Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΕΟΣ.... Τά 'χωσε στόν ΕΡΝΤΟΓΑΝ γιά τά Βαρώσια καί τόν ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Σ.Σολωμού, αλλά ...ενοχλήθηκε ο Πασοκτζής Ανδρουλάκης !!! ( Δέν τόν πειράζει ο Ερντογάν τόν Ανδρουλάκη, τόν πείραξε που μίλησε! )

 


Σέ συζήτηση στό Ευρωκοινοβούλιο, έλαβε τον λόγο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός, για να ενημερώσει τους ευρωβουλευτές για τα όσα συνέβησαν στα Κατεχόμενα τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Γιάννης Λαγός ενημέρωσε για την πρόσφατη φωτογραφία του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού, ("καταζητούμενου") Κενάν Ακίν, με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Το γεγονός τ' ότι ο Λαγός μίλησε στο ευρωκοινοβούλιο ...ενόχλησε τον Έλληνα ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη που έκανε λόγο για «ημέρα ντροπής»!

«Σήμερα είναι ημέρα ντροπής (!) για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Δώσατε τον λόγο σε έναν καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έχει κάνει δολοφονίες. Ντροπή», είπε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης....


https://www.epilekta.com/2020/11/blog-post_309.html

12 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΚΙΝΑΛ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΩΛΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟΥ ''ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ'', ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΤΩΝ S-300, ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ, ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ.
    ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ, Ο ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΙΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ '' ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ'', ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΔΕ Γ.Α.Π ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ.
    ΜΑΛΛΟΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ''ΣΦΡΑΓΙΔΑ'' ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ''ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ''

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ''ΨΕΚΑΣΜΑ'', ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΩΝ ΜΙΖΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΙ'ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΕΝΟΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ''.

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΓΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΚΑΒΙΡΙΑ ΤΟΝ 2ο.
    ΑΛΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ''ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ'' ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΚΟΜΑ '' ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ'', ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως μπερδεφτηκε ο Αντρουλακης
    και αντι να πει οτι ο Εντοργκαν ασκει συμετοχη σε εγκληματικες οργανωσεις
    το ειπε για τον κυριο Λαγο.
    Ο Αντρουλακης πασχειο απο γεροντικη ανοια οπως φαινεται ,μπερδευει τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΑ ΚΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΛΑΓΕ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Οδύσσεια Τηλεόρασις που αναδεικνύει ποιοι πολεμούν για τον ελληνισμό το έθνος και τον Θεό. Ο Ιωάννης Λαγός μάχεται για την πατρίδα την ίδια ώρα που δυο ολόκληρα κράτη Τουρκία και ψευτορωμαικο τον έχουν στοχοποιήσει.Η εθνική λαϊκή συνείδηση και ο Ιωάννης Λαγός ζητούν την ένωση των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών για την σωτηρία της πατρίδας. Κάνουν έκκληση σε όλους για συστράτευση υπό έναν πολιτικό φορέα με εκλογή από την βάση.Οπως λέει και ο Ιωάννης Λαγός Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.Με εκτίμηση στους εθνικούς φυλακές Γεωργίος Κουτκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ιωάννης είναι μαχητής . Επιβάλλεται να βοηθήσουμε όλοι στον αγώνα για την ελευθερία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της ανθρωπότητας από την νέα τάξη πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΝΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΒ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ιωάννης Λαγός όπως πάντα "Έθνικός Καταπέλτης" στρίμωξε άγρια τους "Ευρωπαίους Εταίρους" και συνήθως το οι γκραικύλοι του Σόρος πετάχτηκαν να πουν την λάσπη τους! Οι ανύπαρκτοι Εθνικά και κλεπτοκράτες που έπρεπε να είναι στα πιο μαύρα κελιά έχουν και θράσος Μπράβο στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και στον Ιωάννη Λαγό για τον ακατάλληλο Εθνικό Αγώνα που δίνουν παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ιωάννης Λαγός όπως πάντα "Έθνικός Καταπέλτης" στρίμωξε άγρια τους "Ευρωπαίους Εταίρους" και συνήθως το οι γκραικύλοι του Σόρος πετάχτηκαν να πουν την λάσπη τους! Οι ανύπαρκτοι Εθνικά και κλεπτοκράτες που έπρεπε να είναι στα πιο μαύρα κελιά έχουν και θράσος Μπράβο στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και στον Ιωάννη Λαγό για τον ακατάβλητο Εθνικό Αγώνα που δίνουν παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!