Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Νεαρής ηλικίας εμβολιασμένοι καί α π ί σ τ ε υ τ ε ς ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ….

 


20χρονη Χανιώτισσα λιποθύμησε 3 φορές αμέσως μετά τον εμβολιασμό της και το 'flashnews.gr', όπως και το 'protothema.gr', που αναπαρήγαγε την είδηση, μας είπανε ότι standard (!) δεν έφταιγε το εμβόλιο κι ότι :

«Θεωρείται ως πλέον πιθανόν το άγχος που αισθάνθηκε μετά τον εμβολιασμό να προκάλεσε υπεραντίδραση του νευρικού συστήματος και τα λιποθυμικά επεισόδια»

Έλα όμως που το tovima.gr κράτησε τα προσχήματα και μας ενημέρωσε ότι :



«Ωστόσο, όπως ανέφερε συγγενής της στο zarpanews.gr, η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια. Οι σφυγμοί της καρδιάς της έπεσαν και έκανε ανησυχητική βραδυκαρδία»

Στο Νοσοκομείο Χανίων μια 20χρονη μετά τον εμβολιασμό της - Είχε τρία λιποθυμικά επεισόδια - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr)

Δηλαδή έπαθε ΒΡΑΔΥκαρδία από άγχος (!!!)

Μιλάμε δηλαδή για επιστήμη, όχι αστεία….

Τώρα, αν η κοπέλα ήτανε τόσο φοβισμένη, είχε "ασπρίσει" απ΄το φόβο της κατά το δη λεγόμενον, αλλά παρόλα αυτά τη πίεσαν να εμβολιαστεί, τότε πάμε σ΄άλλη κατηγορία, η οποία δείχνει να έχει ελάχιστη πιθανότητα. Καθώς επιπλέον μίλησαν για άγχος κι όχι για φόβο.

Κι ενώ ακόμα κι ο ΕΜΑ, που έκανε τόσο καιρό σα να μην καταλαβαίνει μπροστά σε τόσα περιστατικά, αναγκάστηκε τελικώς να αναγνωρίσει αρκετές ακόμα παρενέργειες, ανάμεσά τους και τις μυοκαρδίτιδες. Άλλωστε διανύουμε ακόμα το πειραματικό στάδιο, ασχέτως αν εμβολίασαν, με ΨΕΥΔΗ ενημέρωση, δισεκατομμύρια κόσμο….

Νέες φονικές παρενέργειες από AstraZeneca, Johnson, Pfizer, Moderna αναγνώρισε ο ΕΜΑ μετά τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων | Pronews

Βλέπουμε όμως στο παρόν συμβάν με την 20χρονη το πόσο γρήγορα βγάζουνε βολικές "γνωματεύσεις" όταν σε άλλες περιπτώσεις π.χ. του 32χρονου στυλίστα Κάτρη, ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας…όπως ακόμα περιμένουμε ΕΠΙΣΗΜΟ πόρισμα γιατί είχε καταρρεύσει ο Υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου, τον οποίο είχανε ξεψαχνίσει σε εξετάσεις και δεν είχανε βρει τίποτα (θα το είχανε ανακοινώσει επισήμως, αν είχανε βρει κάτι που να στέκει προς ανακοίνωση) παρά μόνο κάνανε χαζές, ανεπίσημες διαρροές, σα τους πολιτικάντηδες, έναντι τόσο σοβαρού θέματος.


Άσε που τα τουλάχιστον 5 μελανώματα που παρατηρήθηκαν στα πόδια μιας άλλης 20χρονης στη Πάτρα, μόλις μια μέρα μετά από από το μονοδοσικό της Jonhson & Jonhson, μπορεί να ναι γιατί θα κανε πολύ ηλιοθεραπεία εκείνη τη μέρα….

Λες κι είπαμε εμείς ότι δημιουργούνε μόνο θρομβώσεις…

Kι εννοείται ότι ακόμα δεν την εξέτασαν, το βγάλανε το πόρισμα : 

"δε φταίει το θαυματουργό μπόλι"  (!!!)

Πάτρα: Τι απαντά ο διοικητής για την 20χρονη που πήγε στο νοσοκομείο μετά το Johnson & Johnson - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr)


Παρακάτω επίσημα στοιχεία για βρέφος 5 μηνών, που πέθανε θηλάζοντας από εμβολιασμένη μητέρα, αναπτύσσοντας θρόμβωση, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό της μητέρας του. Εκεί βλέπουμε κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο που χειρίζονται τα συμβάντα οι "έγκριτοι" και τα συγκαλύπτουνε…

Μωρό 2 ετών πεθαίνει μετά το εμβόλιο COVID της Pfizer. Το σύστημα VAERS καταγράφει την αναφορά θανάτου και μετά την εξαφανίζει! (mandataapoekso.blogspot.com)


Άλλωστε έχουνε φθάσει στο σημείο να συγκαλύπτουνε ακόμη και γεγονότα εμβολιασμών. Eδώ συγκαλύψεις σε εμβολιασμένα, διάσημα, νεαρά άτομα

Δεν συγκαλύπτουνε μόνο παρενέργειες αλλά το πάνε και παραπέρα …. | Scripta Manent : (scripta---manent.blogspot.com)


Εδώ μια 27χρονη Κερκυραία, που κι αυτή την τρομοκράτησαν ή την εκβίασαν να γίνει πειραματόζωο….

Πάτρα: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 27χρονη - Είχε εμβολιαστεί με Johnson & ... | Ελλάδα Ειδήσεις (thetoc.gr)


Μαζί με τα παρακάτω, θα γνωρίζετε και το "πόρισμα" που θα βγει και σε δικούς σας γνωστούς….της πάντας ενδελεχούς (μικροσκοπικής!!!) έρευνας που κάνουνε….προφήτες και μεγαλοdoctorades θα γίνετε.

Kαι πάλι όμως τονίζουνε ότι δεν είχε θρόμβωση, δηλαδή το πιάσατε το υπονοούμενο…

Εμβόλιο: Στο «μικροσκόπιο» ο θάνατος από ανακοπή 52χρονου στην Κρήτη – Στο Τζάνειο 34χρονη με αιμορραγικό εγκεφαλικό | MEGA TV

Και λίγα ακόμη απ΄τα πολλά περιστατικά, που προφανώς δεν σας είπε ο Εισαγγελάτος και τα μεγάλα κανάλια.




Και πόσα άλλα περιστατικά, που απλώς θα γίνει κουραστικό να τα παραθέσουμε…

Αλλά ο Εισαγγελάτος σας τα λέει όλα,  να τον παρακολουθάτε, κατεβαίνοντας απ΄ το πίτα τρένο/λεωφορείο.



http://scripta---manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_17.html

1 σχόλιο:

  1. Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID
    .
    https://theflagreport.com/efevretis-emvoliou-mrna-kindynevo-na-dolofonitho-giati-milao-enantia-sta-peiramatika-emvolia-covid/
    .
    Ο κλινικός επιστήμονας και ερευνητής δρ Ρόμπερτ Μαλόουν έκανε την ανησυχητική παραδοχή στο Twitter την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι ένας “έμπειρος δημοσιογράφος” του είπε ότι κινδυνεύει η ζωή του επειδή μίλησε δημόσια για τους κινδύνους που συνεπάγεται η λήψη του εμβολίου mRNA.
    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=fdR0EHTX_5w&t=766s

    ΚΑΙ ΤΟ twitter ΤΟΥ Dr Robert Malone

    https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1416723981864947712



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!