Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν! Γιά κλάματα; Έκλεψαν τήν μοτοσικλέττα ....αστυνομικού, απέναντι από τήν ΓΑΔΑ! - Κάλεσε το…'100', για να το καταγγείλει!!!!!!!!!.............


ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ "ΠΑΡΑΛΥΤΟ" ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

Θύμα κλοπής (!) έπεσε το πρωΐ του Σαββάτου ένας αστυνομικός με αγνώστους να αφαιρούν την μοτοσικλέττα του, ενώ την είχε σταθμεύσει επί της οδού Δημητσάνας, απέναντι, δηλαδή, από το Αστυνομικό Μέγαρο της 'ΓΑΔΑ'!

Οι δράστες ανενόχλητοι έκλεψαν την μοτοσικλέττα από ένα σημείο που κατά τα άλλα φυλάσσεται σε 24ωρη βάση... από δεκάδες αστυνομικούς, ένστολους και μη. 

Το θύμα της κλοπής όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, κάλεσε στο… '100' για να ενημερώσει και το κέντρο επιχειρήσεων διαβίβασε μέσω ασυρμάτου το συμβάν, δίνοντας πληροφορίες για τον τύπο, το μοντέλλο και την πινακίδα της μοτοσυκλέττας προκειμένου οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο δρόμο να ενημερώσουν αν εντοπίσουν το όχημα....

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/06/100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!