Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Θέλουν νά μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ακόμα καί νά ....ΜΙΛΑΜΕ !!!!!

 

«Μην μιλάτε (!) σέ Δημόσιους χώρους, αλλάξτε τήν Φύση σας!!!» – Φέρνουν τήν πιό «σκοτεινή» Δικτατορία!!! 
Β Ι Ν Τ Ε Ο
Αυτό που ακούστηκε ξεπερνά κάθε φαντασία...

Η Διευθύνων Σύμβουλος Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας (στην οποία ανήκει και το Σίδνεϋ) στην Αυστραλία, Dr. Kerry Chant, πως οι οι άνθρωποι δεν πρέπει πιά να ....μιλάνε (!!!!) σε δημόσιους χώρους, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιβολή της πιο σκοτεινής  δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ς  που θα έχει ζήσει ποτέ ο πλανήτης.Από τον χειμώνα, θα γίνει γνωστό την περιμένει και την Ελλάδα.

Μιλώντας για τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών, με αφορμή τα lockdown που επιβάλλονται, τόνισε, χρησιμοποιώντας λόγια που τρομάζουν:

«Πάρα το ότι είναι στην ανθρώπινη φύση, να συνδιαλεγόμαστε με άλλους ανθρώπους, να είμαστε φιλικοί και προσιτοί, δυστυχώς δεν είναι καιροί για να συμπεριφερόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο.,

Επομένως ακόμα και αν συναντήσετε τον γείτονά σας στην αγορά, στο σούπερ μάρκετ ή τέλος πάντων στο παντοπωλείο μην ξεκινήσετε κουβεντούλα.

Ζούμε σε καιρούς που οφείλουμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τις κοινωνικές μας επαφές με τους άλλους.

Ακόμη και εάν φοράτε μάσκα, μη νομίζετε πως σας προστατεύει 100%...

Οφείλουμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι, πως από εδώ και στο εξής, στην καθημερινότητά μας, αποφεύγουμε να έρθουμε σε επαφή με τον οποιονδήποτε, καθώς ο οποιοσδήποτε είναι δυνητική απειλή».


https://www.ksipnistere.com/2021/07/blog-post_207.html

2 σχόλια:

  1. Μισάνθρωπος και ανέραστη η κυρία, για να το θέσω ευγενικά... Και επίσης, αν έχει αναθρέψει παιδιά ως μητέρα, φαντάζομαι θα έχουν βγει ρομπότ..
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΜΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!