Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ε Π Ε Ι Σ Ο Δ Ι Α έξω από τόν καταυλισμό (λαθρο-) αλλοδαπών, στο Φυλάκιο Έβρου!....



Δακρυγόνα απ’ τήν Αστυνομία καί κατά ηλικιωμένων καί γυναικών, έξω απ’ την δομή μεταναστών!

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν προχθές από το Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών Μεταναστών (ΚΠΑΜ) Φυλακίου στον Έβρο, όπου Εβρίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επέκταση του καταυλισμού αλλοδαπών.



Κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν για μια ακόμη ημέρα στο χώρο όπου έχουν ξεκινήσει εργασίες για την επέκταση του καταυλισμού αλλοδαπών από χώρες της κεντρικής Ασίας και βόρειας Αφρικής μουσουλμάνων στην συντριπτική τους πλειοψηφία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, με την κατάσταση να «εκτροχιάζεται», όταν συμμετέχοντες στην συγκέντρωση άρχισαν να πετούν δυναμιτάκια και πέτρες και να κουνούν την κλούβα των 'ΜΑΤ' που βρισκόταν μπροστά στην είσοδο των δομών.


Ως αποτέλεσμα, η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

2  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :


pronews.gr

https://www.epilekta.com/2022/01/blog-post_89.html

3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ........... ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ? ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δέν είναι καί δέν πρέπει νά είναι αργά...
      Νά πολεμήσουν έστω τώρα, παρά τό γεγονός όπως επισημαίνετε, ότι τόσα χρόνια ψήφιζαν ΑΝΟΗΤΩΣ (γιά νά μήν πούμε τίποτε βαρύτερο) όλους αυτούς τούς ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ηγετίσκους!
      Οι Κρητικοί λένε 'ήθελές τα καί έπαθές τα'!...

      Διαγραφή
  2. Ίσως δεν υπάρχουν μεγαλύτερα κουτορνίθια από τους Εβρίτες.

    Σε ποσοστό άνω του 85% ψηφίζουν και εμπιστεύονται το "δημοκρατικό τόξο" και ιδιαίτερα την ΝΔ.
    Αυτοί δε που αντιδρούν, η διαφωνία τους συνοψίζεται στην εξής φράση: Να φύγουν από δω, να πάνε αλλού (στην Ελλάδα πάντα)...

    Φέρτε τους όλους εδώ, μήπως καταλάβουν κάτι. Εξ' άλλου ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος είναι μεγάλος υποστηρικτής της λαθρομετανάστευσης! Ο Τζόρτζ Σόρος της Ελλάδος.

    Καιρός είναι ο διάβολος να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Γαία, πυρί μειχθήτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!