Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Η Ρωσία πρότεινε στην Ελλάδα τήν ΠΑΡΑΓΩΓΗ ρωσικών εμβολίων! - Θα γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση; ( ΜΕΤΑΞΥ μας, άς τό ξεχάσουμε... )

 Η ρωσική πλευρά πρότεινε στήν Ελλάδα νά εξετάσει το


ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων από φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας αν και το βασικό ζήτημα είναι, αν η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη θα το σκεφτεί σοβαρά, ή απλά θα... προσπεράσει;



Θυμίζουμε ότι όταν είχε ερωτηθεί στην βουλή για το γιατί δεν έχει γίνει η προμήθεια των 'Sputnik-V' είχε απαντήσει το απίστευτο "Δεν το κάνουμε γιά νά μήν πέσει η κυβέρνηση"!

Πρόταση στην Ελλάδα να εξετάσει το ενδεχόμενο παραγωγής ρωσικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού από εγχώριες φαρμακευτικές εταιρείες, έκανε η Ρωσία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο επιτροπής της Κρατικής Δούμα Παβέλ Φεντίαεφ, ο οποίος οργάνωσε συνάντηση των κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.




«Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, παρ΄ότι διεξήχθη διαδικτυακά. 
Η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη σχέδια για ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία. 

Συζητήσαμε το θέμα κοινών πρότζεκτ στο τομέα της γεωργίας, της βιομηχανίας. 
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς ήταν φυσικά η επανάληψη της τουριστικής επικοινωνίας με τη Ρωσία. 

Είμαι έτοιμος να συζητήσω λεπτομερώς τη θαλάσσια διασύνδεση Νοβοροσίσκ-Θεσσαλονίκης» ανέφερε σε ανάρτησή του στο 'Facebook'.

«Από την πλευρά μας, προτείναμε να εξετάσουν την πιθανότητα παραγωγής ρωσικών εμβολίων σε εργοστάσια φαρμακευτικών εταιριών στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

https://www.pronews.gr/ygeia/proionta-ypiresies/993712_i-rosia-proteine-stin-ellada-tin-paragogi-rosikon-emvolion-tha-ginei

2 σχόλια:

  1. Σιγά μήν "ξεκουνηθεί" ο mister Κούλης καί ΤΟΛΜΗΣΕΙ νά παίξει η Ελλάδα τόν ρόλο της Σερβίας, ήτοι νά κάνει συμπαραγωγή μέ τούς Ρώσους του εμβολίου τους....
    Θέλετε νά θυμώσει εκείνος "ο πανταχού παρών καί τά πάντα παρακολουθών" Τζέφρυ, ή Ύπατος Αρμοστής "μας";;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτε καλά; Δηλαδή αν το εγγρίνει ο Μιτσωτάκης θα είναι κάτι το καλό;
    Και το Ρώσικο εμβόλιο είναι εμβόλιο mrna (Σύμφωνα με τον δρ.Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη).
    Επίσης δε δοκιμάστηκε ούτε 7 χρόνια.
    Οπότε είναι επικύνδινο και το Ρωσικό εμβόλιο άρα μακάρι να μην έρθει στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!