Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αυτή η εικόνα, είναι μία μ α ρ τ υ ρ ί α, γιά τό πόσο ΔΥΝΑΤΟΣ είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!Αυτή η εικόνα είναι μια μαρτυρία, για το πόσο δυνατός είναι ο Μεγάλος Αγιασμός που αγιάζεται κάθε χρόνο στα Θεοφάνεια, στις 6 Ιανουαρίου.Για αρκετά χρόνια κρατούσαμε, στη ντουλάπα, το μπουκάλι με ετικέτα και χειρόγραφο από τη μητέρα μου: "AGHEAZMA DE LA BOBOTEAZA DE 10 ANI" και το νερό μύριζε πιο όμορφα από αυτό του νεροχύτη και στο κάτω μέρος του μπουκαλιού υπήρχε λίγο βασιλικός.

Και έτυχε να περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην οικογένεια, κατά την οποία διαβάζαμε 40 ημέρες τον Ακάθιστο της Παναγίας και τον Ακάθιστο του Κυρίου Ιησού Χριστού και την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Σε 40 ακριβώς ημέρες, το πρόβλημα επιλύθηκε ως εκ θαύματος. 

Συμπτωματικά, την ίδια ημέρα, ανοίγοντας το ντουλάπι, παρατήρησα ότι ένας μικρός βασιλικός άρχισε να φυτρώνει στο μπουκάλι του Μεγάλου Αγιασμού, κλειστό και κρατημένο στο σκοτάδι για περισσότερα από 10 χρόνια. 

Και μόνο τότε πίστεψα σε αυτό που ήθελε να μας δείξει ο Θεός και ράντισα όλο το σπίτι με τον Αγιασμό. 

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και το Άγιο Πνεύμα άφησε σημάδι.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/01/blog-post_209.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!