Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ τό κεφάλι της 18χρονης Ιταλίδος από ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ... Χ ε ι ρ ο υ ρ γ ό ς : Δέν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια κατάσταση!....

 


Ο Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος του εμβολιασμού είπε: «Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι φυσιολογικό».Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Martino της Γένοβας.

Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d’Andrea, ο οποίος κάλεσε τον Διευθυντή τη κλινικής στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση.

Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση». 

Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: 

«Όλες οι φλέβες ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. 

Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνος που είδα στο κεφάλι της κοπέλλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό». 

Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν είχε καμία ασθένεια». 

Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια «οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία», λένε οι γιατροί των εμβολιαστών... 

 Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. 

Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους. 

Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας “ανοικτής ημέρας” εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. 

Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.

Η 20χρονη Hadley Huffman φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Wayne State University Hadley Huffman πέθανε απροσδόκητα μετά από εμβολιασμό COVID. 

Η Hadley Huffman από το Μίσσιγκαν πέθανε απροσδόκητα στις 15 Ιουνίου 2021, λίγο μετά τη δεύτερη δόση του σωτήριου κι ευλογημένου πλέον πειραματικού εμβολίου. 
Η οικογένεια και οι φίλοι μοιράστηκαν τα παράπονά τους στα κοινωνικά μέσα. 

Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπως αυτή που δεν έιδαν ωστόσο το φως της δημοσιότητας. 
(TheEmpoweror.com) 

Η κοπέλλα είχε ανακοινώσει στις 16 Απριλίου ότι έλαβε τη β΄δόση…

Στις 15 Ιούνη ΠΕΘΑΝΕ, αν και 20 ετών υγιέστατη…
Ακριβώς 2 μήνες μετά τη 2η δόση!!!

http://deltio11.blogspot.com/2021/07/blog-post_497.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!