Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΜΟ - ΝΑ - ΔΙ - ΚΟ ! Α π ο κ ρ υ φ ι σ τ ι κ ό ς τελετουργικός μετασχηματισμός και κοροναϊός: Πώς η μάσκα, το πλύσιμο των χεριών, η «κοινωνική απόσταση» και τα Απαγορευτικά (lockdowns) είναι παλιές α π ο κ ρ υ φ ι σ τ ι κ έ ς τελετές που χρησιμοποιούνται για να εισαγάγουν τους ανθρώπους σέ μία 'Νέα Παγκόσμια Τάξη'.

 


Από τον Steve Barwick | HaveYetNotRead [1]

 

Σε προηγούμενες μελέτες και σχόλια της Βίβλου, έχω τεκμηριώσει πολλές φορές τώρα ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες μας σήμερα είναι σε μεγάλο βαθμό αποκρυφιστές. (Δείτε εδώ , εδώ , εδώ και εδώ .)

 

Έτσι είναι οι ιδιοκτήτες πολλών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και αθλητικές αλυσίδες καταστημάτων (franchise) της χώρας μας. (Δείτε εδώ και εδώ .)

 

Ακόμη και διασημότητες ωθούν τον αποκρυφισμό συνεχώς. (Δείτε εδώ .)



Και ειλικρινά, πολλές χριστιανικές εκκλησίες έχουν διεισδύσει από τους πιστούς της Καμπάλα (Cabal), το οποίο είναι ένα βιβλίο εβραϊκού μυστικισμού, μαγείας, μαγείας, τεχνητής αριθμολογίας και άλλων εσωτερικών και αποκρυφιστικών πρακτικών που χρησιμοποιούν οι ορθόδοξοι ραβίνοι στην καθημερινή τους ζωή , και τώρα διδάσκουν χριστιανούς ηγέτες να χρησιμοποιούν επίσης. (Δείτε εδώ .)


Έτσι, με τόσους πολλούς ηγέτες της «κορυφαίας βαθμίδας» να ωθούν τον αποκρυφισμό - συμπεριλαμβανομένων εκείνων των εχθρών του Χριστού που διαχειρίζονται τις τέσσερις κρυφές δυναστείες της πολιτικής, της εκπαίδευσης, της οικονομίας και της θρησκείας - δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι ολόκληρη η παγκόσμια κρίση κορονοϊού είναι γεμάτη με απόκρυφα συμβολικά και τελετουργικά θέματα μυστικής μύησης.

 

Πράγματι, όπως θα δείτε στο υπόλοιπο αυτού του σχολιασμού, ολόκληρη η κατασκευασμένη κρίση κορανοϊού είναι ένα τεράστιο τελετουργικό από την αρχή έως το τέλος, χωρισμένη σε τέσσερα μίνι τελετουργικά, το καθένα με τον ξεχωριστό αποκρυφιστικό σκοπό της έναρξης και του μετασχηματισμού του κόσμου και οι άνθρωποι του σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

 

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τις τέσσερις ξεχωριστές, αλλά αλληλένδετες, απόκρυφες τελετές που συνθέτουν αυτήν την τεράστια παγκόσμια τελετή μύησης απόκρυφη τελετή:

 

  1. Τελετουργική μάσκα

  2. Τελετουργικό πλύσιμο χεριών

  3. Τελετουργική «Κοινωνική Απόσταση»

  4. ΤελετουργικόΑπαγορευτικό (lockdown)

 

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης αυτών των τεσσάρων απόκρυφων τελετών, θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ να σας εξηγήσω πώς ο καθέναςείναι μέρος ενός περίπλοκου θεατρικού έργου που έχει σχεδιαστεί για να μυήσει συμβολικά τους ανθρώπους αυτού του κόσμου στις νέες θέσεις τους με μια νέα παγκόσμια τάξη - νέα τάξη που απορρίπτει τον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό και θέτει τους ανθρώπους αυτού του κόσμου κάτω από τον απόλυτο έλεγχο μιας παγκόσμιας ελίτ της οποίας ο θεός είναι ο ίδιος ο διάβολος.

 

Η τελετουργία της μασκοφορίας

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί, στην Αποκάλυψη 17: 5, η Βαβυλώνα ονομάζεται «Μυστήριο, Βαβυλώνας»;

 

Γνωρίζετε ήδη ότι η λέξη «Βαβυλώνα» σημαίνει «σύγχυση». Αλλά τι σημαίνει η λέξη «μυστήριο»; 

Εδώ μας λέει το Concordance του Strong (Συμφραστικός πίνακας Αγίας Γραφής):

G3466 Musterion - Από ένα παράγωγο του muo ( για να κλείσει το στόμα ), ένα μυστικό ή «μυστήριο» ( μέσω της ιδέας της σιωπής που επιβάλλεται από μύηση σε θρησκευτικές τελετές ) - μυστήριο.

Μην το παραβλέπετε αυτό. Η λέξη «μυστήριο» στη Βίβλο έχει να κάνει με το κλείσιμο του στόματος καθώς υφίσταται μυστική θρησκευτική μύηση. Και πάλι, είναι: «η ιδέα της σιωπής, που επιβάλλεται από μύηση σε θρησκευτικές τελετές ».

Δεν είναι ενδιαφέρον;

 

Σε τελική ανάλυση, αυτή τη στιγμή, 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζουντώρα τους πολίτες τους να φορούν μάσκες προσώπου πάνω από το στόμα τους σε υποχρεωτική βάση, φαινομενικά για να βοηθήσουν να σταματήσουν οι μολύνσεις από κορονοϊούς.

Αυτό, παρόλο που πολλοί ειδικοί ιατροί, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Χειρουργού των Ηνωμένων Πολιτειών , έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι η χρήση μάσκας δεν έχει καμία ευεργετική επίδραση έναντι του κορονοϊού.

 

Επιπλέον, πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι μάσκες προσώπου μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνες για την υγεία κάποιου, καθώς περιορίζουν τη σαφή σκέψη (και ακόμη και τη συνείδηση) παγιδεύοντας το διοξείδιο του άνθρακα στο θάλαμο της μάσκας, αναγκάζοντάς σας να το αναπνέετε ξανά και ξανά, εξαντλώντας έτσι το αίμα σας καθαρού αέρα και το ζωτικό συστατικό οξυγόνου που περιέχει.

 

Γιατί λοιπόν οι «δυνάμεις», που, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν αυτές τις μάσκες προσώπου, εάν οι μάσκες απλά δεν λειτουργούν ενάντια στον κορονοϊό και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία σας; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει:

 

Η μασκοφορία έχει, παραδοσιακά, διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκρυφιστικές τελετές.

 

Μεταξύ άλλων, η μάσκα πάνω από το στόμα αποτελεί ένδειξη υποταγής… μια χειρονομία της προθυμίας σας να υποτάσσεστε σε άλλον που δεν είναι δικός σας Κύριος.

  

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Σύμφωνα με την EncyclopediaBritannica , η μάσκα είναι:

 

 «Μια μορφή μεταμφίεσης ή απόκρυψης που συνήθως φοριέται πάνω ή μπροστά από το πρόσωπο για να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου και από τα δικά του χαρακτηριστικά να δημιουργήσει ένα άλλο ον ».

Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει έναν απόκρυφο μετασχηματισμό - μια ανθρώπινη αλχημεία, αν θέλετε - από τον ένα ρόλο στον άλλο. Από τον έναν τρόπο ύπαρξης, στον άλλο. Πράγματι, σε αυτήν την περίπτωση, από μεμονωμένο κυρίαρχο άτομο υπό τον Θεό στο συλλογικό υποκείμενο κάτω από την Κυριαρχία των παιδιών του διαβόλου.

 

Βλέπετε, το τελετουργικό κάλυψης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιστρέψει τη σειρά της ιεραρχίας που θέτει ο ίδιος ο Θεός. Στην ιεραρχία του ουράνιου Πατέρα σαςείστε κυρίαρχος εκπρόσωπος του Λόγου Του σε αυτήν τη γη. Και η δουλειά σας είναι να μιλήσετε τον Λόγο Του, για λογαριασμό του Κυριαρχάς Του σε άλλους.

 

Με άλλα λόγια, Αυτός είναι ο Βασιλιάς, εσύ είσαι πρίγκιπας του βασιλείου Του, και η δουλειά σου είναι να μεταφέρεις το Λόγο Του σε άλλους, έτσι ώστε να μπορούν να τον ακολουθήσουν και να επιστρέψουν στον Πατέρα αιώνια, μέσω του Ιησού Χριστού. ΚαθώςείναιγραμμένοτοπρωταρχικόμαςκαθήκονωςΧριστιανοί:

 

Τιμόθεος 4: 2 - «κήρυξοντὸνλόγον, ἐπίστηθιεὐκαίρωςἀκαίρως, ἔλεγξον, ἐπιτίμησον, παρακάλεσον, ἐνπάσῃμακροθυμίᾳκαὶδιδαχῇ.»

Με λίγα λόγια, η δουλειά σας είναι να διδάξετε το Λόγο του Πατέρα σας. Και πρέπει να είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να το κάνετε ανά πάσα στιγμή (δηλ. "Να είστε άμεσοι εγκαίρως και ακαίρως").

Ως εκ τούτου, πρέπει πάντα να παραμείνετε «δίχως μάσκα», γιατί η δουλειά σας - στον επίγειο ρόλο σας ως ένας από τους πιστούς εκπροσώπους Του - είναι να μιλήσετε και να εξηγήσετε το Λόγο Του σε άλλους. Και για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανοίξετε το στόμα σας. Δεν μπορείτε να μπερδευτείτε. Δεν μπορείτε να αποκρύψετε, να «φοράτε μάσ



 

Το να φοράτε τη μάσκα είναι ένα ισχυρό απόκρυφο σύμβολο που υποδηλώνει την υποταγή σας σε άλλη δύναμη εκτός από τον Δημιουργό Θεό που σας έδωσε την άμεση εντολή να κηρύξετε τον Λόγο Του στον κόσμο:

 

Ματθαίος 28:18 «Και ο Ιησούς ήρθε και τους μίλησε, λέγοντας : Μου δόθηκε όλη η δύναμη στον ουρανό και στη γη»

 

Ματθαίος 28:19 «Πηγαίνετε λοιπόν και διδάξτε όλα τα έθνη , βαπτίζοντάς τα στο όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος»

 

Ματθαίος 28».20 «Διδάσκοντάς τους να τηρούν όλα όσα σας έχω εντολή: και, λοιπόν, είμαι πάντα μαζί σας, ακόμη και μέχρι το τέλος του κόσμου. Αμήν.

 

Έτσι, στην ιεραρχία του Θεού, είστε κυρίαρχος εκπρόσωπος του Λόγου Του σε αυτήν τη γη. 

Και η δουλειά σας είναι να διαδώσετε αυτό το Λόγο σε όσο το δυνατόν περισσότερους άλλους κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής σας. 

Αλλά στην ιεραρχία των τελετουργικών, είναι ακριβώς το αντίθετο:

 

Ολόκληρο το σημείο της απόκρυφης τελετουργικής μάσκας είναι να σφυροκοπήσετε το υποσυνείδητό σας - μέχρι να γίνει απολύτως αληθινή στην καθημερινή σας ζωή - η ιδέα ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον τα ίδια και δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

 

 


Οι μάσκες επιταχύνουν την καταστολή του εγώ για να διευκολύνουν τον θάνατο της παλιάς ταυτότητας πριν από την αναγνώριση και την εκδήλωση μιας νέας ταυτότητας.

Είναι μια μύηση σε μια νέα σειρά. Αλλά είναι επίσης μια μεταμόρφωση του εαυτού σας σε μια νέα θέση σε αυτή τη νέα τάξη .

 

Κάτω από την κυριαρχία του απόκρυφου τελετουργικού, εσείς, που καλύπτετε με μάσκα το στόμα σας, δεν είστε πλέον το άτομο που κάποτε ήσασταν. Δεν είστε πλέον το καθορισμένο επιστόμιο του Θεού σε αυτήν τη γη. Ξαφνικά υποβιβαστήκατε και επανατοποθετηθήκατε στη θέση του υπάκουου υποκειμένου. 

 

Συμβολικά, γίνεστε δουλοπάροικος με τη νέα σειρά. Αυτός είναι ο νέος σας ρόλος… η νέα σας ταυτότητα… όπως εμφατικά υποδηλώνεται απο την μασκοφορία.

 

Η χρήση της μάσκας είναι απλώς μέρος του τελετουργικού μύησης που χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει οπτικά και ψυχολογικά τη συγκατάθεσή σας σε αυτή τη νέα ρύθμιση

 

Ναι, φορώντας τη μάσκα, σηματοδοτείτε τη συγκατάθεσήσας να αποδεχτείτε μια νέα και πολύ διαφορετική θέση σε μια νέα παγκόσμια τάξη. 

 

Αντί να είστε κυρίαρχος εκπρόσωπος του Υψηλότερου Θεού και του Λόγου Του σε αυτήν τη γη, στην ουσία, συμφωνείτε να γίνετε πρόθυμοι υποκείμενα - σκλάβοι - στους ίδιους τους εχθρούς του Θεού και του Χριστού Του. 

Ως Μασκοφόροι, τώρα υπηρετείτε πρόθυμα τους σκοπούς του εχθρού και όχι πλέον του Θεού.

 

Όταν τοποθετείτε υπάκουα τη μάσκα πάνω από το στόμα σας, λέτε συμβολικά στους τελετουργικούς: «Παραδέχομαι ότι τα λόγια μου δεν έχουν πλέον κανένα σκοπό ή σημασία σε αυτήν τη ζωή. Ο μόνος μου σκοπός τώρα είναι η υπακοή στα λόγια και τις εντολές σας».

 

Και αφού ανυψωθούν στη θέση του νέου σας κυρίου, και σας φιμώνουν σαν σκύλο, δημιουργούν αλχημικά έναν νέο εγώ σας σε έναν νέο ρόλο υπό νέους ηγέτες. Αυτή είναι η αλχημική μετασχηματιστική αλλαγή που εμπλέκεται στο τελετουργικό.

 

Προσπαθούν κυριολεκτικά να πάρουν τη θέση του Θεού στη ζωή σας και να σας κάνουν το πρόθυμο υποκείμενο τους. Γίνονται ο αντί Χριστός σας. Ο αντίχριστός σου.

 

Και βάζοντας τη μάσκα στο πρόσωπό σας, γίνεστε ασυναίσθητα πιστοί υπηρέτες τους. Είστε τελετουργικά μυημένοι στη νέα παραγγελία. Μπορεί να μην το συνηδειτοποιείτε.  Αλλά στην απόκρυφη μαγεία, το θύμα δεν χρειάζεται να γνωρίζει το νόημα πίσω από αυτό που του λένε να εκτελεί. Η εκτέλεση του ίδιου του τελετουργικού - κατ 'απαίτηση - είναι το μόνο που έχει σημασία.

Λοιπόν, ποιος, ακριβώς, μας το κάνει αυτό;

 

Επισολή Α’ Ιωάννη 2:18 - «Παιδιά μου, τελευταία και κρίσιμος είναι η σημερινή εποχή. Και καθώς έχετε ακούσει από την διδασκαλίαν των Αποστόλων, ότι ο αντίχριστος έρχεται· και τώρα πολλοί αντίχριστοι, πλανεμένοι και αιρετικοί, όργανα του αντιχρίστου έχουν έλθει. Από αυτό, λοιπόν, μανθάνομεν, ότι είναι κρίσιμος η εποχή μας.»

Δεν πιστεύετε ότι αυτοί οι πολλοί «αντίχριστοι» θα κάθονταν με τα χέρια σταυρωμένα όλη την ημέρα, χωρίς να κάνουν τίποτα, στις τελευταίες μέρες αυτής της σαρκικής γης, ενώ περιμένουν την επιστροφή του πατέρα τους, του διαβόλου στο ρόλο του ως ψεύτικου Μεσσία, έτσι;

 

Φυσικά, «μαλακώνουν» τα πράγματα για τον θεό τους - τον Σατανά - πριν καταφτάσει εδώ. Χρησιμοποιούν επίσημη απόκρυφη τελετουργική μαγεία, σε παγκόσμια κλίμακα, για να συλλάβουν ολόκληρο τον κόσμο στα δίχτυα τους.

 

Φορώντας τη μάσκα, μεταμορφώνεστε συμβολικά και αλχημικά - «ξαναγεννιέστε» - στο νέο παγκόσμιο σύστημά τους, μέσω αποκρυφιστικού τελετουργικού προγραμματισμού.

Περισσότερα από την Εγκυκλοπαίδεια Britannica για τη τελετουργική μασκοφορία:

 

«Το άτομο που φορά τη μάσκα θεωρείται επίσης ότι έχει άμεση σχέση με την πνευματική δύναμη της μάσκας και συνεπώς εκτίθεται σε προσωπικό κίνδυνο να επηρεαστεί από αυτήν.

 

… Μόλις φορέσει τη μάσκα, ο φορέας υφίσταται μερικές φορές μια ψυχική αλλαγή και, όπως σε μια έκσταση, αναλαμβάνει τον πνευματικό χαρακτήρα που απεικονίζεται από τη μάσκα

Λοιπόν, αγαπητοί, ο αντίχριστος – ο αντί του Χριστού - είναι η «πνευματική δύναμη» της μάσκας για την οποία μιλάμε. Το καταλαβαίνετε, έτσι δεν είναι; Είναι το πνεύμα πίσω από τις «δυνάμεις» που εργάζονται για να επιβάλλουν αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα.

Και είναι οι «δυνάμεις» αυτές που σας επέβαλλαν την μασκοφορία, το φίμωτρο και σας υποβίβασαν στην κατηγορία των σκλάβων, για λογαριασμό του θεού τους τον ίδιο τον διάβολο.

 

Το τελετουργικό της μασκοφορίας έχει σχεδιαστεί για να σας κυριεύσει με το πνεύμα της υποταγής στους νέους αρχηγούς σας, οι οποίοι είναι οι «πολλοί αντίχριστοι» της Επιστ.Α’ του Ιωάννου 2:18.

 

Και σε προετοιμάζει να κάνεις το ίδιο όταν έρθει ο αντίχριστος και προσφέρει το πραγματικό του «σημάδι», το οποίο θα εξετάσουμε στο τέλος αυτού του σχολιασμού.

 

Εάν δεν πιστεύετε ότι η χρήση της μάσκας αλλάζει κυριολεκτικά τους ανθρώπους, όπως αναφέρει η EncyclopediaBritannica στην παραπάνω αναφορά, σκεφτείτε όλους τους μασκαρεμένους «Karens» (πρόθυμους ρουφιάνους) που έχετε δει στα διαδικτυακά βίντεο, να κυνηγούν με αγριότητα άτομα που δεν φορούν μάσκες, στη μέση του δρόμου, τους χλευάζουν δημόσια επειδή δεν φορούσαν μάσκες και τους ουρλιάζουν ότι υπάρχει «αίμα στα χέρια τους» γιατί δεν μασκοφορούν όπως πρέπει να κάνουν τα καλά και υπάκουα παιδάκια.

 

Εδώ είναι ένα γίντεο, για παράδειγμα, στο οποίο οι «Karens» είναι όλοι μεγάλοι, γεροδεμένοι άνδρες, που φορούν μάσκα, και κυριολεκτικά πετάνε έξω, έναν ηλικιωμένο κύριο, από ένα κατάστημα επειδή δεν φορά μάσκα:

Βίντεο: https://youtu.be/eQE6Zcfszhw

 

Μέσω της μασκοφορίας, οι απόκρυφοι τελετουργικοί δημιούργησαν έναν στρατό με πρόθυμους ρουφιάνους (“Karens”) - προγραμματισμένων αυτομάτων που λαμβάνουν το τελετουργικό τόσο σοβαρά ώστε να αισθάνονται προσωπικά και σωματικά απειλούμενα όταν δεν το υπακούτε. 

Και δεν διστάζουν να σας επαναφέρουν στην «τάξη» που προστάζουν τα αφεντικά τους, και συχνά με έντονο τρόπο.

 

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica συνεχίζει για το τελετουργικό κάλυψης:

Συνήθως, ωστόσο, ο φορέας γίνεται επιδέξια «σύντροφος» του χαρακτήρα που πλαστοπροσωπεί , δίνοντας στη μάσκα όχι μόνο μια σημαντική σπίθα ζωτικότητας από το φως που αναβοσβήνει από τα μάτια του, αλλά και τη φέρνει ζωντανή από τις κινήσεις και τις πόζες του . "

Με άλλα λόγια, στο τέλος, η μάσκα γίνεται μέρος της ίδιας της ταυτότητας εκείνων που τη φορούν. Η απόκρυφη μετάβαση ολοκληρώνεται. Ο «νέος εαυτός» γεννιέται από το τελετουργικό.

 

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica αναφέρει περαιτέρω:

«Αλλά συχνά ο φορέας [της μάσκας] φαίνεται να ταυτίζεται ψυχολογικά με τον χαρακτήρα που βοηθά να δημιουργήσει . Φαίνεται να γίνεται αυτόματο, χωρίς τη δική του θέληση, το οποίο έχει υποταχθεί σε αυτό του προσώπου της μάσκας . "

Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε αυτά τα δεκάδες διαδικτυακά βίντεο που δείχνουν νοσοκόμες και νοσοκόμους που συμμετέχουν στα βίντεο Tik-Tok με την καλοσκηνοθετημένη χορογραφία, ενώ ταυτόχρονα χιλιάδες θύματα κορονοϊού υποτίθεται ότι πεθαίνουν με αγωνιώδη θάνατο και δήθεν στοιβάζονται σαν καδρόνια μέσα σε αυτά τα ίδια νοσοκομεία.

 

Ναι, ένας πραγματικός μασκαρεμένος χορός του θανάτου, όπως βλέπετε στις ταινίες. Και όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο κύριος Θάνατος, έτσι δεν είναι;

 

Αποκάλυψη 6: 8 «Kαι είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, ωχρό, και εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του· και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία τής γης

Επιπλέον, προσθέτοντας χορό στους μασκοφόρους, οι νέοι σκλάβοι δείχνουν την προθυμία τους να διασκεδάσουν αυτούς που τους αιχμαλώτισαν - να κάτι περισσότερο από άμορφη μάζα για χάρη τους - όπως ακριβώς οι Βαβυλώνιοι στρατιώτες των προσπάθησαν να αναγκάσουν τους Ισραηλίτες αιχμαλώτους να τους διασκεδάσουν με μουσική. Όπως είναι γραμμένο:

 

Ψαλμός 137: 1 «Στης Βαβυλώνας τα ποτάμια, εκεί καθόμασταν και κλαίγαμε, καθώς θυμόμασταν τη Σιών

 

Ψαλμός 137: 2 «Στης όχθης τις ιτιές είχαμε τις κιθάρες μας κρεμάσει.»

 

Ψαλμός 137: 3 «Εκεί μας γύρευαν τραγούδια εκείνοι που μας αιχμαλώτισαν, κι οι διώκτες μας γυρεύαν από μας ωδές χαράς. Μας λέγαν: «Τραγουδήστε μας απ’ τα τραγούδια της Σιών».»

 

Ψαλμός 137: 4 «Μα πώς να τραγουδήσουμε τις ωδές του Κυρίου σε ξένη γη»

Όπως μπορείτε να δείτε, οι Ισραηλίτες αρνήθηκαν να διασκεδάσουν αυτούς που τους αιχμαλώτισαν… αρνήθηκαν να δώσουν το ζητούμενο κέφι… ρωτώντας μεταξύ τους: «Πώς μπορούμε να τραγουδήσουμε το τραγούδι του Κυρίου σε μια ξένη χώρα;»

 

Όμως, σε αντίθεση με την εποχή της αιχμαλωσίας στη Βαβυλώνα, το σημερινό πραξικόπημα εναντίον του λαού του Θεού και η τρέχουσα συνεχιζόμενη ανατροπή του, πραγματοποιείται, μέχρι στιγμής, χωρίς συμβατικό πόλεμο.

 

Έτσι, οι άνθρωποι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν συνειδητοποιούν καν το βάθος και τη σοβαρότητα της απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον τους, επειδή αυτό επιτυγχάνεται σχεδόν αποκλειστικά με απόκρυφη τελετουργική εξαπάτηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Λόγος του Θεού μας προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορούμε καν να εμπιστευτούμε τους γείτονές μας. Όπως είναι γραμμένο:

 

Ιερεμίας 9: 4 «Εξαπατά καθένας τον πλησίον του, κανείς δε λέει την αλήθεια· συνήθισαν τη γλώσσα τους στο ψέμα και έχουν τόσο πολύ αναμειχθεί με το κακό, ώστε είναι ανήμποροι πια να ξεφύγουν».

 

Ιερεμίας 9: 5 «Η μια καταπίεση διαδέχεται την άλλη, κι η μια απάτη ακολουθεί την άλλη και αρνούνται να με γνωρίσουν».

 

Ιερεμίας 9: 6 «Γι’ αυτό, λέει ο Κύριος του σύμπαντος: «Στο χωνευτήρι θα τους βάλω σαν το μέταλλο και θα τους δοκιμάσω. Ο λαός μου έχει πράξει το κακό. Τι άλλο μπορώ γι’ αυτούς να κάνω;».

Κατ’ αρχάς, οι «δυνάμεις» αυτές έτσι εξαπατούν τους γείτονές σας να φορέσουν τη μάσκα. Στη συνέχεια, οι γείτονές σας, πιστεύοντας ότι πράττουν το σωστό, εργάζονται με σκοπό να σας πιέσουν να πράξετε το ίδιο, δηλαδή πίεση από ομότιμους αλλά και η «υποχρέωση» σας να επιδείξετε «σήματα αρετής»

 

Και αν αρνηθείτε να εξαπατηθείτε, όπως αυτοί, θα σας συκοφαντούν, θα εναντιωθούν σε εσάς και θα προσπαθήσουν να σας παραμερίσουν.

 

Σας ακούγονται γνώριμα αυτά;

 

Πες μου ξανά, πόσες πόλεις και πολιτείες έχουν τώρα πολύ δημοφιλείς «γραμμές ρουφιανιάς» μέσω των οποίων οι γείτονές σου μπορούν να καλέσουν και να σε αναφέρουν ότι δεν φοράς μάσκα; Σε μια πόλη μόνον των ΗΠΑ έχει πραγματοποιηθεί ο εκπληκτικός αριθμός των 200.000 κλήσεων στη «γραμμή ρουφιανιάς» σε μία μόνον εβδομάδα.

 

Ναι, είναι απλώς μια ενημερωμένη έκδοση αυτού που μας λέει το βιβλίο του Ιερεμίου ότι έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο γείτονας στρέφεται εναντίον του γείτονα. Σε αυτήν την περίπτωση, λόγω της αποτυχίας τους να εκτελέσουν μια καθορισμένη τελετή.

 

Όπως και στη παλιά ταινία, InvasionoftheBodySnatchers , οι δικοί σας γείτονες καταλήγουν να είναι «ελεγχόμενοι άνθρωποι» που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από να σας παρασύρουν στη διασυνδεδεμένη κυψέλη με τον εαυτό τους και όλα τα άλλα θύματα ελέγχου του νου, προδίδοντας με ευχαρίστηση εσάς (και τη δική σας θεϊκή ελευθερία και θέση) κατά τη διαδικασία.

 

Αλλά η μάσκα έχει και ένα άλλο απόκρυφο νόημα, το οποίο έχουμε αναφέρει επιφανειακά. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Coronacircus.com σχετικά με τη χρήση των μάσκας:

« Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον συμβολισμό της μασκοφορίας, δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε τη λέξη «λογοκρισία» στις ΕικόνεςGoogle και να δείτε τι είδους απεικόνιση εμφανίζεται κυρίως. Ακολουθεί ένα δείγμα από αυτό που θα βρείτε :

 


 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους κυβερνώντες αρνούνται να «μασκοφορεθούν»: Εμείς πρέπει να φιμωθούμε, όχι αυτοί.

 

Αυτές οι ασυνείδητες συσχετίσεις είναι εξαιρετικά δυνατές. Το Φίμωτρο είναι ένα σύμβολο υπακοής και κυριαρχίας. είναι πολύ ταπεινωτικό (και μάλιστα είναι δημοφιλές στις πρακτικές σεξουαλικής δουλείας BDSM).

 

Γι 'αυτό οι άνθρωποι αντιστέκονται τόσο πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που καθίστανται υποχρεωτικά σήμερα σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βάρβαροι κηφήνες που βρίσκονται πίσω από αυτό το τσίρκο διασκεδάζουν. πιστεύουν ότι είναι πανούργοι.

 

Ναι, ναι. Πανούργοι σαν το φίδι. Το Coronacircus.com συνεχίζει επισημαίνοντας:

 

Αυτό περιλαμβάνει επίσης την επιβολή των συμβόλων τους σε εμάς. Η εσωτερική ερμηνεία των υποχρεωτικών φιμώσεων συνδέεται άμεσα με τη συμβολογία της σιωπής που είναι τόσο παλιά όσο ο ίδιος ο αποκρυφισμός .



 


 

Η συμβολή της σιωπής είναι τόσο παλιά όσο η ίδια η αποκρυφισμός.

 

Και εδώ είναι ένα μικρό θέμα που θα ήθελαν να σιωπήσετε:

 


Λεζάντα στο κουτί με τυπικές μάσκες προσώπου: "Αυτό το προϊόν ... δεν παρέχει προστασία έναντι του COVID-19 (Coronavirus) ή άλλων ιών ή μολυσματικών ουσιών" ...




Ναι, παραδέχονται ακόμη και στο κουτί των μασκών προσώπου ότι δεν προστατεύουν έναντι των κορονοϊών.

 

Γιατί λοιπόν να σας αναγκάζουν να τις φοράτε με το φόβητρο της επιβολής ποινής; Διότι, στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, η χρήση της μάσκας δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό. 

Έχει να κάνει με την εισαγωγή σας στη νέα παγκόσμια τάξη και τη νέα θέση σας μέσα σε αυτήν.

 

Τέλος, όπως δηλώνει ο αποκρυφιστικός ιστότοπος, το Occult-World.com σχετικά με τη χρήση μάσκας:

 

« … Οι αρχαίοι λαοί κατανοούσαν πολύ καλά τη δύναμη της μάσκας. Τα υπάρχοντα αρχαιολογικά στοιχεία σχετικά με τη μασκοφορία στις προϊστορικές κοινωνίες δείχνουν ότι οι μάσκες μπορεί να είχαν σκοπό να μεταμορφώσουν το μασκοφόρο με μαγικό τρόπο .

 

«… Η μάσκα έχει ήταν σεβαστή ως ιερό αντικείμενο εξουσίας, ένα ζωντανό πράγμα που είτε έχει το δικό του πρόσωπο είτε αντιπροσώπευε το πρόσωπο ενός άλλου όντος. Επιτρέπει στον μασκοφόρο με μαγικό τρόπο να ζωντανέψει, ακόμη και να γίνει, το πρόσωπο ή το πνεύμα που αντιπροσωπεύεται από τη μάσκα .

 

«… Η μάσκα είναι ένας διαμεσολαβητής μεταξύ του εγώ και του αρχέτυπου, του εγκόσμιου και του υπερφυσικού, του ιερού και του κόμικ. Συνδέει το παρόν με το παρελθόν, το άτομο με το σύνολο της φυλής, του πολιτισμού, της χώρας - και της ανθρωπότητας

Με άλλα λόγια, η μάσκα συμβολίζει τη σιωπηρή αποδοχή της ανθρωπότητας στην μονο-παγκοσμιοποίηση υπό την ηγεσία του Σατανά

Εντέλει πως θα μπορούσε να μοιάζει αυτή η κατάσταση Τι λες για αυτό:



 


Ο προπομπός της Αποκάλυψης 13:15; «Επίσης του επιτράπηκε να ζωντανέψει το άγαλμα του πρώτου θηρίου, ώστε να μιλήσει το άγαλμα και να κάνει να θανατωθούν όσοι δεν το προσκυνήσουν».

Όπως μπορείτε να δείτε τώρα, υπάρχουν πολλά, πολύ περισσότερα για τη μασκοφορία από αυτά που μας επιτρέπανε να γνωρίζουμε. Η μάσκα είναι ένα πολύ απόκρυφο φαινόμενο και έτσι ήταν πάντα. Κυριολεκτικά για χιλιάδες χρόνια.

 

Πράγματι, είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα τελετουργικού μυστηρίου - μια μυστική θρησκευτική μύηση που έχει να κάνει με τη σιωπή που επιβάλλεται κλείνοντας το στόμα

 

Και πάλι, σύμφωνα με το Concordance του Strong (Συμφραστικός πίνακας Αγίας Γραφής), η λέξη «Μυστήριο» από τον τίτλο «Μυστήριο, Βαβυλώνα», αποτελείται από «την ιδέα της σιωπής, που επιβάλλεται της μύησης σε θρησκευτικές τελετές »

 

Σίγουρα, μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε ότι η μάσκα δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό(ελάχιστοι πλέον πιστεύουν ότι ένα κομμάτι πανί μπορεί να προστατέψει από οτιδήποτε) αλλά αντ 'αυτού, με τις βρώμικες ειδωλολατρικές και απόκρυφες πεποιθήσεις των σημερινών αφεντικών μας που επιδιώκουν να μας κάνουν τους πρόθυμους σκλάβους τους μέσω ψυχολογικού προγραμματισμού, γνωστού και ως απόκρυφου τελετουργικού προγραμματισμού .

 

Μην εκπλήσσεστε. Αυτό κάνουν οι αποκρυφιστές. Όπως η ιστορία της κυρίας που διασώζει το άτυχο φίδι, μόνο για να τη δαγκώσει αργότερα. Και όταν ρωτά το φίδι «Γιατί με δάγκωσες;» το φίδι απλώς απαντά, «Επειδή είμαι φίδι, κυρία. Αυτό κάνουν τα φίδια».

 

Υποχρεώνοντας σας να φοράτε τη μάσκα, οι «δυνάμεις» αυτές σας μυούν στη νέα τους τάξη. Σας υποβαθμίζουν από τη θέση σας ως κυρίαρχο εκπρόσωπο στη γη του Παντοδύναμου Θεού, στη νέα σας θέση ως εξαρτώμενος σκλάβος στο σύστημά τους, γνωστό και ως «Μυστήριο, Βαβυλώνας», το οποίο θα μπορούσε πολύ απλά να μεταφραστεί: σιωπηλή σύγχυση.

 

Μπορεί να σταματήσει η δύναμη αυτής της απόκρυφης τελετής; 

Ναι μπορεί. Και πολύ εύκολα, για κάθε Χριστιανό.

Ως Χριστιανός, μπορείτε απλώς να αυτοεξαιρεθείτε από το τελετουργικό. 

Σταματήστε να συμμετέχετε.  

Ανακαλέστε τη συγκατάθεσή σας!

 




 

Τελετουργικό του καθημερινού πλυσίματος των χεριών

 

Ανακαλύψαμε τώρα ότι το παγκόσμιο φαινόμενο της μασκοφορίας αποτελεί μέρος ενός απόκρυφου τελετουργικού μύησης που έχει σχεδιαστεί για να φέρει τον μυημένο σε ένα νέο πρότυπο - μια νέα θέση σε μια νέα παγκόσμια τάξη. 

 

Η ίδια η μάσκα σηματοδοτεί τη συγκατάθεση κάποιου για την αλλαγή και συμβολίζει την απώλεια της προηγούμενης κυρίαρχης θέσης του ως πιστού Χριστιανού που μεταφέρει τον Λόγο του Θεού.

 

Λοιπόν, τι γίνεται με τις άλλες τελετές που μας έχουν επιβάλει, όπως το καθημερινό τελετουργικό του πλυσίματος των χεριών;

 

Ίσως να πλένατε επιμελώς τα χέρια σας οκτώ ή 10 φορές την ημέρα τώρα, για μήνες στο τέλος, θεωρώντας ότι είναι ένας τρόπος να μην μολυνθείτε από τον «ιό». Και ναι, υπάρχει πράγματι κάποια αλήθεια στην ιδέα του πλυσίματος των χεριών για να αποφευχθεί η εξάπλωση ενός μολυσματικού μικροοργανισμού.

 

Αλλά ... στην πραγματικότητα, για τους σκοπούς της απόκρυφης τελετουργικής μύησης, οι «δυνάμεις» αυτές σας εξαναγκάζουν να πλένετε συμβολικά τα χέρια σας αποποιούμενοι έτσι των καθηκόντων σας προς τον ίδιο τον Χριστό .

 

Για τους αποκρυφιστές, αυτό ο εξαναγκασμός, το απόκρυφο τελετουργικό πλύσιμο των χεριών αντιστρέφει τη δημόσια τελετή πλυσίματος των χεριών του Πιλάτου, η οποία, για τα τελευταία 2.000 χρόνια, έχει βάλει το βάρος του θανάτου του Χριστού στα χέρια των ίδιων των γνωστών υποκινητών, και απαλλάσσει τον Χριστό (και τους Ρωμαίους) από ολόκληρη την ενοχή:

 

Ματθαίος 27:24 - «ιδων δε ο Πιλατος οτι ουδεν ωφελει αλλα μαλλον θορυβος γινεται λαβων υδωρ απενιψατο τας χειρας απεναντι του οχλου λεγων αθωος ειμι απο του αιματος του δικαιου τουτου υμεις οψεσθε».

Ο Πιλάτος πραγματοποίησε ένα τελετουργικό πλύσιμο των χεριών του μπροστά σε όλο τον λαό του Ισραήλ ως μέσο μετάθεσης της ευθύνης για το θάνατο του Κυρίου απευθείας στα κεφάλια εκείνων που διασφάλισαν ότι θα σταυρωθεί.

Τώρα, οι «δυνάμεις» αυτές σήμερα - οι οποίες είναι απόγονοι αυτών των ίδιων γήινων δυνάμεων που δολοφόνησαν τον Χριστό επάνω στο σταυρό στο Γολγοθά - πρέπει να σας αναγκάσουν να συμμετέχετε καθημερινά, στο απόκρυφο συμβολικό τελετουργικό, για να αντιστρέψουν τις επιπτώσεις του πρωτότυπου τελετουργικού πλυσίματος των χεριών του Πιλάτου, καθώς και της δήλωσης του για την αθωότητα του Χριστού.

 

«Πλένετε τα χέρια σας», οι «δυνάμεις» αυτές σας λένε κάθε μέρα στις νυχτερινές ειδήσεις. «Περάστε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα σε κάθε δάχτυλο των χεριών σας, και στις παλάμες σας και στο πίσω μέρος των χεριών σας. Κάντε αυτό επανειλημμένα όλη την ημέρα εάν θέλετε να ζήσετε».

 

Έτσι, η αποδοχή της τελετουργικής μάσκας που φοράτε, αλχημικά αρχίζει να δημιουργεί το «νέο εαυτό σας» - τον μυημένο υπηρέτη που κινείται από την παλιά του θέση στη νέα. Και το τελετουργικό σας πλύσιμο των χεριών σας έχει συμβολικά (αν και ασυνείδητα) το ξέπλυμα της παλιά σας θέσης- τον παλιό σας Δάσκαλο και τους καθορισμένους τρόπους του - εν αναμονή του νέου σας δασκάλου και των νέων τρόπων του.

 

Είναι τόσο απλό. Το πλύσιμο των χεριών είναι το απόκρυφο τελετουργικό σύμβολο της απόρριψης .

 

Όταν υποτάσσεστε στο τελετουργικό πλυσίματος των χεριών, ξεπλένετε συμβολικά την παλιά σας ζωή, κάτω από τον Χριστό, με την πρόθυμη αποδοχή της νέας σας ζωής υπό τη νέα τάξη του εχθρού και των «πολλών αντιχριστών» του, που διενεργούν αυτό το πραξικόπημα, από την αρχή.

 

Το τελετουργικό «Κοινωνική Απόσταση»

 

Έτσι, εάν το τελετουργικό κάλυψης σηματοδοτεί τη συγκατάθεση κάποιου να αλλάξει, και συμβολίζει την απώλεια της προηγούμενης κυρίαρχης θέσης κάποιου ως πιστού Χριστιανού που εφαρμόζει το Λόγο του Θεού, και το τελετουργικό πλύσης χεριών συμβολίζει την απομάκρυνση της παλιάς χριστιανικής τάξης, ώστε η νέα τάξη να μπορεί να εισαχθεί, τι σημαίνει το τελετουργικό της «κοινωνικής αποστασιοποίησης»;

 

Αυτό είναι σχεδόν πολύ εύκολο να εντοπιστεί: Αμέσως, η χρήση του μαγικού αριθμού έξι (6) - όπως σε απόσταση έξι ποδιών δλδ. 1,5 μέτρων- πρέπει να θέσει τις αισθήσεις και την αντίληψη σας σε συναγερμό.

 

Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει ευρύτερα χρησιμοποιούμενος αποκρυφιστικός αριθμός στον κόσμο από τον αριθμό «έξι». Όπως γνωρίζετε, ο αριθμός του αντιχρίστου είναι «εξακόσια, τρία σκορ και έξι» ή 6-6-6.





«Κοινωνική αποστασιοποίηση» ως ταπεινωτική ταπείνωση… Εάν τα εστιατόρια που εκτελούν τα διατάγματα των κυβερνητών μπορούν να σας αναγκάσουν να συμμετάσχετε σε αυτό το «νέο φυσιολογικό», είναι ένα σαφές μήνυμα ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει οτιδήποτε σε εσάς χωρίς επιπτώσεις

Οι «δυνάμεις», μας βεβαιώνουν ότι αν όλοι περπατήσουμε σε απόσταση έξι μέτρων, δεν θα μολυνθούμε με τον κορονοϊό. Χρειάζεστε πραγματικά να σας εξηγήσω γιατί αυτό είναι μια τεράστια ανοησία;

 

Δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν ήδη Εκατομμύρια Ιοί σε κάθε αναπνοή αέρα που παίρνετε ; Όπου κι αν περπατάτε, αυτοί οι ιοί είναι εκεί - κάπου μεταξύ 1,6 εκατομμυρίων έως 40 εκατομμυρίων ιών σε κάθε κυβικό μέτρο αέρα που περνάμε καθώς περπατάμε.

 

Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά από τους άλλους περπατάτε, αυτοί οι ιοί είναι εκεί. 

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε, εκτός από ίσως εάν φορέσετε μια πλήρη στολή χημικής προστασίας Hazmat με δεξαμενή αέρα που θα πρέπει να σας τροφοδοτεί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 


 

 

Λοιπόν, όπως και να φοράτε μάσκα έτσι και η κοινωνική απόσταση είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν μπορεί να λειτουργήσει. 

 

Ωστόσο, αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε σε αυτό. 

 

Αλλά γιατί θα το έκαναν; 

 

Και αν δεν μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στους ιούς, ποιος είναι ο απόκρυφος σκοπός τους; Λοιπόν, διαβάστε αυτό:

 

Ο καθένας από εμάς μας είναι ατομικό, αλλά αναπόσπαστο, μέρος του πολυμελούς σώματος του Χριστού. 

 

Δεν περπατάμε μόνο με τον Χριστό. Οι αληθινοί Χριστιανοί κατευθύνονται προς τον Χριστό.

 

Κολοσσαείς 2: 6-7 «Δεχτήκατε ως Κύριό σας τον Ιησού Χριστό. Να ζείτε λοιπόν ενωμένοι μαζί του. Να είστε ριζωμένοι σ’ αυτόν και να οικοδομείτε τη ζωή σας πάνω του. Να γίνεστε όλο και πιο σταθεροί στην πίστη σας, όπως τη διδαχτήκατε, και να προοδεύετε σ’ αυτήν ευχαριστώντας το Θεό».

Αλλά συμβολικά μιλώντας, το τελετουργικό της «κοινωνικής απόστασης» - στα μαγικά "έξι πόδια" χωριστά ο ένας μας από τον άλλο -είναι το μέρος του τελετουργικού μύησης που σε ΧΩΡΙΖΕΙ από τον Χριστό.

 

Αντί να περπατάτε μέσα Του, ως προσωπικός εκπρόσωπός Του σε αυτήν τη γη, είστε τώρα συμβολικά και τελετουργικά χωρισμένοι από Αυτόν. Όπως ο Κέβιν Μπέικον και οι έξι βαθμοί χωρισμού του.

 

Έξι πόδια από τον Πατέρα. 

Έξι πόδια από τον Υιό. 

Έξι πόδια από το Άγιο Πνεύμα. 

 

Ναι, αυτό είναι 6-6-6.

 

Οι αποκρυφιστικές επιπτώσεις είναι αναμφισβήτητες.

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Κάθε μεμονωμένος Χριστιανός πρέπει να μείνει έξι μέτρα μακριά από όλους τους άλλους Χριστιανούς. 

 

Καταλαβαίνετε τι κάνουν οι «δυνάμεις», τελετουργικά και συμβολικά;

 

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω:

 

Ως μέλος του Σώματος του Χριστού, υποτίθεται ότι είστε αναπόσπαστο μέρος του «ολόκληρου του σώματος που ενώνεται σωστά και συνδέεται με κάθε άρθρωση…» Όπως είναι γραμμένο:

 

Εφεσίους 4:16 «Αυτός συναρμολογεί και συνδέει με αρθρώσεις ολόκληρο το σώμα· και κάθε μέλος, κατά το μέτρο του χαρίσματος που του χορηγήθηκε, συμβάλλει στην αύξηση του σώματος και στην οικοδομή του με αγάπη..»

Με άλλα λόγια, οι Χριστιανοί έρχονται μαζί, από «νεύρο σε νεύρο σε νεύρο» και από κοινού σε συνδυασμό, σφιχτά ενωμένοι στο Σώμα του Χριστού. Και μέσω του κηρύγματος του Λόγου Του, θα βοηθήσουμε να φέρουμε άλλους στο σφιχτό σώμα για να βοηθήσουμε το σώμα να μεγαλώσει.

 

Αλλά ο αποκρυφιστικός κανόνας μύησης των έξι (6) ποδιών (1,5 μέτρων) του διαχωρισμού εξουδετερώνει συμβολικά αυτήν την εντολή. 

(Θυμηθείτε, αυτή είναι μια μορφή απόκρυφης μαγείας. Τα σύμβολα είναι το παν στην απόκρυφη μαγεία.)

 

Βάζει αυθαίρετη τεχνητή απόσταση μεταξύ εκείνων που εν Χριστώ δεν έχουν καθόλου απόσταση μεταξύ τους

 

Αποσυναρμολογεί το μεταφορικό σώμα του Χριστού από τις «ραφές», συμβολικά μιλώντας. Διαχωρίζει τις «αρθρώσεις και τα νεύρα» που υποτίθεται ότι είναι τόσο σφιχτά πλεγμένα μεταξύ τους.

 

Αλλά ως καλά μελετημένος και πιστός Χριστιανός, ξέρετε ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σε αυτήν τη γη που να μπορεί να σας χωρίσει από την αγάπη του Χριστού (Ρωμαίους 8: 35-39). Και αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα κάποια ηλίθια απόκρυφη τελετουργία.

 

Ωστόσο, η τελετουργική απόκρυφη μαγεία είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι «δυνάμεις». Δοξάζουν σε αυτό. Η Καμπάλα τους είναι γεμάτη. Είναι αυτό που κάνουν για χιλιάδες χρόνια. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που ειλικρινά πιστεύουν.

Και ... αυτό είναι αυτό που θέλουν να μας εξαπατήσουν να πιστέψουμε δίχως να χρησιμοποιήσουμε την Κριτική Σκέψη μας.

 

Πριν από αιώνες, έφεραν την απόκρυφη τελετουργική Καμπαλιστική μαγεία, τη Βαβυλώνα. 

Τώρα έχουν ανοίξει τα αρχαία βιβλία. Και απελευθερώνουν τις τελετές στις τελευταίες μέρες αυτής της εποχής της σάρκας.

 

Και το χειρότερο είναι αυτό:  Στην πραγματικότητα λειτουργεί. Οι άνθρωποι υπακούουν εξαιτίας του απίστευτου βάθους και εύρους της εξαπάτησης. 

 

Και όλα αυτά στη βάση του αφηγήματος ενός «ιού» με ποσοστό επιβίωσης …98,5%!!!

 

Θέλουν να θέσουν τους ανθρώπους σε παγκόσμια σατανιστική έκσταση!

 

Στο τέλος, το τελετουργικό της αναγκαστικής «κοινωνικής απόστασης» έχει σχεδιαστεί για να αναιρεί ή να εξουδετερώνει συμβολικά τον Λόγο του Θεού με πολλούς τρόπους:

 

  • Με την εξάλειψη της συντροφικότητας μεταξύ των πιστών…

  • Σταματώντας τις εκκλησιαστικές λειτουργίες παγκοσμίως…

  • Προκαλώντας την αναφορά ή και την σύλληψη πιστών κληρικών να για την παροχή εκκλησιαστικών λειτουργιών…

  • Προκαλώντας την αναφορά ή και την σύλληψη των πιστών λαϊκών επειδή παρευρέθηκαν σε εκκλησιαστικές λειτουργίες…

  • Διασπώντας συμβολικά το μυστικό και μεταφορικό σώμα του Χριστού, το οποίο είναι «ενωμένο και αδιάσπαστο».

 

Στο ΑΜΩΣ 3: 3, ο προφήτης θέτει μια πολύ απλή ερώτηση:

 

AΜΩΣ 3: 3 «Πάνε ποτέ δυο άνθρωποι αντάμα, δίχως να ’χουνε πριν συναντηθεί;»

Λοιπόν, δύο Χριστιανοί δεν μπορούν να «περπατήσουν μαζί» αν οι «δυνάμεις» μπορούν να τους αναγκάσουν να περπατήσουν σε απόσταση έξι ποδιών (1,5 μέτρων). 

 

Χτίζουμε ένα πολυμελές σώμα, αδέλφια. Ένας ζωντανός ναός του Χριστού, με κάθε τούβλο ενωμένο με το επόμενο, όπως τα νεύρα που διατρέχουν το φυσικό σας σώμα.

Όπως είναι γραμμένο:

 

Πέτρου 2: 5 «Ελάτε κι εσείς να χρησιμοποιηθείτε σαν ζωντανά λιθάρια στο χτίσιμο του πνευματικού ναού, στον οποίο θα υπηρετείτε ως ιερατείο άγιο, προσφέροντας θυσίες πνευματικές, ευπρόσδεκτες στο Θεό δια του Ιησού Χριστού.»

Αλλά δεν μπορείτε να συγκροτήσετε ένα πολυμελές σώμα - έναν ζωντανό ναό του Θεού στη γη - εάν δεν μπορείτε να πιέσετε τα τούβλα το ένα κοντά στο άλλο στη διαδικασία οικοδόμησης. 

Ξέρετε τι συμβαίνει όταν υπάρχουν κενά στις ραφές μεταξύ των τούβλων: Δίνει στους «αρουραίους» έναν εύκολο τρόπο να εισβάλλουν στο ναό.

 

Η ουσία είναι ότι το τελετουργικό «κοινωνικής απόστασης» είναι συμβολικά σχεδιασμένο για να περιορίσει σωματικά και πνευματικά τον αντίκτυπο του χριστιανισμού σε αυτήν τη γη και να σταματήσει την ανάπτυξη του πολυμελούς σώματος του Χριστού στις τελευταίες ημέρες αυτής της υλικής περιόδου στη ηλικία. Είναι ένα πολύ έξυπνο τελετουργικό.

 

Αλλά εδώ είναι ένα πράγμα που έχουν παραβλέψει οι «δυνάμεις»:

«Ό,τι λοιπόν συνένωσε ο Θεός, δεν πρέπει να το χωρίζει ο άνθρωπος» (Ματθαίος 19: 6).

 

Ο Θεός συγκεντρώνει το πολυμελές σώμα Του στον Χριστό εδώ και 2.000 χρόνια. Και όλοι εργαστήκαμε σκληρά για να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη.

 

Αυτή είναι λοιπόν η εντολή που μας έχει Δοθεί για αυτούς τους καιρούς: «Ό,τι λοιπόν συνένωσε ο Θεός, δεν πρέπει να το χωρίζει ο άνθρωπος».

 

Και ακολουθούμε αυτήν την εντολή εκθέτοντας τις αποκρυφιστικές τελετές των «δυνάμεων». 

Σταματάμε να συμμετέχουμε στις παγκόσμιες τελετές και στα συστατικά τους. 

 

Και συνεχίζουμε τη δουλειά μας για τον Κύριο. Περπατάμε μαζί, προς τον Χριστό, δεμένοι σφιχτά.

Ποτέ σε απόσταση έξι μέτρων (1,5 μέτρα), σωματικά ή πνευματικά.

Και ό, τι κι αν κάνετε, μην αφήσετε τους ρουφιάνους («Karens») αυτού του κόσμου να εφαρμόσουν την «κοινωνική απόσταση» ούτε και στο σκύλο σας.

 

Δεν είναι δουλειά τους που, ή πώς, μπορείτε να περπατήσετε την πορεία σας προς τον Κύριο. 

Αλλά γνωρίζετε πάντα ότι αυτοί οι ρουφιάνοι είναι εκεί έξω και σας περιφρονούν για την επιλογή σας να Μην Συναινείτε στη νέα τάξη:

 

https://youtu.be/aR3uA2eLgbk

 

 

Το τελετουργικό των Απαγορευτικών (lockdowns) και της «κοινωνικής απομόνωσης»

 

«Μείνε σπίτι. Μείνε ασφαλής. Σώσε ζωές».

 

Αυτό μας λένε, ούτως ή άλλως. Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη των νοσοκομείων της περιοχής της Νέας Υόρκης δείχνει ότι το επιβλητικό 66% όλων των νοσοκομειακών ασθενών ήταν μεταξύ ατόμων που φορούσαν μάσκες, έπλυναν τα χέρια τους, τηρούσαν την κοινωνική απόσταση των έξι ποδιών (1,5, μέτρων) και έμεναν σπίτι!!!

 

Με άλλα λόγια, η συντριπτική πλειοψηφία των νοσοκομειακών ασθενών ήταν μεταξύ ατόμων που ακολούθησαν τους κανόνες, ωθώντας την εφημερίδα DailyMail να ρωτήσει σε ένα κύριο άρθρο της, «Μήπως το Απαγορευτικό (lockdown) είναι εντελώς άχρηστο;»


 Τα δρακόντεια «Απαγορευτιά (lockdowns)» για την πανδημία απορρίφθηκαν ως αναποτελεσματικa και καταστροφικά, σε μια σπουδαία ερευνητική εργασία του 2006, για μολυσματικές ασθένειες & κοινωνικοοικονομικούς λόγους, από σοβαρούς, έμπειρους επιδημιολόγους, με επικεφαλής τον DAHenderson, πρώην Κοσμήτορα της Σχολής Δημόσιας Υγείας JohnsHopkins - ο άνθρωπος που εξάλειψε την ευλογιά. (Δείτε https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/study-led-d-henderson-man-eradicated-smallpox-finds-draconian-lockdowns-flu-pandemics-rejected-ineffective-even-destructive/)


Και αν τα Απαγορευτικά δεν λειτουργούν, γιατί στην πράσινη γη του Θεού οι παγκόσμιοι άρχοντες μας αναγκάζουν να «μένουμε στο σπίτι»; 

 

Όμως από την αποκρυφιστική σκοπιά, υπάρχει μια απάντηση:

 

Τα Απαγορευτικά είναι κάτι παραπάνω από τελετουργικά κοινωνικής απομόνωσης, που εκτελούνται με σκοπό τον «καθαρισμό» του μυημένου, ώστε να μπορεί να εισέλθει στη νέα τάξη χωρίς εμπόδια από πράγματα του παρελθόντος που δεν θεωρούνται πλέον, από τις «δυνάμεις», επωφελείς για τον μυημένο.

 

Υπάρχουν βασικά τέσσερα στάδια σε ένα τελετουργικό απομόνωσης:

 

Στάδιο 1 : Απομόνωση προς «εξαγνισμό» σας (είστε αποκομμένοι από το φυσιολογικό και ωθείστε σε ένα «νέο φυσιολογικό» που είναι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη ζωή σας)

 

Στάδιο 2 : Παράδοση στο «νέο φυσιολογικό». Αυτό συνεπάγεται συχνά να δοθεί ένα συμβολικό δώρο (σκεφτείτε το περιβόητο «κοινωνικό επίδομα») που οδηγεί τον μυημένο να πιστεύει ότι τον φροντίζουν καλά τα νέα αφεντικά του, οπότε δεν χρειάζεται να επαναστατήσει εναντίον της νέας τάξης στην οποία έχει εισαχθεί.

(Σημ.: Μήπως γι αυτό το λόγο τα τελευταία 47 χρόνια κατέστρεψαν κάθε Παραγωγική Μονάδα και μετέτρεψαν τους περισσότερους σκληρά και τίμια εργαζόμενους σε κρατικοδίαιτους, εύκολα διαχειρίσιμους μέσω των κομματο-ελεγχόμενων συνδικαλιστών, κάθε χρώματος κόκκινοι, μπλέ, πράσινοι, ροζ κλπ.;;)

 

Στάδιο 3 : Θυσία. Κανένα δώρο δεν μπορεί να δοθεί χωρίς ανταπόδοση. Σε αυτήν την περίπτωση, η αξιοπρέπεια σας… η κυρίαρχη ανεξαρτησία σας… η φωνή σας… η ατομική σας δύναμη σε αυτήν τη γη ως εκπρόσωπος του Λόγου του Παντοδύναμου Θεού - όλα αυτά τα πράγματα, και πολλά άλλα, λαμβάνονται από εσάς σε αντάλλαγμα για τη «Άνεση» ενός νέου τρόπου σε έναν νέο κόσμο.

 

Στάδιο 4 : Υπακοή. Σκεφτείτε: Υποχρεωτικά εμβόλια. Κοινωνική ανίχνευση. Η πρόθυμη αποδοχή νέων κανόνων για μια νέα τάξη.

Για άλλη μια φορά, η ιδέα είναι ότι το «νέο άτομο» που ξεκινάει στη «νέα τάξη» πρέπει να «εξαγνιστεί» ψυχολογικά, αν όχι σωματικά, από τον παλιό τρόπο, πριν σταδιακά ξεκινήσει με τον νέο τρόπο.

 

Στον ιστότοπο BeforetheMark.com, ένα άρθρο σχετικά με τις τελετές μύησης αναφέρει:

 

«Το στάδιο απομόνωσης του τελετουργικού είναι για «εξαγνισμό». Σε αυτό το στάδιο, ο μυημένος διαχωρίζεται από το συνηθισμένο. Γνωρίζατε ότι το γήϊνο σημαίνει κυριολεκτικά «κοσμικός;»

 

Ο μυημένος απομακρύνεται σε μεγάλο βαθμό από τους οικείους του, μέρη και πράγματα που έχει συνηθίσει , προκειμένου να «καθαριστεί» από αυτά.

 

Ένας μυημένος αναγκάζεται να αποσπαστεί και να απομονωθεί, να καθαριστεί και να «εξαγνιστεί».

 

Ένα βασικό στοιχείο αυτού του διαχωρισμού από το τυπικό περιβάλλον κάποιου είναι η αναστολή των συνηθισμένων κανόνων διαβίωσης του. Ο κανονικός τρόπος δεν υπάρχει πιά.

(Σημ.: Μήπως γι αυτό το λόγο κατασκευάζουν διατάγματα και ΚΥΑ όπως ο 4683/2020 με τον οποία προβλέπουν αφαίρεση και απομόνωση μελών της Οικογένειας (ακόμα και παιδιών), με πρόσχημα μια εποχική ασθένεια που όπως χιλιάδες πλέον επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, καταθέτουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ήπια  μορφή γρίπης;; https://m.facebook.com/profile.php?id=100034437944878&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.crete-news.gr%2F&_rdr)

 

Οι περισσότερες από τις αισθήσεις του μυημένου θα διοικούνται και θα ρυθμίζονται αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια, η πλειονότητα αυτών που βλέπει, ακούει, μυρίζει, αγγίζει και γεύσεις ο μυημένος ελέγχεται σκόπιμα .

 

… Με πουθενά αλλού να πάει εκτός από τα μέρη που του «επιτρέπουμε», οι μονωμένοι, απομονωμένοι, πρωτομυούμενοι μπορεί να αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τη δική τους αντανάκλαση και τις εσωτερικές σκιές που έχουν αγνοηθεί ή θαφτεί κάπου βαθιά μέσα τους μέρα με την ημέρα.

 

… Ακριβώς όπως περιλαμβάνουν την παράδοση, τα τελετουργικά μύησης περιλαμβάνουν επίσης και τις θυσίες. Τόσο το απτό που μπορεί να κρατηθεί στο χέρι, όσο και το άυλο, όπως συμπεριφορές, πρέπει να εγκαταλειφθούν από την απαίτηση.

 

Εξάλλου, για κάτι που «δίνεται», κάτι πρέπει επίσης να ανταποδοθεί,. μια ένδειξη υποταγήςμια ουγγιά αίματος · μια λίβρα από πηλό για να ξαναπλαστεί.

 

Είτε δραματικά εμφανώς ή απατηλά αόριστο, το τελετουργικό ερμηνεύει την πραγματικότητα,δίνεται ένας νέος ορισμός της πραγματικότητας . Εισάγεται εκπαίδευση με τη μορφή νέων συμπεριφορών και γνώσεων, συμπεριλαμβανομένων μύθων και κωδικών .

 

Τα πράγματα που είναι απαραίτητα για να λειτουργούν σωστά τα νέα μέλη στη νέα έκδοση της κοινωνίας στην οποία εντάσσονται όλα αυτά εκπαιδεύονται και εμποτίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδουΗ επανάληψη είναι τυπική, καθώς η εφαρμογή της βοηθάει να σφυροκοπηθεί το ξόρκι επάνω στους πρωτομυούμενους».

 

Σκεφτείτε το: Αυτό που περιγράφουν είναι η εφαρμογή του «νέου φυσιολογικού/ νέας κανονικότητας».

Αλλά πρέπει πρώτα να απωλέσετε τη «παλιά κανονικότητα», για να ξεκινήσετε στη «νέα κανονικότητα». Εξ ου και τα Απαγορευτικά… απώλεια εργασίας… περιορισμοίταξιδιών… επιχειρηματικοί περιορισμοί… ελλείψεις τροφίμων… και πολλά άλλα.

 

Στο τέλος, η «νέα κανονικότητα» γίνεται ο κανόνας και οι παλιοί τρόποι σταδιακά ξεχνιούνται. Νέες μυθολογίες δημιουργούνται για τον νέο κόσμο, από τους νέους μας δασκάλους.

 

Και ο «νέος εαυτός σας» - ο μεταμορφωμένος εαυτός σας - γεννιέται από την απομόνωση.

 

Συνοψίζοντας

 

Λοιπόν, το έχετε. Ο κόσμος σήμερα υποβάλλεται σε τελετή μύησης και μετασχηματισμού τεσσάρων τμημάτων - που διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό μέσω συμβολογίας, καθώς σχεδόν όλες οι απόκρυφες τελετές - έχουν σχεδιαστεί ώστε να φέρουν τον καθένα,πρόθυμα και πειθήνια, στη νέα παγκόσμια τάξη.

 

  • Η παγκόσμια απόκρυφη τελετουργία της μασκοφορίας σηματοδοτεί τη συγκατάθεσή σας για τη νέα, υποτακτική θέση σας, υπό τους νέους αφέντες σας, και την απώλεια της θέσης σας ως φωνητικού εκπροσώπου ή του επιστόμιου του Λόγου του Θεού σε αυτήν τη γη.

 

  • Η παγκόσμια απόκρυφη τελετουργία του πλυσίματος των χεριών αντιπροσωπεύει την απομάκρυνση σας από την παλιά τάξη (δηλαδή, τη χριστιανική τάξη που κάποτε ανήκατε), έτσι μια νέα τάξη μπορεί να εισαχθεί και να καθιερωθεί σταθερά.

 

  • Το παγκόσμιο απόκρυφο τελετουργικό των έξι ποδιών «κοινωνικής απόστασης» συμβολίζει τη διάσπαση του Σώματος του Χριστού στη γη, οπότε δεν λειτουργεί πλέον ως μια σταθερή και συνεκτική ενότητα.

 

  • Το παγκόσμιο απόκρυφο τελετουργικό Απαγορευτικού (lockdown) συμβολίζει την απομόνωση saw από όλα τα φυσιολογικά, ώστε να μπορείτε να «καθαριστείτε» από τους παλιούς τρόπους σας… να παραδώσετε την προηγούμενη κατάστασή σας στη νέα τάξη… να θυσιάσετε τον εαυτό σας στη νέα τάξη … και, τέλος, να υποταχθείτε πρόθυμα στη νέα τάξη μέσω της απόλυτης υπακοής σας σε αυτήν. Και αυτό θα συνεχιστεί έως ότου ο «νέος εαυτός» εξελιχθεί σαν Φοίνικας από το δράμα και το τραύμα, κατευθείαν στα ανυπόμονα χέρια αναμονής του ίδιου του Σατανά, τελικά. (Βλέπετε τώρα γιατί ο ουράνιος Πατέρας μας μείωσε τη θλίψη από επτά χρόνια σε πέντε μήνες, «για χάρη των εκλεκτών»;)

Όλοι λένε, είναι ένα εκπληκτικό θέαμα.

 

Το όλο πράγμα επιτυγχάνεται μέσω ενός τεράστιου, παγκόσμιου, θεατρικού έργου γεμάτο από αποκρυφιστικές τελετές στις οποίες σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τους εκλεκτούς του Θεού, συμμετέχουν πρόθυμα, αγνοώντας την πραγματική του έννοια και τον τελικό σκοπό του.

 

Το Χάραγμα του θηρίου

 

Όλοι λένε, αυτές οι συνεχιζόμενες απόκρυφες τελετές μύησης - η μασκοφορία… το πλύσιμο των χεριών… τα έξι πόδια (1,5 μέτρων) του διαχωρισμού… τα Απαγορευτικά - είναι ο άμεσος πρόδρομος, αν το θελήσετε, να αποδεχτείτε το Χάραγμα του Θηρίου.

 

Τώρα, η Αγία Γραφή μας λέει ότι το Χάραγμα του Θηρίου τοποθετείται στο μέτωπο και στα δεξιά (Αποκάλυψη 13: 16-17) εκείνων που το δέχονται πρόθυμα.

 

Αναρωτιόμουν συχνά πως τόσοι - ολόκληρος ο κόσμος, στην πραγματικότητα, με εξαίρεση τους εκλεκτούς του Θεού - θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάρουν το Χάραγμα του Θηρίου, πρόθυμα , αφού είναι κυριολεκτικά το πιο γνωστό αποκρυφιστικό «Χάραγμα» που έχει γνωρίσει ποτέ ο  κόσμος.

 

Άλλωστε, πολύ περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για το Χάραγμα του Θηρίου, παρά, για παράδειγμα, άλλα «σημάδια» όπως το Γράμμα της Scarlet(ένα γράμμα «Α» με κόκκινο χρώμα στη σάρκα μιας μοιχαλίδας) ή το Κίτρινο Αστέρι των Εβραίων που αναγκάστηκαν να φορούν στα ρούχα τους στη ναζιστική Γερμανία.

 

Τι γίνεται όμως αν το περίφημο Χάραγμα του Θηρίουδεν είναι ένα καθόλου ορατό σημάδι; 

Όχι εμβόλιο.

Όχι τατουάζ. 

Όχι "κβαντική κουκκίδα". 

Όχι μια ουλή στην ανθρώπινη σάρκα. 

Αλλά αντ 'αυτών, ένα αόρατο, πνευματικό σημάδι ;

 

Πράγματι, τι γίνεται αν η φύση του Χαράγματος του Θηρίου είναι τόσο φαινομενικά αβλαβή, έτσι ώστε θα μπορεί κανείς εύκολα να εξαπατηθεί να το αποδεχθεί, μέσω της απόκρυφης τελετουργικής μύησης και μεταμόρφωσης, όπως βλέπουμε να λαμβάνει χώρα σήμερα σε παγκόσμια βάση;

 

Το «σημάδι» στο μέτωπο σημαίνει απλά ότι κάποιος προσυπογράφει διανοητικά στο νέο σύστημα στο οποίο  μυείται. Και το «σημάδι» στο δεξί χέρι σημαίνει απλώς ότι αρχίζει να εργάζεται για το νέο σύστημα…πλήρως και πρόθυμα να συμμετέχει σε αυτό.

 

Με άλλα λόγια, τι γίνεται αν το Χάραγμα του Θηρίουστο δεξί χέρι και στο μέτωπο σημαίνει απλώς ότι οι άνθρωποι συμφωνούν με το νέο σύστημα, χέρι-και-μυαλό ;

 

Συμβολικά μιλώντας, πρώτα ο μυημένος πιστεύει πρόθυμα την παραπλανητική ιστορία που του μεταφέρεται από τις «δυνάμεις» (να θυμάστε ότι η πίστη είναι μια λειτουργία του νου / του μετώπου ) και στη συνέχεια ο μυημένος συμμετέχει πρόθυμα και ειλικρινά στη αποκρυφιστική μύηση και προγραμματισμό (δηλ. αρχίζει να φορά μάσκες… πλύσιμο χεριών… κοινωνική απόσταση… Απαγορευτικό).

 

Ορίστε! Τώρα ανήκετε στις «δυνάμεις», δηλαδή, ψυχή και σώμα (το χέρι και το μυαλό σας. Σας έχουν αιχμαλωτίσει με ένα ψέμα και δεν το καταλαβαίνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το ψέμα κορανοϊού.

 

Σε κάνουν να χορεύεις στο ρυθμό τους. Και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει ο Χάραγμα του Θηρίου, όταν ο Σατανάς αφιχθεί εδώ: Ψυχική και συναισθηματική αποδοχή του σατανικού συστήματος «Μυστήριο, Βαβυλώνας» από τους ανθρώπους του κόσμου. 

 

Και η προθυμία - ακόμη και η επιθυμία - να εργαστούμε μέσα σε αυτό το σατανικό σύστημα, προς όφελός του. Αυτό είναι το «Χάραγμα» σας. 

Όπως είναι γραμμένο:

 

Αποκάλυψη 13: 8 «Θα το προσκυνήσουν όλοι οι κάτοικοι της γης, που το όνομά τους δε γράφτηκε στο βιβλίο της ζωής του σφαγμένου Αρνίου από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος».

Η μόνη διαφορά σε αυτό το σημείο είναι ότι ο Σατανάς, σανφυσική παρουσία, δεν είναι ακόμη εδώ για να εξαπατήσει τους ανθρώπους με τα θαύματα του ώστε να ενταχθούν στο θηριώδες παγκόσμιο σύστημα του και να τον εγκαταστήσουν ως θεό τους.

 

Όμως τα ενεργούμενα του είναι εδώ, και «μαλακώνουν» τον κόσμο με αυτές τις παγκόσμιες αποκρυφιστικές τελετουργικές μυήσεις, ως προετοιμασία για τη στιγμή που ο πατέρας τους ο διάβολος θα αναλάβει επιτέλους τον υπέροχο ρόλο του ως ψεύτικου μεσσία, και θα προσφέρει το «Χάραγμα» σε πολλούς με τον ίδιο τρόπο που μας προσφέρει σήμερα ο πρόδρομος.

 

Γι 'αυτό λέω ότι αυτή η απόκρυφη παγκόσμια τελετουργική μύηση / μετασχηματισμός δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια κρυφή ματιά του «Χαράγματος του Θηρίου» - μια παγκόσμια πρόβα για αυτό, αν θέλετε.

 

Το θηρίο διέταξε την τελετουργική μύηση των ανθρώπων αυτής της γης, και κυριολεκτικά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έπεσαν σε διασκελισμό και ακούσια (αλλά αρκετά πρόθυμα) συμμετείχαν, με το χέρι και το μυαλό, στην τελετή του.

 

Σκέψου το. Ουσιαστικά ολόκληρος ο κόσμος - με εξαίρεση τους εκλεκτούς του Θεού - συσπειρώθηκε γύρω από ένα μοναδικό παγκόσμιο πανό που ήταν διακοσμημένο παντού. 

Και αυτό το πανό έγραφε:

 

«Είμαστε Όλοι μαζί σε Αυτό»

 


 

 

Αδελφοί, όταν ο Σατανάς αναλάβει τελικά το ρόλο του ως ψεύτικου μεσσία, αυτό ακριβώς θα είναι το Χάραγμα του Θηρίου: Όλος ο κόσμος θα έρθει μαζί ως ένα και μετά θα εργαστεί για το σύστημα, υπό τον νέο ηγέτη του.

 

Η ιστορία που θα σας ζητηθεί να πιστέψετε - το ψέμα που θα διαδώσουν - είναι η εξής: «Ο Ιησούς είναι εδώ». Αλλά όπως προειδοποιεί η Γραφή:

 

Μάρκος 13:21 «Και τότε εάν κανείς σας πη• να, εδώ είναι ο Χριστός, η ιδού, εκεί είναι, μη το πιστεύσετε

 

Μάρκος 13:22 «Διότι θα αναπηδήσουν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα κάμουν εμπρός στους ανθρώπους σημεία και τέρατα, σημαδιακά και καταπληκτικά έργα, δια να παρασύρουν εις τας πλάνας των, αν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.»

 

Μάρκος 13:23 «Σεις όμως προσέχετε• ιδού, σας τα προείπα όλα.»

Εάν, εκείνη την εποχή, πιστέψετε το κραυγαλέο ψέμα ότι ο Χριστός είναι εδώ, ενώ η Γραφή λέει ακριβώς το αντίθετο, έχετε πάρει (και όχι, έχετε λάβει από τρίτο) το πρώτο μέρος του Χαράγματος του Θηρίου, δηλαδή, το σημάδι στο μέτωπό σας, που αντιπροσωπεύει την πίστη σας .

 

Έχετε πιστέψει το ψέμα με το μυαλό σας, ακριβώς όπως οι άνθρωποι σήμερα έχουν πλήρως καταληφθεί από το κορονοϊό ψέμα - το ψέμα ότι ένας ιός με ένα ποσοστό επιβίωσης 99,5% συνιστά «παγκόσμια πανδημία», μέσω του οποίου θα πρέπει να εγκαταλείψουμε όλες τις ελευθερίες και τα δικαιώματα μας.

 

Όπως είναι γραμμένο για εκείνη την προσεχή στιγμή που ο Σατανάς θα βρεθεί σε αυτήν τη γη στο ρόλο του ως ψεύτικου Μεσσία:

 

Θεσσαλονικείς 2:11 «Και δια τούτο θα παραχωρήση ο Θεός να έλθη και εκδηλωθή εις αυτούς ενέργεια πονηρά, δια να πιστεύσουν αυτοί στο ψεύδος

 

Θεσσαλονικείς 2:12 «και έτσι να κατακριθούν όλοι όσοι δεν επίστευσαν εις την αλήθειαν, αλλ' εδέχθησαν και ηκολούθησαν με ευχαρίστησιν και προθυμίαν την αδικίαν.

Στη συνέχεια, όταν αρχίζετε να εργάζεστε θερμά για το νέο σύστημα, εφαρμόζοντας τις αλλαγές στη ζωή σας που θα απαιτούνται από τον παγκόσμιο ηγέτη του στο ρόλο του ως θεού αυτής της γης, θα έχετε πάρει το δεύτερο μέρος του Χαράγματος, δηλαδή, το σήμα στο δεξί σας χέρι, το οποίο, Βιβλικά, είναι το χέρι της δύναμης σας και το χέρι μέσω του οποίου επιτυγχάνετε μια συμφωνία με άλλους.

 

Θα έχετε αγκαλιάσει το νέο σύστημα χειροπόδαρα, όπως κυριολεκτικά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, σήμερα, ενθουσιασμένοι (αλλά ακόμα ακούσια) αγκαλιάζουν την τελετουργική απόκρυφη μάσκα, το πλύσιμο των χεριών, έξι πόδια (1,5 μέτρα) διαχωρισμού και Απαγορευτικά που τους επιβλήθηκαν από τους νέους παγκόσμιους δασκάλους τους.

 

Εν ολίγοις, πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια παγκόσμια προετοιμασία όταν ο Σατανάς τελικά φτάσει εδώ και εξαπατήσει τον κόσμο να αποδεχτεί το αληθινό Χάραγμα του Θηρίου.

 

Συμπερασματικά

 

Το σύντομο βίντεο 12 λεπτών παρακάτω, με τίτλο «Τα χαρακτηριστικά ενός τελετουργικού μύησης», συνοψίζει μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που προσπάθησα να εξηγήσω σε αυτό το σχόλιο. Αξίζει να το δείτε:

 

https://youtu.be/3RVG8qNLdoY

 

Εν κατακλείδι: Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε ένα άλλο τούβλο στον τοίχο αυτής της αρχικής παγκόσμιας τάξης που προσπαθούν απεγνωσμένα να εισάγουν (και το οποίο, πιστεύω, τελικά θα αποτύχει , βάσει του Δανιήλ 11:14).

 

Ή, μπορείτε να επιλέξετε να παραμείνετε ζωντανή πέτρα στο Ναό του Παντοδύναμου Θεού (Α΄ Πέτρος 2: 5), και να είστε σταθεροί στο σκοπό σας ως σκάφος μέσω του οποίου ο Λόγος Του μεταδίδεται σε άλλους. Αυτό είναι το αιώνιο πεπρωμένο σας, ΕΑΝ δεν σας αποτρέψουν μέσω εξαπάτησης.

 

Επιλέξτε πολύ σοφά.

 

Σχετικά θέματα :

 

Ο Θεός και οι πληγές (Τότε και Τώρα)

Τα Ειδησεογραφικά ΜΜΕ, ο Έλεγχος του Νου και ο Μύθος του «Ελεύθερου Τύπου»

Πότε είναι εντάξει για τους Χριστιανούς να μην υπακούσουν στην κυβέρνηση;

The Christian Response to Coronavirus: Faith v / s Φόβος

Πώς μπορούν οι Χριστιανοί να αντισταθούν και να κάνουν τη διαφορά

 

Με εκτίμηση,εν Χριστώ,


 

Steve Barwick

 

Δικτυογραφία:

[1].-- Occult Ritual Transformation and Coronavirus: How Mask Wearing, Hand Washing, “Social Separation” and Lockdowns Are Age-Old Occult Rituals Being Used to Initiate People Into a New Global Order | Have Ye Not Read?

https://haveyenotread.com/occult-ritual-transformation-and-coronavirus/

http://scripta---manent.blogspot.com/2020/11/lockdowns.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Με εξαίρεση το πλύσιμο των χεριών, που πάντα το κάναμε, έχει δίκιο. Αν δεν είχαμε αποξενωθεί από την Ορθοδοξία μας, όσα γράφει θα ήταν κοινός τόπος. Δεν είναι τυχαίο, πως τις καλλίτερες αναλύσεις για την κατάσταση αυτή τις διαβάζουμε από ανθρώπους με γερή πίστη και έντονη μυστηριακή ζωή. Ξέρετε αν ο συγγραφέας είναι διαμαρτυρόμενος ή καθολικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν τό γνωρίζουμε.
      Ίσως στόν ακόλουθο σύνδεσμο βρείτε ορισμένα στοιχεία γι' αυτόν.
      https://www.colloidalsilversecretsvideo.com/

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!