Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ρώσος βουλευτής ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τούς πολίτες : Η λ ι θ ι ό τ η ς (!) καί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η αγορά κατοικιών στήν Τουρκία! ! ! ( Τό πιάσατε τό υπονοούμενο, ή μήπως ΟΧΙ; )

Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας (ρωσικό Κοινοβούλιο)


Βιτάλι Μιλόνοφ, προέτρεψε τους Ρώσους να αγοράσουν κατοικίες, όχι στην Τουρκία, αλλά στο Ντονιέσκ (DPR) και το Λουγκάνσκ (LPR) και την Αμπχαζία.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι η ζήτηση των Ρώσων για ακίνητα στην Τουρκία από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021, αυξήθηκε κατά 75% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020....





Ο Βιτάλι Μιλόνοφ χαρακτήρισε επικίνδυνη την αγορά κατοικιών στην Τουρκία και τη συνέκρινε με ψώνια σε ....κινεζικές ιστοσελίδες. 


«Είναι πλήρης ηλιθιότητα. 

Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι η αγορά ενός σπιτιού στην Τουρκία είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και ηλίθιο πράγμα.

Οσοι αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ενέχουν τεράστιους κινδύνους», δήλωσε ο Μιλόνοφ και πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι θα πρέπει επίσης, να μην πηγαίνουν για διακοπές στα θέρετρα της Τουρκίας λόγω της εχθρικής στάσης των Τουρκικών αρχών προς τους συμμάχους της Ρωσίας. 

Ως εναλλακτικές λύσεις για την αγορά ξένων ακινήτων, ο βουλευτής συμβούλευσε τη στέγαση στο DPR, το LPR και την Αμπχαζία, στη Μαύρη Θάλασσα.

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο: http://deltio11.blogspot.com/2022/01/blog-post_670.html ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!