Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ στήν ΔΑΝΙΑ ...Ε Γ Κ Α Τ Α Λ Ε Ι Φ Θ Η Κ Ε (!) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ !!!! (Εμείς εδώ στά ...ωά μας ; ; ; )

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. 

Ένας νόμος στη Δανία που θα έδινε στις αρχές την εξουσία να εγχέουν βίαια άτομα με εμβόλιο κορανοϊού έχει εγκαταλειφθεί μετά από εννέα ημέρες διαμαρτυριών του κοινού!

Ο «επιδημικός νόμος» θα έδινε στη δανική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από μια επικίνδυνη ασθένεια, αλλά ήταν το μέρος των εμβολιασμών που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναταραχή.


«Η Δανική Αρχή Υγείας θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιορίσουν και να εξαλείψουν μια επικίνδυνη ασθένεια», αναφέρει το Τοπικό.

«Άτομα που αρνούνται τα παραπάνω μπορούν – σε ορισμένες περιπτώσεις – να εξαναγκαστούν μέσω σωματικής κράτησης, με την άδεια της αστυνομίας.»

Στη Δανία, η εθνική κυβέρνηση πρότεινε έναν νέο νόμο επιδημίας που περιλαμβάνει το δικαίωμα διεξαγωγής εξαναγκαστικών σωματικών εξετάσεων, απομόνωση της εντολής και επιτρέπει τον εμβολιασμό που κατευθύνεται από την αστυνομία.

Οι άνθρωποι αντιστάθηκαν.

Η πρόταση απορρίφθηκε.

Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, έχει πλέον καταργηθεί.

ΔΑΝΙΑ: 9 ημέρες διαμαρτυριών σχετικά με έναν νέο νόμο που «θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν. Άτομα που αρνούνται τα παραπάνω μπορούν να εξαναγκαστούν μέσω σωματικής κράτησης, με την αστυνομία να μπορεί να βοηθήσει.



Με ένα εμβόλιο κορανοϊού, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εξετάζουν ποια τιμωρητικά μέτρα θα θέσουν σε βάρος εκείνων που αρνούνται να το πάρουν.

Την περασμένη εβδομάδα τόσο η Ticketmaster όσο και οι αεροπορικές εταιρείες σκέφτονται να απαγορεύσουν σε άτομα να εισέλθουν σε χώρους και να πετάξουν εάν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν πάρει το εμβόλιο.

Έτσι, ενώ οι δημόσιες διαμαρτυρίες ενδέχεται να είναι σε θέση να εμποδίσουν τις αρχές να κάνουν αναγκαστικούς εμβολιασμούς, άτομα που αρνούνται να τραβήξουν τον πυροβολισμό μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να απολαμβάνουν κάθε είδους κοινωνική ζωή, να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες ή ακόμη και να βρουν εργασία. 

Summit.news

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/embed/?autohide=1&enablecastapi=0&html5=1&ps=blogger&widget_referrer=https%3A%2F%2Fdiodotos-k-t.blogspot.com%2F2020%2F11%2Foxi-ia-ton-covid-19-einai.html&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.blogger.com&widgetid=1

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Πηγή : http://nikosxeiladakis.gr/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!