Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Γ Ε ΤΗ Σ !!! Η Ουγγαρία ΜΠΛΟΚΑΡΕ τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό ! - ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να στηρίξει τήν (ΔΙΑΒΛΗΤΗ!) μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε.

 



Ο ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥΣ
ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,
ΕΝΑ ...ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ  Ο Χ Ι !


Η Ουγγαρία άσκησε 'β έ τ ο' στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό για το διάστημα 2021-27 και στο σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης της Ε.Ε. από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, διότι θα ήταν αναγκασμένη να στηρίξει τήν μεταναστευτική της πολιτική, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν.

Η Ουγγαρία και η Πολωνία άσκησαν 'βέτο' τήν παρελθούσα Δευτέρα στον προϋπολογισμό και το σχέδιο ανάκαμψης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο – όπως είχαν εξηγήσει τότε -- τη διαμαρτυρία τους για τον μηχανισμό μέσω του οποίου θα στερούνται ευρωπαϊκούς πόρους οι χώρες εκείνες που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν (;) το κράτος δικαίου (ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/oikonomia/i-oyggaria-mplokare-ton-eyropaiko-proypologismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!