Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Άγνωστος ‘Χ’ «επίσκοπος», αντί να ασπασθεί το Ιερό Ευαγγέλιο, ασπάζεται το ....φίμωτρο που φοράει!!

σ.σ. Δεν τους φτάνει που κάνουν την ζωή μας μαύρη, φροντίζουν να τοποθετούν στις κενές επισκοπικές θέσεις αναξίους και βλάσφημους βουτυρομπεμπέδες, για να συνεχίσουν την αποστασία και να μαυρίσουν και τις ζωές των επομένων. 


Ο νεαρός στην ηλικία φρεσκοχειροτονημένος «επίσκοπος» που βλέπουμε στην φωτογραφία εθεάθη στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά να παίρνει μέτρα προφύλαξης από το Ιερό Ευαγγέλιο!

Αυτός τώρα θα ορθοτομήσει τον λόγο της Αληθείας, ή θα τον «καρατομήσει»;

Αφού πιστεύει στο φίμωτρο και εμπιστεύεται το φίμωτρο, θα μιλήσει για το Ιερό Ευαγγέλιο, ή θα σιωπήσει;

Πως θα προσκυνήσει το 97% των Χριστιανών τον Αντίχριστο; 

Θα α-κατηχηθούν από τέτοιους βουτηροεπισκόπους για να είναι κι εκείνοι μόνο κατ’ όνομα Χριστιανοί και στον πυρήνα τους να είναι κοσμικοί.

Είναι αξιοσημείωτο ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο συγκεκριμένος φιμωτρο-φορεμένος «επίσκοπος» έδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για την ουρά του μακριού μανδύα του Μητρ. Ναυπάκτου Ιεροθέου, καθώς ξεκινούσε να δώσει τον τελευταίο ασπασμό στον μακαριστό Αιτωλίας κυρό Κοσμά. 

[γύρω στο 1.25.00 του βίντεο] 

Έσπευσε να υποδείξει με το δάκτυλο τα σκαλοπάτια… μην μπερδικλωθεί εκεί το ύφασμα με το μικρόφωνο, δεν ξέρω. 

Είναι ενδεικτικό αυτό το σημείο καθότι δείχνει πως γαλουχούνται οι κληρικοί (και μελλοντικοί επίσκοποι) σήμερα και τι προτεραιότητες έχουν. 

Φαίνεται ότι «όσο πιο καλά κρατάνε την ουρά» του προϊστάμενού τους, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία. 

Βεβαίως θα δείξεις σεβασμό και υπακοή στον ανώτερό σου. 

Όταν όμως φθάνεις σε σημείο να φοβάσαι να ακουμπήσεις το Ιερό Ευαγγέλιο, τότε έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και είσαι αξιολύπητος.

Προβληματιζόμαστε εάν ο μασκοφόρος αυτός με την προβοσκίδα είναι ο φρεσκοχειροτονημένος Καστορίας Καλλίνικος, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε. 

Προς το παρόν για εμάς είναι ο μυστηριώδης Άγνωστος ‘Χ’ !

Δεν είναι τρομερό να μην βλέπουμε τα πρόσωπά τους και να ακολουθούμε φαντάσματα; 

Εμείς δεν αναζητούμε φαντάσματα, αναζητούμε τον Θεάνθρωπο Χριστό. 

Εκείνος ταπεινώθηκε και δι’ ημάς εφάνη καθ’ ημάς άνθρωπος ομοίω γαρ το όμοιον καλέσας, ως Θεός ακούειΑλληλούια.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/14/%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%87-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83/#more-42937

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!