Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ν Τ Ο Ρ Α : ΕΥΧΟΜΑΙ Δ Ι Α Κ Α Ω Σ (τόσο πολύ !!!!) ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


ΜΑ, ΤΙ "ΥΠΕΓΡΑΨΑΤΕ" ΚΥΡΙΕ 
ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ
ΜΑΣ ΤΟ
ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΔΩ;....



Εδώ και αρκετό καιρό, τα ΜΜΕ που κατευθύνονται από την εξόχως "δραστήρια" φαμίλια Μητσοτάκη, πολεμούν φανερά και με κάθε μέσον – κυρίως με τον χλευασμό - την υποψηφιότητα του Τραμπ. 
Φυσικά, αυτό δε γίνεται καθόλου τυχαία, αλλά για τον επηρεασμό των Ελληνο-αμερικανών ψηφοφόρων που παρακολουθούν τα «ελληνικά» ΜΜΕ για να μαθαίνουν νέα από την πατρίδα, αλλά και για να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ όσους Έλληνες έχουν συγγενείς στις ΗΠΑ, να τους προτρέπουν να ψηφίσουν κατά του Τραμπ.

Κι αυτό γίνεται γιατί τα αφεντικά της φαμίλιας Μητσοτάκη είναι ο "Σόρος", ο Μπιλ Γκέϊτς και το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, που ΠΟΛΕΜΑ  λ υ σ σ ω δ ώ ς  τον Τράμπ!

Αλλά, να βγαίνει δημοσίως πολιτικό πρόσωπο που έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με τον πρωθυπουργό της χώρας, τη στιγμή που οι εκλογές στην Αμερική είναι σε εξέλιξη και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, και να δηλώνει πως εύχεται να βγει ο τάδε υποψήφιος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα υπάρξουν για την Ελλάδα αν δε βγει αυτός που εύχεται, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά!

Το έκανε η Ντόρα, η οποία δήλωσε πως εύχεται – και μάλιστα «διακαώς» - να βγει ο Μπάϊντεν! 
Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της φαμίλιας και των διεθνών αφεντικών της!

Κι αν βγει ο Τραμπ; 

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα, αλλά να φύγει νύχτα ο δικτάτορας Μητσοτάκης κι όλο του το σόϊ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!