Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Οι Γάλλοι τίς κάνουν Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο ! ΚΑΡΒΟΥΝΟ! ( Κάτι θά ξέρουν.... Ενώ κάποιοι άλλοι ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ! Βαθιά! ΠΑΛΙ !... )

Τίς νέες κεραίες του '5G' τίς ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ!  – Απίστευτες & πρωτοφανείς διαστάσεις,  στό κίνημα κατά του δικτύου στήν Γαλλία!


Στήν Γαλλία οι «αντάρτες» κήρυξαν πολύ επιθετικά τον πόλεμο, στις υποδομές της τέταρτης Βιομηχανικής Επαναστάσεως. 


Ένα ολοένα καί περισσότερο διευρυνόμενο κίνημα αντιστάσεως, υπονομεύει  το νέο δίκτυο '5G'.


Αυτό υπογραμμίζει ένα άρθρο στο γαλλικό 'Reporterre':

«Οι κεραίες '5G' πυρπολούνται. 

Τα καλώδια οπτικών ινών κόβονται. 

Οι πυλώνες ξεβιδώνονται. 

Κατά τήν διάρκεια της νύχτας, άνθρωποι ΚΑΙΝΕ μηχανήματα κατασκευών, επιτίθενται σέ ιστούς, ή καταστρέφουν ηλεκτρικό εξοπλισμό μέ βαριοπούλες»!!!!


Οχήματα που ανήκουν σε επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών έχουν επίσης πυρποληθεί σε τουλάχιστον 140 επιθέσεις το τελευταίο διάστημα , με το κόστος για τη βιομηχανία να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Τονίζει το γαλλικό δημοσίευμα: «Πρόκειται για ένα κίνημα που προχωρά υπόγεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητος, μια βαθιά εξέγερση που εξαπλώνεται σε ολόκληρη τήν Γαλλία».

Η Πασκαλίν, εξηγεί στο  'Reporterre', ότι αναγκάστηκε να αναλάβει δράση λόγω της αισθήσεως του επείγοντος: «Ζούμε σε μια κρίσιμη περίοδο. 

Αν δεν κάνουμε τίποτα τώρα, αυτή η βιομηχανία θα ισχυροποιηθεί και μετά λίγα πράγματα  θα μπορούν να γίνουν».


Η 'Pascaline' εξηγεί: «Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κεραίες  στη χώρα σε ένα ολοένα πυκνότερο δίκτυο και οι αρχές αγωνίζονται να τις προστατέψουν».

Από την άλλη πλευρά ο Vincent Cuvillier, αφεντικό της 'Ofitem' (ο οργανισμός  που εκπροσωπεί τους φορείς εκμετάλλευσης υποδομών κινητής τηλεφωνίας στήν Γαλλία) παραδέχεται, ότι δύσκολα θα ελεγχθεί αυτό το νέο κίνημα:

«Δεν είναι ρεαλιστικό σήμερα να πούμε ότι πρόκειται να εγκαταστήσουμε 66.000 κάμερες παρακολούθησης και 'βίντεο' σε όλους τους ιστούς. 

Και ας είμαστε ξεκάθαροι: Δυστυχώς όποιος θέλει να εισέλθει και να καταστρέψει κεραίες σε μια απομονωμένη τοποθεσία μπορεί  να το κάνει».

2 σχόλια:

  1. Οί δικοί μας κοιμούνται όρθιοι
    τά λοβοτομημένα ζόμπι,ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ένας λαός αδιάφορος,
    αποβλακωμένος,διεφθαρμένος μέχρι τό μεδούλι,βαδίζει πρός τήν άβυσσο καί τόν θάνατο.
    Μάς δηλητηριάζουν κάθε μέρα μέ τήν διαολοτηλεόραση,τά διαβόλια,τούς διαολοψεκασμούς
    τίς διαολοτροφές,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΚΡΑ,@ΚΟΡΠΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... .."ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΕΙΤΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ νάνι νάνι που κάνει τον έλληνα χαϊβάνι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!