Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Διαρκής βιολογικός πόλεμος! 1o κρούσμα Omicron στο Πεκίνο! Κίνα: ”ήρθε με μολυσμένο δέμα από Καναδά”. Λίγο πριν αρχίσουν Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνου! Eπιβεβαιώνεται ότι και ο Covid19 μπήκε Κίνα μέσω Αμερικάνων Αθλητών σε Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Γουχάν; Σ υ μ π τ ώ σ ε ι ς …..




Διαρκής βιολογικός πόλεμος! 

1o κρούσμα Omicron ανιχνεύθηκε στο Πεκίνο! 

Κίνα: ”ήρθε με μολυσμένο δέμα από Καναδά”. 

Λίγο πριν αρχίσουν Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνου!...



 Eπιβεβαιώνεται ότι και ο Covid19 μπήκε Κίνα μέσω Αμερικάνων Αθλητών σε Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Γουχάν; Συμπτώσεις…..

Διαρκής βιολογικός πόλεμος. Πρώτο κρούσμα της Omicron ανιχνεύθηκε στο Πεκίνο: Τοπικοί αξιωματούχοι υποψιάζονται ένα «μολυσμένο πακέτο» από τον Καναδά. Οι καναδικές υγειονομικές αρχές απέρριψαν τον ισχυρισμό. έχει σασπένς η υπόθεση.

Και μια ακόμη ύποπτη σύμπτωση. Με βάση τους υπαινιγμούς της Κίνας το Πεκίνο δέχεται βιολογικό πόλεμο από δορυφόρο ΗΠΑ τον Καναδά 3 μόλις εβδομάδες πριν αρχίσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου.

Σύμφωνα τo YΠΕΞ Κίνας ο Αμερικάνικος στρατός ίσως αυτός ενέσπειρε τον κορωνοϊό στην Wuhan.

Αυτή εκδοχή αναφέρεται κυρίως στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Γουχάν τον Οκτώβρη του 2019 όπου συμμετείχαν μολυσμένοι με covid19 Αμερικανοί στρατιώτες που υπηρετούσαν προηγουμένως στο Αφγανιστάν. Αυτή η αναφορά χαρακτηρίστηκε από την CIA ως εμπιστευτική. Επίσης …..

ΒΕΛΓΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στο Wuhan ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ covid19.Αυτό ενισχύει την εκδοχή του ΥΠΕΞ Κίνας ότι ο στρατός ΗΠΑ ενέσπειρε τον κορωνοϊό στο Wuhan.



Η Κίνα τώρα προτρέπει τους ανθρώπους να φορούν μάσκες και γάντια όταν ανοίγουν αλληλογραφία, ειδικά από το εξωτερικό, αφού οι αρχές υπαινίχθηκαν ότι το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής του κοροναϊού Omicron που εντοπίστηκε στο Πεκίνο θα μπορούσε να είχε φτάσει μέσω πακέτου από τον Καναδά σημειώνει το Reuters.

Οι αρχές υποσχέθηκαν να εντείνουν την απολύμανση της αλληλογραφίας στο εξωτερικό και επιμένουν ότι το προσωπικό ταχυδρομείο που τη χειρίζεται είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Οι προφυλάξεις επέρχονται λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν η κινέζικη πρωτεύουσα αρχίσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και καθώς πολλές πόλεις εργάζονται για την εξάλειψη νέων εστιών λοιμώξεων από τον κορωνοϊό.

«Ελαχιστοποιήστε τις αγορές εμπορευμάτων από το εξωτερικό ή τη λήψη αλληλογραφίας από το εξωτερικό», ανέφερε το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CCTV αργά τη Δευτέρα σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Φροντίστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας κατά την δια ζώσης παράδοση και να φοράτε μάσκες και γάντια. Προσπαθήστε να ανοίξετε τη συσκευασία σε εξωτερικούς χώρους.”

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το άτομο που βρέθηκε μολυσμένο με την παραλλαγή Omicron άνοιξε ένα δέμα από τον Καναδά που είχε δρομολογηθεί μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών και του Χονγκ Κονγκ και ότι η μετάδοση μέσω του πακέτου «δεν μπορούσε να αποκλειστεί».

Διπλωματικό μποϊκοτάζ, Ουάσινγκτον, Λονδίνο και Οττάβα ανακοίνωσαν ότι δεν θα παραστεί κυβερνητικός αξιωματούχος στη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών ως διαμαρτυρία στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Κίνα. 

Διπλωματικό εκπρόσωπο δεν έστειλαν, ύποπτο δέμα έστειλαν; 

Γιατί αν όσα ισχυρίζεται η Κίνα είναι αληθή, μιλάμε για βιολογικό πόλεμο για βιο-τρομοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!