Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο' από τήν Κίνα! ΠΩΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ τους «παραβάτες» του κορονοϊού.... ( ΜΟΝΟ σέ ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" τά βλέπαμε αυτά... )


Στην κομμουνιστική Κίνα βγάζουν σε δημόσια χλεύη τους παραβάτες τους 'COVID', ενώ στην Αυστραλία μπορεί να κατάσχουν ακόμα και σπίτια!

Στην νότια Κίνα, παρέλασαν μπροστά στα πλήθη τέσσερις φερόμενοι παραβάτες των κανόνων του Covid στους δρόμους...



https://www.youtube.com/watch?v=3Wzdo7Gw8Yw&t=1s&ab_channel=EthnosNewspaper

Τους είχαν ντύσει με στολές υψηλής επικινδυνότητας – που έφεραν πλακάτ με τις φωτογραφίες και τα ονόματά τους. Παρέλασαν την περασμένη Τρίτη μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος στην πόλη Jingxi της περιοχής Guangxi.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης έδειχναν κάθε ύποπτο που κρατούνταν από δύο αστυνομικούς -φορώντας ασπίδες προσώπου, μάσκες και κοστούμια hazmat, περικυκλωμένο από έναν κύκλο αστυνομικών με εξοπλισμό ταραχών, μερικοί κρατώντας όπλα

Η δημόσια ντροπή ήταν μέρος των πειθαρχικών μέτρων που ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση τον Αύγουστο, για να τιμωρήσει όσους παραβιάζουν τους κανόνες υγείας.

Και αν αυτά γίνονται στην Κίνα, στην… φιλελεύθερη Αυστραλία, η νομοθεσία για άτομα που δεν πληρώνουν τα πρόστιμά COVID «μπορεί να περιλαμβάνει την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών ή μισθών, καταγραφή χρεώσεων σε ακίνητα ή αναστολή αδειών οδήγησης», σύμφωνα με τους 'Brisbane Times', τους οποίους επικαλείται σε σχετικά πρόσφατο άρθρο της η αγγλική εφημερίδα 'Daily Mail'. 

Τα δραστικά μέτρα θα χρησιμοποιηθούν για την είσπραξη του 18,4 τοις εκατό των εκκρεμών προστίμων, συνολικού ύψους 1 εκατομμυρίου δολλαρίων.

http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_745.html

1 σχόλιο:

  1. Είναι άξιο απορίας μεχρι που θα φτάσει η επινόηση των οργάνων του δι@όλου στο να αναγκάσουν και τον τελευταίο μη μπολιασμένο να υποκύψει στα καταχθόνια ανθρωποκτόνα σχέδια τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!