Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ν ί κ η του Σέρβου πολυνίκη τεννίστα Ν.Τζόκοβιτς, ΚΑΤΑ του υποχρεωτικού εμβολιασμού! Θά Α Γ Ω Ν Ι Σ Θ Ε Ι ανεμβολίαστος στό 'Australian Open'!


Θα δώσει τελικά το «παρών»!

Τελικά αυτοί που υπέκυψαν ήταν οι διοργανωτές της διοργανώσεως του 'Australian Open' και έτσι ο κορυφαίος τεννίστας Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών στο τουρνουά, παρ΄όλο που είναι ανεμβολίαστος, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος εξασφάλισε ειδική άδεια.


Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ATP, ώστε να εξηγείται και η εξαίρεση που έγινε για το Νο1 του κόσμου, ο οποίος παραμένει ανεμβολίαστος και έχει τοποθετηθεί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς όμως, έκανε σχετική ανάρτηση και έγραψε τα εξής: «Πέρασα υπέροχο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του 'μπρέϊκ' και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια εξαίρεσης. Πάμε 2022!».

Σημειώνεται ότι ο Σέρβος τεννίστας είναι ο πολυνίκης του Australian Open και αν κατακτήσει το φετινό, θα ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, στήν λίστα με τα περισσότερα 'Γκραν Σλάμ' στην ιστορία του αθλήματος.


https://www.epilekta.com/2022/01/australian-open.html

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. E ξ α ι ρ ε τ ι κ ό!
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε ΠΟΛΥ καί νά είστε πάντα καλά μέ υγεία!
      (Όταν έχετε παρόμοια στοιχεία, σας π α ρ α κ α λ ο ύ μ ε καί σας προτρέπουμε νά μας τά αποστέλνετε καί θά αναρτώνται τάχιστα).

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!