Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ανεξάρτητη (πλέον) βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου: Το 'ΜέΡΑ25' δεν μου επέτρεψε να ορκιστώ (!) με θρησκευτικό όρκο στήν Βουλή! ( ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ Χριστιανή μου; ) / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 



Η ανεξάρτητη βουλευτής της Β! Θεσσαλονίκης δήλωσε, πως βίωνε άσχημες συμπεριφορές από «νταήδες» στο 'ΜέΡΑ25' - Δεν απέκλεισε συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής...
Για «bullying, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού» κατηγορεί το ΜέΡΑ25, η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου.



Όπως είπε μιλώντας στήν 'Βεργίνα Τηλεόραση', από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια αυταρχική και άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του 'ΜέΡΑ25' να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας.

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ενώ ήταν έγκυος η ηγεσία και στελέχη του κόμματος της ασκούσαν bullying, τραμπουκισμούς και mobbing. 

Η ίδια είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο δίχως ενσυναίσθηση, καθώς έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος και δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους.

Δείτε βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Το "δημοκρατικό" τόξο σε περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΜΑΓΔΑΛΩ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΤΙ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΠΗΓΕΣ? ΤΩΡΑ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!