περήφανο.

https://tovatraxi.com/science/astronaytes-kremasan-terastia-ellhnikh-shmaia-ston-diethnh-diasthmiko-stathmo

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Κυματιζει η σημαια στο διαστημα ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να το βρισεις το π.α.ο.κ.ι - δεν σου λεμε ΝΑΤΟ βρυσης σαν δεν φταει - να το βρισεις επειδη εισαι βλακας, κι απ΄ το βλαιμα σου, και μονο, Kαμορα, εισαι και αληταρας en.uoa.gr https://www.youtube.com/watch?v=Z-2nN7A8Vy0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΙΣΟΠΟΛΙΑ 1-1 ...https://www.youtube.com/watch?v=RFtOsa-54i4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΑΚΟΜΗ;;;;
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    1000 ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!