Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Από την ΑΝΟΣΙΑ, στήν ....Α Ν Ο Η Σ Ι Α της ΑΓΕΛΗΣ!....


Μέλος της ΑΓΕΛΗΣ των ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ και ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, απλώνει τα πλυμένα του στην Ταράτσα, φορώντας την Μάσκα του, (αλλά χωρίς γάντια), 

για να προστατευτεί από τον ΑΟΡΑΤΟ δια γυμνού οφθαλμού, ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΦΟΝΙΑ που τον απειλεί, όπως των διαβεβαίωσαν ο Εφιαλτάκης, ο Πορτοσάλτε και η Στέλλα Κυριακίδου .

ΥΓ1. Φωτογραφία γιά τό (αμερικανικό δημοσιογραφικό) βραβείο 'ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ'!

ΥΓ2. Ο στόκος είναι χρήσιμο βιομηχανικό και οικοδομικό υλικό. 

Ο Στόκος Τηλεθεατής είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και όταν του πουν, θα βγάλει τη μάσκα του και θα πηδήσει στο κενό των ανθρώπων.

http://deltio11.blogspot.com/2021/06/blog-post_37.html

5 σχόλια:

  1. "ΣΤΟΚΟΣ";;; "ΑΧΡΗΣΤΟΣ";;; ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ απάντηση του παραπάνω σχολιου αυτοί με πιο δικαίωμα τραβάνε εμάς φωτογραφία χωρίς φίμωτρο και μας χαρακτηρίζουν επικυνδινους ε τελικά ότι δίνεις περνεις πάντως τήν μπουγάδα καλά την άπλωσε

      Διαγραφή
    2. 19 Ιουνίου 2021 - 8:22 μ.μ.

      Τελικα, απ οτι φαινεται, αυτο που ενοχλησε τον Unknown δεν εινσι η μασκα αλλα το απλωμα της μπουγαδας απο τον νεαρο...
      Ξυδι!

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟΝ "Unknown": ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ/Η ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ "ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ" ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

      ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ".

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!, ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      ...ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ.

      Διαγραφή
  2. Έχεις κέφια πάντως ήμαστε εμείς ανήλικα και είναι αυτοί ώριμοι πού δεν ξέρουν τι τους γίνεται και φοράνε ακόμα και στα μπαλκόνια φίμωτρο. Αφού δεν ακούνε τίποτα ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!