Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. «Βάλλεται» από παντού η κυβέρνηση: Στήν Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν μαζί με πολίτες κατά της υποχρεωτικότητας. Είχαν ΑΝΑΠΟΔΑ (!) ΟΛΟΙ τις ασπίδες τους (!!!) σε ένδειξη διαμαρτυρίας!......



Προβληματισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η προχθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στήν Θεσσαλονίκη κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών....

Ο λόγος δεν ήταν τόσο η μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά η στάση που ακολούθησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι για πρώτη φορά στάθηκαν στο πλευρό των διαδηλωτών.   



Μάλιστα η πορεία σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς.  

Στην πορεία συμμετείχαν και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας από την Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/01/blog-post_526.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!