Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΟΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ “ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ”




Σε άλλο επίπεδο περνάει η κρίση του κορονοϊού. Δεν φτάνει που η χώρα καταστρέφεται οικονομικά, κόσμος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν αποδέχεται όλο αυτό που συμβαίνει, σέρνονται στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΟΔΥ αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του πρώην Πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου για διασπορά ...ψευδών ειδήσεων μέσω ανάρτησεώς του στα social media.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Μυλόπουλος, που είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάρτησή του ανέφερε ότι μια γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορωνοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε. Υστερα από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν θετικό.

Ο ΕΟΔΥ αναφέρει κατηγορηματικά ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τη νομική οδό κατά του κ. Μυλόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση:

pritanis-768x785

Αναμένεται με ενδιαφέρον η εκδίκαση της υπόθεσης. 

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν ο καθηγητής κριθεί αθώος...

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f-%ce%9a%ce%95%ce%a6/

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι να σταθούν κάποιοι στο ύψος τους παρά τις διώξεις, και όχι να προσκυνήσουν ανθρωπάρια που είναι προσωρινά και έχουν εξευτελιστεί στα μάτια του κόσμου.

    Αυτοί οι επιστήμονες θα έχουν την εκτίμηση του κόσμου.

    Δυστυχώς όμως, λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σήμερα ο κ. Ζακυνθινός του "Ευαγγελισμού" στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον Ελλάδα FΜ 94,3. Με τρεμάμενη φωνή, φοβισμένος και απολογητικός σχεδόν στα αφεντικά, ανασκεύασε όσα είπε. Όταν θα αλλάξουν οι καιροί, θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
    Ενδιαφέρουσα είδηση, ίσως και σχετική, σήμερα στον "Ευαγγελισμό" αυξήθηκαν τα κρούσματα! Τί λέτε, βρε παιδιά; Αλήθεια;;; Ούτε που το περίμενε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > Ο ΜΟΝΟΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!